Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara ugye megirtam hogy ovud lesz,ugy is lett nem kell ovu teszt ,nagyon örülök:)
fbara90
2017-10-26 21:17:14
Képzeljétek lányok, úgy érzem, mintha lázas lennék. Ég a fejem, a fülem, a bőröm zavarja a ruha, egész testemben úgy érzem mintha valóban lázam lenne, de 36,9-nél megállt hónaljban a lázmérő. Tehát még igazi hőemelkedésem sincs. Ne értsétek félre, nem a hasonlítgatás miatt hőmérőztem, hanem azt hittem tényleg lebetegszem, de nem.
És megjelent a tojcsinyááák! :-))) wohooo , talán egy normálisabb hosszúságú ciklust sikerül újra produkálni, mert a gép szerint még 11 nap lenne ovuig :-D
Most boldog vagyok :-D meg hát baromi kíváncsi vagyok mit mérek reggel :-D
Viszont ha ezt az egészet tényleg az ovu műveli velem, akkor ez tök új dolog nálam, sosem jártam még így :-O :-D
Szerettem volna megosztani veletek a kis örömömet. :-)
Csak én vagyok most közülünk ovu környékén?? Hol vagytok kedves "régi" fórumozók?? :) Fele társaság eltűnt, pedig érdekelne ti hogy vagytok (ha olvastok)
Kira84
2017-10-26 15:54:46
Niki111
Szia segített meg 6 hónapig intenzív kezelés kaptam meg oltást, ami elvileg le csökkenti, de sajnos vissza is alakúlhat. Nekem azért is fontos hogy minél hamarabb legyen gyerek mert csak a terhesség és a szülés tudna rendesen kipucolni azt mondta a doki.Viszont ha nem sikerül pár éven belül simán kipakolhatnak mert sajnos ezek az endós gócok hajlamosak elrákosodni, így nem túl jó esélyeim vannak a jövőre nézve sajnos..Persze nekem is első körben az Aviva volt amit néztem de az oktató nem ajánlotta,olyan részeket is megmozgat ahol nekem még lehet endós góc, és ha a véráramba kerül a test bármely pontján kialakúlhat,ezeknek saját ciklusuk van ezért volt hogy a vérzés elmúlása után rá 1 héttel megint véreztem vagy pecsételtem, csak hát sokáig nem ismertem fel mi lehet a régi doki mindig beágyazódásra fogta, de folyton görcsőltem is, meg fájt a hasam is.
Niki111
2017-10-26 15:34:57
Kira : remelem hoz változást
Az endometriozisrol csak hallottam szerencsére
Segít rajta a műtét ? Megnézted esetleg az oldalt , amit írtam ?
Kira84
2017-10-26 14:20:27
Niki111
Szia igen , 2-hónapja használom a méhpempőt...
Csuti0925
Szia , utána néztem az Avivának,de mivel nekem endometriózis is van amivel tavaly megműtöttek, nekem nem ajánlotta az oktató ez miatt.Az orvosom sem engedte ...
Niki111
2017-10-26 13:59:18
Lányok én sajnos ennyire még nem vágom a görbe témát , butaságot meg nem akarok mondani
Az eleje nekem is ingadozóbb volt múltkor és a lutealis szép kiegyensúlyozott
Kriszta : gyogyulj meg hamar , Pihenj sokat
Fbara : én 2x 1 grammot fogok enni a mehpempobol , hűtőben van tárolva . Reggel ehgyomorra nyelv alá 1 gramm és este szinten . Van hozza adagolo kanál is.
Zsoltim pedig reggel 1 grammot
Ha elmúlik a menzim akkor kezdem . Ártani biztosan nem árt . Ha meg sikeres lesz a hónap tuti aranyba foglalom az üveget :)
Többiek merre ?
Cskkrisz
2017-10-26 12:13:39
Mindenhol azt irjak h az ovu előtti rész sokkal kevésbé egyenletes, lehetnek nagyobb ingadozasok...de hogy mitől? Az viszont tuti h ugyanez a lutealisra nem igaz...marmint nem jó a nagy ingadozas. Gondoltam ha te eddig a sokkal ingadozóbb első szakaszoddal a masodik szakasz egyenletessége mellett nem babasodtal...talan az egyenletesebb első szakasz lesz a jó...ami majd még egyenletesebb lutealist ad...aminek csak felszálló aga lesz.
Mondjuk az tuti, hogy egy egyenletes görbéből sokkal biztosabban kivehető az ovu, mint ami tizedeket fel le ugral.
Valaki? Fontos hogy egyenletes legyen az első szakasz is, amennyire lehet? Mi okozza ha valakinél nagyon ugrál?
fbara90
2017-10-26 11:33:45
Gyógyulást kívánok neked! :)
fbara90
2017-10-26 11:33:19
Köszönöm a bíztatásod! :) Nem tudod, hogy az első szakaszban mi okozhatja ezt a nagy ugrándozást? :)
Cskkrisz
2017-10-26 11:29:11
Fbara...szerintem jó, ha a hőd egyenletes az első fázisban is. 36,2 alatti alaphő esetén beszélnek pm problémaról. Végignézve az eddigi ciklusaidat az első fele akár Ekg is lehetne (bocs, csak eléggé cikkcakkol), a lutealisban viszont kicsit megnyugszik...kevesebb a hullámvölgy. Ésmindig olyam szépen ível felfelé...majd sajna le is. De talán az hogy az ovu előtti is egyenletesebb lesz, biztos hat az ovu utáni hőre...és lehet ez lesz a nyerő!!! ;)
Niki örülök, hogy kicsit jobban vagy...
Engem a benti doki hazazavart mert a köhögéssel megfertőzök mindenkit...annyira nem vagyok szarul, lazam sincs...de pár nap pihi...ami most rám fér.