Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki csak itt vezetem a görbém, máshol nem. Tegnap este volt egy 1-2 perces hasszurkám, de nem tudom hogy ezt éreztem -e. Ma már halványabb lett az lh teszt is. Jó ez a ferty? ez valami mobilos alkalmazás?
erikasz kíváncsi vagyok hogy alakul a napokban a görbéd! Nem is láttam még ilyen korai ovut, ha tényleg az lehetett. :) Rádolgozatok a napokban? :)
Kriszta annyira szép a görbéd! :) Örülök, hogy jól vagytok. :)
A tesztelést mindenképpen folytatom, mert teljesen bizonytalan vagyok.
Most úgy érzem semmi nem derül ki a görbémből.
Mondjatok valami okosat. Egy hónapban sem voltam ennyire bizonytalan a dolgomban,mint most.
Gondolom a tojás nyák nem garancia semmire.
erikasz
2017-10-29 11:50:41
F bara hol vagy ,hogy álsz,megtörtént ?
erikasz
2017-10-29 11:44:20
Amandeen :nagyon szép a görbéd:D Szerintem is jó hejre tette az ovud a gép!
Amandeen
2017-10-29 11:29:59
Mai görbém. Egy másik oldal is keddre tette az ovut, szóval akkor elvileg ma vagyok az 5. Dpo-n. Fertility vasàrnapra húzta be, aszerint 7. Dpo.
Hàt én úgy veszem, hogy akkor ma 5. Dpo.
erikasz
2017-10-29 11:26:29
Kriszta : De jó hogy itt vagy! Te nagyon félsz valamitől ,ne is tagadd! Légy kiegyensujozott ,boldog ,vidám kismama .:D Nefélj nem lesz semmi baj,drága Kriszta.mig az orvos meg nem vizsgál .Tudom érzem irásod alapján ,attol félsz valami baj lesz !!!!!! De nem lesz, a Jó Isten veled van ,ez járjon fejedben,imátkozz .És nem ártana egy gyenge citrofű tea, nyugtato kismamák is fogyaszhatják.
Cskkrisz
2017-10-29 11:22:07
Anitacool...biztosan jót fog tenni ez a pihenés...lelkileg feltöltődtök.
Csuti veled mizu? Van barmi jellegzetes tüneted? Én azért még mérem a hőmet...nem mondom, hogy megszokasból, sokkal inkább sajat magam megnyugtatásara. Igen...Hanna fantasztikus gyerek...nagyon szeretne kistesót...most végre remélem teljesül a vagya. A pasik meg mar csak ilyenek...azt hiszik minden rajtuk múlik csak...ha pedig siker van odafagy a mosoly a büszkeségtől. De ez így van jól. Jó latni, hogy neki is és a kislanyunknak is mekkora boldogságot jelent ez.
Te mikor is mész dokihoz?
Cskkrisz
2017-10-29 11:15:04
Erika...most néztemmeg jobban a görbéd...az emelkedés ugyan megvolt, de utana szinte ugyan oda csökkent vissza...uh inkább azt mondanám, hogy készülődik valami...még nem volt ovu. De hogy legyetek együtt tovabbra is él!!! ;)
Cskkrisz
2017-10-29 11:10:55
Fbara...szerintem volt ovud, a teszttel nem biztos, hogy pont sikerült az lh csúcsot elkapni. Azért tesztelj tovább...de legyetek is együtt a napokban.
Én sem mértem korábban az óraátállítás miatt...így viszont 37 lett a hőm. Simán lehet, hogy a köhögés miatt. Mensi sehol...úgy érzem már nem Is lesz, de nyugtával dícsérd a napot. Émelygek, cicko érzékeny, néha kis hasszurkák vannak. Még olyan messze van november 7...tudom nem is lenne előbb érdemes menni...
Cskkrisz
2017-10-29 11:04:32
Sziasztok!!! Hűű...van élet a fórumon...de ez nagyon jó.
Niki...minden egyes kanál méhpempőnél jusson eszedbe hogy miért teszed...és rögtön elviselhetőbb lesz. A hőd továbbra is szép egyenes. Szerintem nem baj, ha az első fazisban is egyenletes a hő...jó lesz ez.
Erika...tényleg úgy tűnik, mintha mensi utolsó napján lett volna ovu...a hőugrás, a tojcsis nyák mind erre utal...hasznaljatok ki mindenképoen. Dehogy gusztustalan amit írsz...eztnem lehet szebben megfogalmazni.