Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-10-28 14:39:58

És hogy lehet áthidalni, hogy ilyen korán kelljen kelnem mérni ? :(
erikasz
2017-10-28 14:19:34

Bocsi hüjeséget irtam 4.55 kor lesz 5.55 .Akkor 4.55 re kell huzni az órát.
erikasz
2017-10-28 14:15:56

Niki köszönöm ,hogy nem nézel öregnek:D Én is az óraállitáskor ,mondjuk te 5.55 -kor ébreszt az óra, akkor 6.55 kor kell mérned mert akkor lesz 5.55 .
Niki111
2017-10-28 14:01:32

Kriszta: Te hogy csináltad az ovu tesztet? mert ugye az ovu idejét délután írják nézni, utánam eg reggel első pisiből? vagy hogy kell ezt, ha végig szeretném a ciklusban?

Lányok, lehet, h buta a kérdés, de az óraállítás befolyásolja a mérést reggel? Én 5:55-kor kelek mindennap mérni.
Niki111
2017-10-28 13:54:28

Amandeen: én is olvasgattam a gyógynövényekről, de sokan azt írták, hogy felborult a ciklusuk tőle.
Hát nem tudom. Nekem júniusban mondta a doki, h el van vékonyodva a méh nyálkahártya, ezért ha pozitívat tesztelek és nem is jön meg, akkor menjek hozzá azonnal, hogy meg tudja nézni, hogy jól tapadt-e meg.
Igazából most 4 évig szedtem egyfolytában a kisebbik fiam születése óta a fogigátlót. Ami ugye vékonyítja a nyálkahártyát, így véd a nem kívánt terhességtől.
De esetemben most úgy tűnik, nem elég vastag a megtapadáshoz sem. Pedig mostmár nagyon szeretnénk közös gyereket az új férjemmel.
Én szedek Omega 3-at, C vitamint (1000 mg/nap, lassú felszívódású) D-vitamint, és kalcium-magnézium tablettát. Utóbbit azért, mert tejérzékeny vagyok és így pótolom a kalcium hiányt.
És ma kezdtem a méhpempőt szedni a párommal együtt.
Állítólag vastagítja a méh nyálkahártyát. Sok jót olvastam róla, ártani nem árt, így egy próbát mindenképpen megér azt hiszem.

Erika: dehogy vagy öreg :D öreg az országút, tudod. Drukkolok nagyon, hogy összejöjjön nektek is a közös baba :)
Az én görbém még egyenes vonal, 36.4-en, ma múlt el. Majd ezután lesz izgibb , jövő héten már pé. ;)
erikasz
2017-10-28 13:52:56

Amandeen : Én az A-Z MAMA szettem + a teák mást nem és terheslettem.
erikasz
2017-10-28 13:49:12

Amaden: Én teákkal estem teherbe 2016 ban málnalevél erösiti a méh nyálkahártyát és a peteérést.Abba hagytam a teákat mikor elhalt a terhességem és 50,52,51,napos ciklusaim voltak.Én ajálom neked is :)Elkezdem ujra inni őket,lehet ebben a ciklusban is kellet volna inni ,azért jártam igy mert abbahagytam!
Amandeen
2017-10-28 13:33:46

Hgabesz, 2 éve vagyunk házasok, de úgy igazán tudatosan, a termékeny napokat figyelve idén kezdtünk próbàlkozni. Hőmet augusztus óta vezetem, szerint előtte nem a megfelelő napokon voltunk együtt. Szóval kb. 4 hónap az, ami igazàn tudatos, figyelgetős, méregetős.
Amúgy augusztus végéig ösztrogén és progeszteron tartalmú tablettàkat szedtem, de elvileg nem fogigàtló volt, csak mivel azt tartalmazta, mint a fogigàtlók, lehetséges volna, hogy ettől vékonyodott meg a nyàlkahàrtya? :-( Fenébe, 3 évig szedtem. Doki írta fel cisztàra, ami rendszertelen ciklusokat okozott és azt mondta, hogy ez helyrehozza, sőt teherbe is eshetek mellette. Na szép, lehet, hogy ez keresztbe tett. De most màr nincs cisztàm, hàla a jó Istennek, ne is legyen.
Azt tervezem, hogy gyógynövényes teàkat iszok majd, azok is segíthetnek, remélem. Vettem màlnalevél teàt meg palàstfüvet, meg fagyöngy teàt, meg ilyeneket, màtól kezdem inni őket.
Közületek van, aki még teàzik? Milyen gyógynövényeket ajànlatok?
Ja, és vettem E meg D, Q10 vitamint is, bàr azt írja rajtuk, hogy terhesség alatt nem ajànlott szedni őket. Na most, mi van, ha ebben a hónapban összejött a baba, csak még nem tudok róla? Akkor merjem őket szedni? Àllítólag az E vitamin vastagítja a méhnyàlkahàrtyàt. Kicsit tanácstalan vagyok.
Egyébként így àllok ma.
erikasz
2017-10-28 13:22:45

Niki te még fiatal vagy ,neked más hogy orvoshoz mész,menni is kell !De én idős vagyok ,nekem ha sikerül sikerül,ha nem akkor nem.Nekem is és páromnak is van gyermek csak közös nincs.Itt ül mellettem azt mondja .-de más vér,nem a miénk kettönké!-.Hát ha belegondolunk igaza van .!Itt a görbém ,de remélem ez a ciklus szerencsésebb lesz:)
Niki111
2017-10-28 12:35:47

Erika: állítólag onnantól kell az első napot venni, h rendes piros vér van
és este 6-ig ha megjön így, akkor ez az első nap.
Hát nem tudom....én elmegyek dokihoz. Ha vékony a nyálkahártyám, akkor azt hiszem hiába várom a csodát. Persze, mindenkinek szíve joga :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!