Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara olyan jó ,olvasni téged ismét itt :D Kira ne add fel ,szép emelkedett a hőd még mindig! Nézd az én görbém, egyszer lent. egyszer fent ,mért ilyen nemértem a jó Isten tudja ,de belenyugszom fő az eredmény,a görbe olyan amilyen.
erikasz
2017-10-24 17:07:49
Nem teszteltem még majd pár nap mulva .De bejelentkeztem a nődokihoz november 8 án kell mennem ,majd meglátjuk mit mond!
erikasz
2017-10-24 16:38:08
Cskkrisz a tiéd is trifázisos a hőd amettöl megemelkedett a 36.5 töl ,onnan nézve 36.6,36.7,36.8 .-De az :)-de nem minden trifázisos terhesgörbe zuhanás van utolsó nap és megjön ,ha megjön.......
erikasz
2017-10-24 16:28:48
Sziasztok lányok !Először Niki.- igen 36.6,36.7,36.8 ez jelenti a trifázisost ,de még mindig az utolsó értékkeddel is :) Mért vagy elkenödve,nekem is van rozsaszin folyás ez ezzel jár ,valakinél van, valakinél nics. Nekem 4 és fél honapig nem csak ez, hanem véres vizes folyásom volt .Utánna nemfogjátok elhinni mi történt ,megmozdult a gyermek elmult a vérzés ! Egy reggel mi a csuda van az inyemen egy vércsomó ,de csak akkor mikor megkelett volna jönni e.Elmentem az orvoshoz ,beküldött a szájsebészetre mikor megnézte az orvos azt mondta a szervezet itt adja ki magát,vagyis a menszi! Ha megszül megszünik ,ugy is volt.Megszültem és mikor kimentem a mozsdoba nézni a vérholyagot le volt feketedve az ujammal letöröltem:)- elmult !
fbara90
2017-10-24 15:28:51
Én szédülök egész délután, de hogy mitől ?!
Amandeen
2017-10-24 15:28:05
Ó csajok, nagyon sajnálom. Fel a fejjel. Előző ciklusban én is eljàtszottam ezt, nem jó a túlzott akaràs, sőt sokszor gàtol abban, hogy elérjük, amit szeretnénk. Voltam màr én is úgy, hogy terhesnek éreztem magam, aztàn amikor megjött, még akkor is bizakodtam, mivel ugye mindenfélét összeolvas az ember lànya a neten és tudja, hogy van olyan akinek megjön, mégis terhes. Nos akkor még egy okkal több volt bizakodni, hogy hàtha mégis van baba, csak a szervezetem szórakozik....még emlékszik, hogy meg kéne jönnie, stb... Hàt valahogy nem kéne ennyire ràgörcsölni a dolgokra és ennyire figyelgetni magunkat, de hàt ha nem megy màsképp. Úgy irigylem azokat, akiknek pikk-pakk összejön, nem is tervezik, dehogy gondolnak rà, egyszer csak jön magàtól...
fbara90
2017-10-24 15:12:28
Óóó Kira :( reméljük csak vmi maszatoló emlékező vérzés és nem a rendes :(
Kira84
2017-10-24 14:58:19
Na lányok dél óta folyamatosan görcsölök, és hol erős vérzéses nyákom van hol csak rózsaszín de van, ami baj,
Ennyit a szép görbéről,meg a peteérésről, pedig nagyon rádolgoztunk csak tudnám minek :(
Niki111
2017-10-24 14:09:05
Nem tudom , h szedjem -e :(
Niki111
2017-10-24 14:08:37
Nekem nem tűnt fel ilyen sokk szeru dolog .
Az ovum is hamar van nagyon
Nehány nappal a menzi végét követően