Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is olvastam hideget/meleget...de több volt a pozitiv story...így gondoltam kipróbálom. Sokaknak segített, sokaknál max a hajat és a körmöt erősítette, sokaknál bekavart a ciklusba...és jellemzően sokan akkor abba is hagyták...így igazán nem tudja kifejteni a hatasat. Negyedik ciklus óta van éles próbalkozás...egy hónap csak minden mérés nélkül, majd egy hónap lh teszttel, majd a következő a vitaminnal, lh teszttel és ciklus masodik felétől méréssel, most meg már van minden...lehet ez a baj.:)
Ha idén (fél év) nem jön őssze megyünk kivizsgálasra...de úgy érzem nagy boldogság lesz még idén.
A trimeszternek egyetlen mellékhatasát tapasztaltam...eleinte kb fél óránként jártam pisilni...meg talán annyi hogy nagyobb étvágyam lett, de azt kordában lehet tartani. A ciklus felborulását is lehet negatív hatasnak venni...de ezt tudtam. Par hónapot adok neki.
Kira84
2017-10-24 10:00:01
Sziasztok lányok, valami történik,bár érzékenyek még a cicik de már nem fáj annyira, gondolom csökken a progi szint,na mindegy.Egyenlőre még nem jött meg..Túl sok reményem nincs hozzá...
fbara90
2017-10-24 09:51:47
Sajnálom Niki. :( De fel a fejjel, új reményteljes hónap következik!
Kriszta én is belefutottam a kutakodásaim során a Trimeszterbe, de hideget/meleget is olvastam róla én is. Kíváncsi vagyok beválik-e neked. :) Mióta próbálkoztok?
Cskkrisz
2017-10-24 09:38:22
Niki sajnálom...annyira bíztató volt a görbéd. A te esetedben is latszik hogy kb 1 nap alatt minden eldől...uh közben a görbéből max annyit lehet levonni, hogy volt e ovu. De így már nincs kétség...ami talán segít ezt elengedni és a mostani ciklusra összpontosítani. Nagyon szoritok neked!!!
Cskkrisz
2017-10-24 09:35:16
Nekem a gyógyszerész ajanlotta a Trimesztert, melyről lehet jót/rosszat hallani...de az tény, hogy a terhesvitaminok közül a legkomplexebb az összetétele, így gondoltam adok neki egy esélyt. A legtöbb vitamin szervetlen, ez állítólag szerves ezért tud bekavarni a ciklusba. PCOS-ok akiknek hónapok óta még csak mensijük sem volt beállította és a baba is összejött. Nem hiszem, hogy csodaszer...ez csak egy vitamin és én úgy is kezelem. A vitamin alkotójaval leveleztem és ő írta hogy a szerves vitamin konkrétan sokkot okozott a szervezetemben, erősebb ovu és mensi lesz, de utana helyreáll. Így is lett. Szóval csak egy vitamin...
Niki111
2017-10-24 09:30:51
Mar megjött lányok normálisan :(
fbara90
2017-10-24 09:12:53
Hát én arra tudok gondolni, hogy mivel márciusban abbahagytam már a fogamzásgátlót, talán mostanra ürült ki teljesen a szervezetemből, és próbál visszaállni a hormonháztartásom a saját menetrendjére. Meg én is nekiálltam Gravidát szedni, Már 3 hónapja szedem. :) Vitamin is esetleg így felboríthatja a cilushosszt? Erről még nem is hallottam. :)
Cskkrisz
2017-10-24 09:04:29
Az előző ciklusomban nekem is az atlag 29 napos ciklusom 23. cnapjan volt ovu...így a ciklus 37 nap lett...soha nem volt ilyen. De én tudom hogy amiatt, hogy elkezdtem vitamint szedni ami kicsit sokkolta a szervezetemet. Most eddig minden időben történt. Nalad is volt valami ami okozhatta?
fbara90
2017-10-24 09:02:13
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=172K_pkiv_g_s.jpg
ilyen az utóbbi 3 ciklus egymásra pakolva :)
fbara90
2017-10-24 08:56:51
Kriszta elég hosszúra sikeredett az előző cuklusom, így az azelőtti kb. normállal átlagolta a gép. Fogalmam nincs hogy mikor lesz... :-D Csak hogy még izgalmasabb legyen.. Úgyhogy ezért is ovu-tesztelek serényen.. :-D Remélem nem ilyen soká lesz most is.. :) mert jó lenne megint normális hosszú ciklust produkálni.. :)
Ha idén (fél év) nem jön őssze megyünk kivizsgálasra...de úgy érzem nagy boldogság lesz még idén.
A trimeszternek egyetlen mellékhatasát tapasztaltam...eleinte kb fél óránként jártam pisilni...meg talán annyi hogy nagyobb étvágyam lett, de azt kordában lehet tartani. A ciklus felborulását is lehet negatív hatasnak venni...de ezt tudtam. Par hónapot adok neki.