Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fabra teljesen igazad van...így kell ezt jezelni...vagyis kéne. Én ilyen szempontból gyenge vagyok, nem tudom kikapcsolni az agyam. Azt hiszem tényleg mindjuk a hő alapján az ember elbízza magat...majd eljezd tüneteket produkalni, hogy még nagyobb legyen a kopoanás. Sajat magunkat szivatjuk. Kell a pozitiv hozzáállás, de valahol meg kell/kéne talalni az aranyközéputat. Szerintem ha csinalnanak egy olyan felmérést ami a tervezett/spontan gyermekáldás arányát mutatja...messze a spontán nyerne. Alapból kiiktatódik az a bizonyos rágörcsölés.
Fabra jó helyre tervezi az ovud kb? Mert akkor még siman jó hogy halovany a csík.
fbara90
2017-10-24 08:45:59
Többiek engem is nagyon érdekelnének, akinek még babaesélyes görbéje van. :-)))
fbara90
2017-10-24 08:34:53
A tünetekről annyit egyébként, hogy múlt hónapban biztos voltam benne, hogy sikerrel jártunk, és mindenféle tünetet képes voltam produkálni, a szagérzékenységtől, a hányingerig, még a mellem is fájni kezdett..állandóan figyeltem magam, szerintem olyat is tünetnek vettem, ami felett máskor átugrottam, aztán miután megjött, kellett pár nap, mire felfogtam, hogy itt már tuti nincs baba, és szépen a tünetek is elmúltak... szóval én csak a görbének, a menstruáció-kimaradásnak, meg a tesztnek hiszek ezentúl. Ilyenkor még valószínűleg amúgy is korai bármi tünetet érezni. Eléggé elkenődtem mikor realizálódott, hogy nincs még baba. Most ennek a cilusnak próbálok úgy nekiindulni, hogy lesz, ami lesz. :) Nem akarok görcsölni rajta.
fbara90
2017-10-24 08:30:08
A gyógyszeres kérdésekhez nem tudok hozzászólni. Még nem volt dolgom egyikkel sem.
fbara90
2017-10-24 08:29:31
Lányok!
Nem győztelek olvasni Titeket, annyit írtatok! :)
Niki még ne add fel, nézd meg, a 18. napon is ugyanekkorát esett a hőd, és szépen visszamászott magasra! :)
Kriszta nagyon szép a görbéd! :)
erikasz már elég hosszú ideje magason van a hőd, sztem van ok a bizakodásra! ;-)
Nagyon-nagyon drukkolok nektek! :)
Kira Te mit mértél ma reggel? :)
A válás témához meg annyit lányok, hogy elég pici voltam még,mégis nagyon sok mindenre emlékszem és sokat felfogtam már akkor is hogy mi történik körlöttem, mikor a szüleim elváltak, de anyukám legjobb döntése volt, amit csak tehetett, mert onnét kezdve kiegyensúlyozott és boldog lett a családunk! És csak az tudja hogy miyen minden nap egy rossz kapcsolatban élni, aki benne van. Senkinek semmi köze hozzá, mert nem ők élik a ti életeteket. Úgyhogy le a kalappal az akkori bátorságotokért, és hogy kiálltatok magatokért, és a gyermekeitekért! És örülök, hogy megtaláltátok azóta az igazit! :) Hosszú-hosszú évekig legyetek mind nagyon boldogok, és remélem a vágyott kisbaba is megérkezik hozzátok hamar! :)
Én LH-tesztelek minden nap, egyenlőre halvány nagyon a második csík.
Így állok:
Cskkrisz
2017-10-24 08:28:06
Niki biztosan a testünk játszik...hiszen ennyire korai terhességi tünetek ritkán vannak plusz szinte átfedés van a pms tünetekkel. Mintha magamat hallanám...hogy még lehet...ezért nem is csinalok hcg-t mert ott lenne a bitonytalanság...najd ha fenn marad a hő és nem jön meg.
Ez a torokfajás, köhögés remélem nem zavar be.
Én még mindig nem látom a sajátoméban a trifazist...de Erika tapasztalatában bízom. Más trifazisban tapasztaltak se tartsák magukban a véleményüket! :)
Niki remélem a dokid megnyugtat.
Niki111
2017-10-24 07:50:49
Kriszta : lehet , h csak a szervezet szórakozik velünk . Nem tudom . Persze még mindig itt van bennem a hátha érzés . Hátha mégsem jön meg , hátha holnapra vissza mászik a hőm ... stb .
Du rendel a dokim , szerintem felhívom és elmondom neki , h mi a helyzet . Hátha megnyugtat, neki mindig sikerül . Most elég zaklatott vagyok . Hogy többet nem jostesztelek az mondjuk holtbiztos csak ovura.
Drukkolok neked ! Látszik neked is szépen a trifazis. Mostmár legalább azt is értem , h mit is jelent.
Míg nem jön meg rendesen , úgysem nyugszom bele. Ismerem magam annyira :/
Neten mar sztem minden cikket elolvastam . A clearblue tesztrol is , h negativat mutatott aztán mégis terhes volt stb :)
Többiek ? Erika ?
Cskkrisz
2017-10-24 07:16:30
Többiek???
Cskkrisz
2017-10-24 07:14:01
Én még remébykedek...a hőm változatlan, az émelygés tovabbra is megvan...de már félek csak beképzelem...
Erika akkor az enyém is trifázisos...jujj de jó lenne!!!! Tudom lassan a testtel.. semmibe nem beleélni magam...csak ennek most nagyon örülnék.
Cskkrisz
2017-10-24 07:10:41
Jajj Niki...egész hajnalban te jártál a fejemben...úgy sajnálom, hogy így alakult...
Előző ciklusban ugyanígy megjartam..minden klasszik tünetem megvolt...már konkrétan éreztem h terhes vagyok és jött a kopp. Nekem sem rögtön esett le...ott maradt némi remény... Az agyunk teszi ezt velünk...annyira erős a vagyakozás, hogy tüneteket produkál a test...vagy csak sokkal jobban odafigyelünk rájuk. Nem tudom hogyan lehet ezt kiiktatni.
Fabra jó helyre tervezi az ovud kb? Mert akkor még siman jó hogy halovany a csík.