Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki én idén márciusban hagytam abba, utána 2 hónapig védekeztünk, hogy ne rögtön a gyógyszer után legyen baba-a saját megnyugtatásunkra.
Na majd délután felviszem az adataimat akkor erre az oldalra is,érdekel mit fog kihozni.
Én is kíváncsi vagyok mit mondanak neked az orvosnál. Remélem csak jót! :)
Visszaolvastalak, látom Te is évekig szedted a bogyót, hát én meg szerintem már van vagy 5 is. Lehet eddig nekem is a nyálkahártyával lehetett gond esetleg. De gondolom azért egy idő után regenerálódik nem? mármint ezt most a vastagságára értem.
Niki111
2017-10-30 10:05:12
Fbara: Te mikor is hagytad abba a fogi gátlót? Mintha írtad volna már, de esküszöm , h nem emlékszem
A fertility-t szeretem,én megvettem ott is a VIP tagságot.
Kíváncsi vagyok, h ott mikorra fogja neked behúzni az ovut, ha megadod az adatokat. Nekem mindkettő ugyanoda tette múlt ciklusban. Most még a ferti nem írta, majd ha meg lesz a hőleesés, akkor fogja csak behúzni. Előző hónapokat is töltsd fel, akkor tud jól értékelni.
Kezdek izgulni,holnap doki ...nagyon kíváncsi vagyok, h mit mond.
Többiek?
fbara90
2017-10-30 08:40:38
Niki engem hála az égnek nem viselt meg ez a nagy szél, inkább aluszékony voltam, mert sötét volt az egész lakás.. :-D
a páromnak viszont 2 napig nagyon fájt a feje, a fájdalomcsillapító is alig használt. Nagyon fura volt, hogy megint világosban jöttem dolgozni. Teljesen megkeveredtem, azt hittem elaludtam.. :)
fbara90
2017-10-30 08:35:44
Kedves erikasz, jövőbelátó vagy, tökéletesen megjósoltad, 36,6-ot mértem :D de a gép még nem húzta be az ovut. :)
Amandeen, Niki köszönöm hogy így összeszedtétek a lehetőségetek. a ciklus.hu-t használtam egy darabig, de nekem nem jött be. Ezt a fertilityfriend.com-ot viszont lehet kipróbálom. :) az angol oldalak számításba jöhetnek, de németül nem tudok sajnos. :) Telefonomra raktam fel kezdetek kezdetén a Naptáram nevű applikációt, de hülységeket húzott be meg jósolt. És az elején ez alapján időzítettünk...nem csoda hogy nem jártunk sikerrel.
Niki miután abbahagytam a fogamzásgátlót, hónapokig nekem sem volt tojás nyák. Az elmúlt ciklusban volt először olyan igazi, meg most. :) Talán kezd helyrerázódni a szervezetem. :)
Itt a görbém. :)
Niki111
2017-10-30 06:30:06
Fbara : nyák
Niki111
2017-10-30 06:29:44
Sziasztok!
Fbara : sztem a nyál biztos jel , bár nekem nem volt , mióta abbahagytam a gyógyszert , mégis volt mar pozitív tesztem
A fertilityfriend angol nyelvű oldal , de van alkalmazása is , én azt használom . Millió és egy tünetet be tudsz írni , az ovulacios fájdalomtól az érzékenységig , bármit .
Erika : nem gusztustalan , amit írtál kb így képzeltem el
Kriszta : nem lesz mar menzi és kész . A mérés sztem hasznos , hisz ha lezuhan a hő, az tudjuk mit jelenthet . De nem fog .
Hogy birtatok a tegnapi időjárást ? Nekem szétszakadt a fejem ...
ma 0,2-őt ment fel a hőm , ez lehet attól , h ma mar az új óra szerint mértem. És különben is a leesést várom :)
Többiek ?
Amandeen
2017-10-30 00:08:51
Fbara90, több hőmérőzős oldalról tudok.
Van pl a fertilityfriend.com ami egy angol oldal, egész jó, sokan dícsérik. Első hónapban a fullos verziót lehet hasznàlni, sok hasznos cikk, görbe minta, ovu figyelő, tünetek összehasonlítàsa másokéval, stb.
Ciklus.hu egy magyar oldal, de az előzőnél kevesebb funkcióval. Vannak, akiknek pontosan jelzi előre az ovut, de sok olyan kommentàrt olvastam, miszerint nem annyira pontos. Ettől még lehet ott is próbàlkozni.
Akkor van az ovagraph.com, de ehhez is angolul kell tudni. Elég pontos oldal, itt húzza be legutoljàra az ovut, több emelkedett hőmérsékleti napot vàr meg, és csak azutàn húzza be. Szerintem jó. Nàlam pl. ez az oldal ma húzta csak be az ovut, és ugyanoda, mint a tervezettbaba.hu, azaz keddre. Egész jó algoritmussal dolgozik, sok bevitt adatot figyelmbe vesz, a tojcsis nyákot, stb...
És tudok még egy német nyelvű oldalról is, a neve urbia.de
Asszem itt olvastam róluk: http://babatervezok.otthona.net/online_gorbevezetok.html
fbara90
2017-10-29 21:24:15
Köszönöm, kicsit megnyugtattál. :)
erikasz
2017-10-29 16:54:47
Fbara a tolyás nyák garancia ,nekem is igy van és nyitva a ményak!
erikasz
2017-10-29 16:44:52
Fbara: holnap ha felmegy 36.6 ra legalább, akkor berakja az ovut a gép ciklus 16.napjára.Mert 2. 3. nap szokott olyat csinálni hogy leesik,a progi termelés miatt!
Na majd délután felviszem az adataimat akkor erre az oldalra is,érdekel mit fog kihozni.
Én is kíváncsi vagyok mit mondanak neked az orvosnál. Remélem csak jót! :)
Visszaolvastalak, látom Te is évekig szedted a bogyót, hát én meg szerintem már van vagy 5 is. Lehet eddig nekem is a nyálkahártyával lehetett gond esetleg. De gondolom azért egy idő után regenerálódik nem? mármint ezt most a vastagságára értem.