Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-10-25 10:21:41

Nagyon sajnálom Kira! :-(
De ne add fel, ahhoz még fiatal vagy! Igaza van az előttem szólónak, merítkezz kicsit pozitív példákból! Az is lehet, hogy ha most kicsit csak olvasgatsz róla, nem görcsölsz rá, jön a baba majd magától! :) Vagy tereld el a gondolataid róla. Utazz el valahová a pároddal, menj egy kicsit szabadságra, töltődjetek fel együtt. Mi veled vagyunk és támogatunk amiben csak tudunk! Annyi mindent átéltél már. Erősebb vagy annál, hogy itt megállj! :)
Cskkrisz
2017-10-25 10:04:23

Pm alulműködés esetén van jódmentes valtozata.
Cskkrisz
2017-10-25 10:03:24

Kira sajnálom! Nagyon kemény dolgokon mentél át...nem csodálom, hogy lelkileg elfáradtál. Gondolom millió egy kivizsgálason, gyógyszeres kezelésen túl vagy...de javaslom lépj be Facebookon a Trineszter vitamin tapasztalatok csoportba és kezd el olvasni a hozzászólasokat. Minden 3. PCOS vagy IR....és végül sikerül. Sokmindenkinél kaoszt okoz a ciklusban, majd rendezi. De kezdem azt hinni a vitamin inkább azoknak segít, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint te (sokan hónapok óta nem menstruáltak). Nyilván ennek is van negatív oldala is...de érdemes pár hozzászólast elolvasni. Ennyi sikerstoryt nem lehet gyártani. Persze ez csak egyvitamin. Én is szedem, de vitaminként kezelem...messze a legkomplexebb összetevőkben mint a hasonló terhességre felkészítő vitaminok...persze van még jó pár nagyon jó a piacon.
Szóval semmiképpen ne add fel...pihenj kicsit, olvass pozitiv példakat, hogyvisszakapd a hited. Minden jót kívánok neked!!!
Kira84
2017-10-25 09:45:12

Sziasztok lányok, hát mint ahogy már tegnap éreztem meg is jött ez az undok vérzésem, ami megint minden reményemet romba döntött.
Mi már 7 éve próbálkozunk, ezalatt 8 vetélés volt, elfáradtam úgy érzem ideje letenni arról hogy valaha is Anya leszek.Sajnos a Pcos, Pm alúlműködés, Inzulinrezisztencia, és Tavaly még endóval is műtöttek, Ja és a bal petevezető elzáródása. Szóval szinte lehetetlen hogy gyerek legyen.Persze minden hónapban nyúzom magam hogy de még csak 32 vagyok és próbálkozni kell,de mint tudjuk a kutya is a próbálkozásba döglött meg ahogy mondani szokták.
Akár hogy csinálom kihat a munkámra és a párkapcsolatomra ez az egész,lassan már nem tudom hogyan birkózzam meg vele ..Bocsi a sok nyavalygásért de ki kellett írnom magamból a bánatom. :(
Cskkrisz
2017-10-25 09:37:33

Niki...passz...nem tudom kellhet e hormonpotlás...hormonvizsgalaton sem voltam...gondoltam ha fél év alatt nincs eredmény majd akkor. Igy nem tudom most mizu. De pl kislányomnál is 'megjött' 2-3 nap és mem vot az igazi...utólag kiderült nem a túra hanem Hanna miatt. Varok 1-2 napot...holnap/holnap után nem kéne megjönnie...figyelem a hőm meg a barnazast. Kb szombaton tesztelek ha minden arra utal h lehet valami. De most varok egyelőre...a holnapi nap döntő lesz (hő, mensi???).
Semmiképp nem a pecsételgetéstől számolnám a ciklust, hanem onnantól h friss piros vér ürül. Hőd le is zuhant???
Kira84
2017-10-25 09:35:41

Csuti0925
Szívből gratulálok,örülök hogy ilyen hamar teherbe estél..
Niki111
2017-10-25 09:31:01

Krisztaaaaaa ;) juuuuj .... nem kell hormon pótlás ??
Nekem új hónap ... na mindegy
Ha tegnap csak kis körömnyi vér volt piros , a többi barna , és este olyan fel 12 körül jött meg rendes mennyiségben , akkor csak ma van a ciklus első napja ugye ?
Cskkrisz
2017-10-25 09:30:11

Fbara...nincs sok tapasztalatom. Sose barnaztam...előző ciklusban volt az első...egy nappal mensi előtt...aznap 36,9-ről leesett a hőm 36,7-re, majd masnap megjött és 36,5 lett a hőm...
Most ugye itt egy bizonytalansági tényező a köhögés...de azóta sem érzem magam lazasnak, levertnek.
Nincs sok...tisztasági hófehér...megtörölve kis mennyiség halvanybarnas. Nincs semmi tünet...néha kicsi hasszurka...
fbara90
2017-10-25 09:21:59

Csutiiiiiiiiiii GRATULÁLOOOOK! :-D Boldog babavárást kívánok Nektek! :-)
Úgy tudom a 8. hétnél nem érdemes előbb dokihoz menni, mert addig nem sokat látnak. :-)
Niki sajnálom ami történt, a gyerkőcödnek pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kriszta nagyon szép a görbéd továbbra is :-) Ha menstruáció jele lenne a barnázás, szerintem már leesett volna a hőd. Vagy neked nem menstruáció előtt, hanem alatta esik le folyamatosan?
Cskkrisz
2017-10-25 07:04:33

Sziasztok! A hőm ugrott 1 tizedet (írtam, hogy köhögök, de nem érzem magam lazasnak), azonban barnázgatok. Szerintem holnapra/holnaputánra nem várom...sose barnáztam mensi előtt, szinte mindig úgy jött meg hogy reggel pisi, megtöröltem magam és már élénkpiros volt a papir.
Ohhh Niki...hát ez tényleg egy sz@r nap volt...már bocsánat!
Kicsidnek jobbulást!
Lehet most jobb lenne betéttel nézni milyen vér ürül...élénkpiros, barnás...
Hőd?
Többiek?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!