Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-10-27 14:58:10

Amandeen én azt hittem, hogy ha felmegy a hő, tuti megvolt az ovu :-O
Ilyet még nem is hallottam, mint amit az orvosod mondott :-O
fbara90
2017-10-27 14:55:22

Nagyon köszönöm mindenkinek!
Az LH teszt még negatív, de már elég erős a 2. csík. Szerintem holnap lesz pozitív. A nyák azonban jelentősen több. Mindenesetre ma összebújunk ;-)

Krisztaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Gratuláloooook!!!!! :D jaj de jóóóóóóó :) úgy örülök :D Remélem egyre többen leszünk, akik megtapasztalhatjuk ezt a mérhetetlen örömöt, mint most ti! :)
Csuti0925
2017-10-27 14:29:37

Cskkrisz: juuuuuhhééééé! Gratulálok, akkor most már gyarapodik a +osok sora! Kívánom, hogy a többiek is csatlakozzanak hozzánk!

Kira84: Kitartást kívánok hozzá! Sajnálom, hogy az aviva nem használható nálad.

Fbara: Hajrá ovura fel! Csak így tovább!

Niki111: november 23-ára kaptam időpontot. Kicsi sűrű a doki naptára, sokan járnak hozzá. Addig meg türelem nekem. Jól vagyok, semmi érdekest nem észlelek. A kimaradt menzi után én az 5.-k napon vagyok, azaz az utolsó menzi kezdő napjától számított 4. héten vagyok. Azt olvastam a 6. hét előtt nem érdemes menni, de mivel nincs időpont így nem is tudok. Neked a görbéd tényleg nem valami izgi, de menzi alatt szerintem lényegtelen.

Amandeen: az ovulációt tudják segíteni, ha csak ez a probléma.
Cskkrisz
2017-10-27 14:09:34

Lányok...nem bírtam és megcsináltam (bocsánt azoktól akik úgy érzik rossz az időzítés). Gondoltam ha negatív addigra pont kibőgöm magam míg a férjem és a kislányom hazaérnek. Bőgtem...de örömömben!!!
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=14520171027_134322.jpg
Cskkrisz
2017-10-27 14:05:26

Kira...ez elég komolyan hangzik...remélem így vagy úgy de sikerül és lesz gyermeketek!
Nagyon drukkolok...
Kira84
2017-10-27 13:55:57

Cskkrisz
Szia, Nekem Májusban volt 1 éve hogy műtöttek vele, utána 6 hónapig Gnrh oltást kaptam, ami vérzés kimaradást csinál,Ezt júniustól.Novemberig kaptam.Majd csak márciusban jött meg rendesen azóta megint próbálkozunk orvosi felügyelet mellett, minden hónapban uh ha eltudok szabadúlni a melóból..Többször volt már Clostys hónapom most még 1x megpróbálom aztán pihentetem ha megint nemsikerül.
Cskkrisz
2017-10-27 09:28:31

Kira...egy kedves barátnőm is ezzel küzd...őt is műtöttél. A műtét után 2 hónappal terhes lett és a terhesség jó időre rendbe is tette ezen a téren. Majd persze idővel előjött újra. A kistesó érkezését is akadályozta, így újabb műtétre szanta el magát...és megint ez volt a megoldás...ugyanis gyorsan jött a kistesó is.
Neked is kívanom, hogy mielőbb lehessen babó!
Régen is ilyen sok nőgyógyászati betegség lehetett csak nem diagnosztizáltak??? Kb minden 3. ismerősöm Ir-rel, Pcos-val vagy endoval küzd.
És persze valahogy mindig azoknak jut ki a 'jóból' akik szeretnének babat.
Cskkrisz
2017-10-27 09:19:00

Sziasztok!
Fbara...tuti jön az ovu...mindent bele!!!
Amanden...a hőd alapján nem úgy tűnik, mintha lusta lenne a petefészked...ovus fajdalmak vannak, vagy tojasfehérje szerű nyak? Énnsem hallottam, hogy ovu nélkül is ugrik a hő. Kivancsi leszek. De azért ezt most vegyétek úgy hogy van ovu és mindent bele!
Niki...tényleg nagyon izgi eddig...de az nem baj, ha szép egyenletes...jól kivehető lesz belőle a leesés.
Nalam minden változatlan...a hőm tartja magát, nincs barnazás, vagy mensire utaló jelek. Egyre jobban vonz az a hcg teszt... Sajna még köhögök...de nem rossz a közérzetem.
Többiek?
Niki111
2017-10-27 08:35:44

Sziasztok!
Fbara: naaaaa, hajrá ovu :) ezek a megfázásos tünetek :) érdekes, hogy torokfájás és hasonlók jelentkezhetnek. MAjd kíváncsi leszek, hogy volt-e összefüggés.

Amandeen: oh, ez az orvos :( az egyébként lehet, hogy mutatkozik a hőben a pé, de mégsincs? mert fordítva már hallottam, hogy nem esik le a hő és mégis van pé. De ebben a formában lehet? Hogy leesik a hő és mégsincs pé?
Remélem orvosolható a problémád.

Kriszta: hogy vagy ? hőd? náthád?

Csuti: hogy vagy? mikor mész dokihoz? hányadik napon jársz már?

Velem semmi érdekes. Menzi nomál, mostmár várom, h múljon, hajár méhpempő és szex :) bocsi :) na , dehát ez van :) máshogy nem lesz baba
Én már a jövő heti pé-t várom, meg a keddi dokit. Ilyen izgi a görbém, nézzétek ...:)
Amandeen
2017-10-26 23:24:18

Ma voltam nődokinàl a leleteimmel. Azt mondta, hogy lustàk a petefészkeim és nincs ovulàcióm. Mondjuk ezt nem értem, mert hőmérőzéssel a gép mindig behúzza az ovut, tehàt van némi hőugràs.... amikor megmutattam neki a kinyomtatott görbéimet, hogy hàt nézze meg, mert azok szerint van ovu, meg van hasszúrka tünet, stb... erre azt mondta, hogy ez nem jelent semmit, szerinte akkor sem ovulàlok. Na, most első körben csinàlnunk kell egy spermavizsgàlatot, hogy megnézzük mi a helyzet a kis fickókkal pàromnàl, nàlam pedig petevezető àtjàrhatósàgi vizsgàlat lesz következő menzi utàn. Amennyiben mindent rendben talàlnak, akkor ovulàció stimulàlàsra kerül sor, azaz gyógyszerekkel segítik majd, hogy legyen ovu. Na most, ha valami nem lesz rendben 2-3 hét múlva a vizsgàlaton, akkor egyéb beavatkozàsokra is szükség lesz... magyarul meddőséget fognak kezelni... :-( Tulajdonképpen se jót, se rosszat nem mondott, csak biztatott, hogy lehet segíteni a problémànkon, és reméli, hogy jövő ilyenkorra màr bővülni fog a csalàd. Hàt nagyon remélem, hogy a vizsgàlatok eredményei biztatóak lesznek, és van remény....
Egyébként én így àllok ma, gép szerint túl vagyok az ovun.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!