Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki akkor nekem oktober 22 .töl kell grafikonba bevezetni,már akkor volt pirosvér is .Akkor 35 napos menszivel zártam ,de hogy terhes voltam az biztos.De jó Istenre bizom magam ,nem kérek seggitséget semmiféle orvostol.Ha ő ugy akarja,lesz gyermekem ,ha nem az ő akarata!
Niki111
2017-10-28 12:08:27
Erika: hétfőn volt barnás pecsételés, és nagyon kevés kb. kisujj körömnyi piros vér. Este olyan fél 11 körül jött meg rendesen. Így az első napot keddre vettem.
Mára már teljesen elmúlt.
Nekem sosem volt rendellenes vérzésem, pláne nem ilyen vér-cafatos, darabos, mint most.
A kisebbik fiammal 6 hetes terhes voltam, amikor bevéreztem, de kevés volt nagyon. Doki megnézett, már volt akkor szívhangja. Most meg mindjárt 5 éves :)
erikasz
2017-10-28 11:50:33
Niki köszönöm érdeklődésed ,elmult a menszim.Látom te jól vagy, örülök:) Én vérezgettem 35 naptol,vizes véres válladék de nemtulajdonitottam neki jelentőséget mert mind a 3 gyermekkel véreztem.Hogy onantol irjam a menszit ,nem tudom, te mikortol jegyezted be a grafikonba?
Niki111
2017-10-28 11:45:52
Persze máris belémbújt a kisördög, hogy mégiscsak kellene rendelni ovu tesztet a Facelle 5 db-on kívül is.....
Bár lehet, hogy ha tényleg beágyazódási gondom van, akkor jó is lenne tudni, h milyen az lh szint?
Szerintetek?
Niki111
2017-10-28 11:44:09
Kriszta: de aranyos lehet Hanna :)
milyen kis okosak, Istenem
A derék leszakadás az jó :)
Mikor tervezel dokihoz menni?
Én is bízom a méhpempőben is, és mindenben.
Sokat segített ez a fórum is abban, hogy túllendüljek ezen a rossz időszakon. Azt sajnálom, hogy nem együtt várjuk a babát, mert épp egyidősek lettünk volna. Na mindegy, max. 1 hónappal előttem jársz majd ;) :) Ugye jössz ide attól függetlenül, hogy már sikerült?
többiek?
Cskkrisz
2017-10-28 10:10:32
Amanden...szerintem jól teszitek, ha ezt most úgy kezelitek, mintha lett volna ovu...mert szerintem volt...hiszen tovabb emelkedett a hő...valami csak megemelte. Reméljük, hogy a vizsgalatok megnyugtatnak...
Cskkrisz
2017-10-28 10:06:48
Hgabesz...nálad aztán egyértelműen latszik mikor volt ovu.
Csak bevonzottam ezt a trifazisos görbét... :)
Többiek?
Cskkrisz
2017-10-28 10:04:26
Sziasztok!!!
Nálam változatlan a hő...36,8, mensi szerencsére sehol. Viszont a derekam leszakad...
Férjem előszőr el sem hitte...azóta fülig ér a szája. Kicsit talán megkönnyebbült, aggódott, hogy tuti miatta nem sikerül. Hannanak csak úgy mondtuk el, hogy ha bármi lenne (de nem lesz) ne legyen nagyon csalódott, hogy lehet, hogy alakulnak a peték (szerinte a baba úgy lesz, hogy a fiú és a lány peték összealakulnak)...de azt az arcot látni kellett volna.
Szerintem a 14. dpon lett pozi (de én nem a behúzott ovutól számolom, hanem amikor negatív lett az ovu teszt azt veszem nulladik napnak). De a 12. dpon már sejtettem...mert mindenhol azt írják, ha az lh teszt a 12. dpon ugyanolyan erős vagy erősebb, akkor nagy eséllyel fenn áll a terhesség.
Niki...a méhpempőre tényleg mindenki azt mondja hogy nagyon nem finom...de mindent a cél érdekében!!! Reméljük ez a trimeszterrel egy nyerő kombináció lesz.
Cskkrisz
2017-10-28 10:04:24
Sziasztok!!!
Nálam változatlan a hő...36,8, mensi szerencsére sehol. Viszont a derekam leszakad...
Férjem előszőr el sem hitte...azóta fülig ér a szája. Kicsit talán megkönnyebbült, aggódott, hogy tuti miatta nem sikerül. Hannanak csak úgy mondtuk el, hogy ha bármi lenne (de nem lesz) ne legyen nagyon csalódott, hogy lehet, hogy alakulnak a peték (szerinte a baba úgy lesz, hogy a fiú és a lány peték összealakulnak)...de azt az arcot látni kellett volna.
Szerintem a 14. dpon lett pozi (de én nem a behúzott ovutól számolom, hanem amikor negatív lett az ovu teszt azt veszem nulladik napnak). De a 12. dpon már sejtettem...mert mindenhol azt írják, ha az lh teszt a 12. dpon ugyanolyan erős vagy erősebb, akkor nagy eséllyel fenn áll a terhesség.
Niki...a méhpempőre tényleg mindenki azt mondja hogy nagyon nem finom...de mindent a cél érdekében!!! Reméljük ez a trimeszterrel egy nyerő kombináció lesz.
Niki111
2017-10-28 09:37:03
Amandeen: sztem jó helyre húzta itt be a görbén.
Hgabesz: köszönöm :) Ti mióta próbálkoztok? Szép a görbéd :)
Na, megettem ezt a méhpempőt. Huhhh....de sz@r :D
Kissé beindult tőle a nyálelválasztásom :)
Nem baj, a jó ügy érdekében bármit
Zsoltim is hősiesen megtette reggel, imádom
Erika, hogy vagy? Elmúlt már a menzi? Nekem szerencsére igen, utána szépen normalizálódott ....