Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-10-29 10:49:15

Niki: Tán neked is korábban lesz ovud,neked az egyforma hők jelzik ! Majd jussak eszedbe! Apára fel!!
erikasz
2017-10-29 10:45:21

Niki: Nem szivesen teszem de a cél érdekében mindent! Ki kell pisilni magad,utánna ülőhejzetben felnyulni, mert nekem csak akkor fordul meg ha nyomom mintha pisilni kéne és ugy tudom megnézni a méhszájt teljesen nyitva van,tegnap félig volt nyitva,és puha fentvan nagyon magasan.Nekem hátra hajolt méhem van, ez is neheziti a teherbeesést azt mondják.( Bocsánat a gustustalan irásért ,de ugy gondolom ez temészetes dolog.
Niki111
2017-10-29 10:20:56

Anita : Ja , értem :) míg meg nem kóstoltam, azt hittem a mez minden formája baromi édes :)

Erika : jé, olyan mintha menzi végén lett volna az ovud
Én erre az önvizsgálatra még nem tudtam magam
rávenni
erikasz
2017-10-29 10:15:49

Anitacool:Nagyon örülök ,hogy jóléreztétek magatokat! :) Képzeljétek nekem ovum van ,a nyák tolyásszerü és megvizsgáltam magamat, alapos kézmosás után természetesen, nyitva a méhszály is:)Ilyen korán ,elsem hiszem ! Létezne? Csak a vitamint szedem A-Z MAMA, még teákat nem is ittam .Itt a görbém.
Anitacool
2017-10-29 09:23:01

Niki nem kevertem mézzel, csak 5 perc után, mikor le kell nyelni a méhpempős nyálat, akkor egy pici kanál mézet tettem a számba, hogy elvegye az ízét. De már nincs rá szükségem, mert megszoktam :-)

Nagyon az elején vagyok, mint te. Remélem ez a hónap nem tolódik annyira ki, mint az előző. Most elég lutri, hogy mikor lesz ovum, de nem stresszelek rá, lesz, amikor lesz. A nyákból úgyis tudni fogom. Mindig az utolsó tojcsis napon van, másnap már krémes. Van lh tesztem, majd elkezdem, ha megjelenik a tojcsis :-)
Niki111
2017-10-29 06:24:01

Sziasztok lányok !
Győzött a biológiai oram , régi óra szerint felkeltem 5:55-kor , mert baromira kellett pisilni . Így akkor mar a mérést is le tudtam . Klasszik 36,4

Fbara : sztem a nyák és a hőleesés szempontjából volt ovud. Ovulacios fájdalom esetleg ? Te vezeted a fertyn?

Anitacool : örülök , h jól telik a pihenésetek. Én is azt olvastam , h a feldolgozatlan formája a leghatásosabb. Mézzel hogy keverted? Én is beteszem a nyelvem alá , szétoszlik hamar egyébként . Csak nagyon fokozza a nyáltermelést , így muszáj nyelni egyet . De nehány percig simán tudom hagyni szivodni . Zsoltimnak nem nagyon ízlik :) de hősiesen kérte , mielőtt ment munkába
Te most hol jársz a ciklusban ?

Kriszta : hogy vagy ?
erikasz
2017-10-28 20:23:34

Fbara szerintem is meg volt az ovud ,sőt biztos !De szép a görbéd :)
erikasz
2017-10-28 20:20:28

Csuti de jó hogy itt vagy ,figyelsz olvasol bennünket.:)
fbara90
2017-10-28 20:08:47

Sziasztok! :) én biztos nem fogok előbb kelni az óraátállítás miatt, így is 5:10kor mérek... :D az új idő szerint is 5:10-kor fogok.
A méhpempőt egyik ismerősöm is mézzel keverve veszi be. Úgy állítólag nem olyan rossz. :) A teáktól én tartok kicsit.
Hgabesz, Anitacool úgy örülök, hogy újra itt vagytok! :)
Anitacool további jó pihit a hátralévő hétre! :)

Nekem tegnapelőtt+tegnap volt a tojcsi nyák, ma vizes. de az lh teszt hiába erős, én még negatívnak értékelem,mert nem egyforma erősek a csíkok. Talán holnap lesz pozitív?! Mindenesetre a hő meg elindult felfelé. Szóval most akkor nem tudom mi van, mikor volt/van/lesz ovum?? :D kicsit összezavarodtam
Anitacool
2017-10-28 19:45:19

Niki a tiszta méhpemőre esküsznek. Annyira nem rossz, ha a cél érdekében hatásos! Egy tipp: nyelv alá bekenem, semmi levegő nem mehet a számba közben, így nem érzem az ízét. A végén egy kanál mézzel nyelem le. :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!