Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amendeen, akkor nem ugyanaz a doki, de tenyleg ezt vazolta fel. Azt mondta sok doki egybol vizsgalat nelkul elkezdi a clostit, mikozben a spermavizsgalat es a petevezetek atfujas elotte fontos lenne. Meg varunk 1-2 honapot, hatha a gyogyszer amit kapok segit, de utana lepni kell. Miota probalkoztok? Bocs lehet irtad csak nem olvastam a forumot.
Niki111 sajnalom! :( biztos tenyleg a megtapadassal volt vegen gond. Drukkolok!
Meg mindenkinek!
Niki111
2017-10-28 06:26:10
Kriszta : hogy vagy ? Hogy alakul a hod ? Olyan jó volt olvasni , amikor írtad , h terhes vagy . Megkonnyeztem !! Tegnap nem volt idom írni .
Akkor tényleg működik a josteszt ... nemhiába tűnt el nekem az a fránya második csík . 2 napig erősödött , majd eltűnt :( akkor örültem , h elfogyott a teszt , pedig nem az volt a hibás ...
hányadik dpo volt neked a pozitív hcg ?
Vigyázz magadra ! Férjed hogy fogadta a hírt ?
Amandeen : a vékony nyálkahártya az nem jó hír , megtapadasi problémákat okoz . Lásd az esetem :( én kedden megyek dokihoz , mindenképp írom , h mit mondott . Nekem is vékony . A fogamzásgátlótol .
Hgabesz : szia ! Nekem is trifazisos volt , Krisztaval (is) együtt izgultunk , aztán valószínű megtapadasi gondok miatt , végül darabos vercsomos rettenetesen erős menzi lett belőle :(
Csuti : irigylem a turelmed . Én nem birnék ki majd egy hónapot az biztos. Méred még a hődet ?
Lányok , a mehpempo kezdése azon a napon kell , h legyen , amikor mar 100%-ban elmúlik a menzi ?
Amandeen
2017-10-28 01:43:19
Hgabesz, nem Pesten élek, úgyhogy a nődokim neve gondolom semmit sem mond (V. T.), de akkor csak van benne valami, csak tudja mit csinàl, ha tiéd is enyém is ugyanazt a tervet àllítottàk fel.
Remélem, megfelelő kezelést kapok majd, illetve remélem nincs nagyobb gond egyikünknél sem és lesz megoldàs a problémànkra. Bàr én jobb szerettem volna, ha spontàn összejön.
Hgabesz
2017-10-27 20:39:22
Amendeen
nezess progeszteront ha belefer anyagilag. Ovu utani 7.napon es kiderul volt e ovu. En nezettem par honapig, hogy lassam rendben van e. Amugy ha jofej a nodokid akkor ki is tudja irni tbre.
Ovud barmelyik nap lehetett :) nekem lepcsosen emelkedett eddig a hom es csak ovu utan masodik nap kezdte az emelkedest. Sokaig nehez volt veloni.
Most h szedem a pm gyogyszert egybol magasra szokott a hom.
Hgabesz
2017-10-27 20:34:22
Sziasztok!
Mostanaban csak mertem a homet, nem jartam a forumon. Kaptam uj kezelest, pm gyogyszert, bizakodom ez lesz a megoldas.
Kriszta, pont irni akartam, hogy trifazisos a gorbed, 95%ban babas gorbet jelent :)
Gratulalok!
Nekem is trifazisos volt 2 eve. :)
Amendeen megkerdezhetem ki a nogyogyaszod? Ugyanezt a kezelesi tervet allitotta fel az enyem, mas kerdes h en endodokihoz is kell jarjak.
Eleg ha kezdobetuket irsz meg esetleg keruletet :)
Drukkolok mindenkinek!
Amandeen
2017-10-27 18:38:55
Cskkrisz, grtaulálooook!!!! Ez egy örömteli hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Lányok, hàt én sem értem ezt a hőemelkedős dolgot, én sem hallottam arról, hogy ettől függetlenül lehet olyan, hogy nincs ovu... bàr honnan tudnà ezt az orvos, csak ràvàgta, az ilyesmit UH-n úgysem làtta... gondolom csak feltételezi, hogy a pé-sel van a gond.... hàt nem tudom, én azért hőmérőzöm tovàbb, úgy veszem, hogy volt ovu, ha pedig most sem jött össze, majd a tovàbbi vizsgàlatokon csak kiderül, hol a baj.
Egyébként van tojcsis nyàk,meg pàr napig a gép szerinti ovu körül fàjdogàlt a hasam, tehàt jelek vannak, csak történt valami.
Egyébként a leleten azt írja, hogy a méhnyàlkahàrtyàm vékony (12. ciklunapon), ez mit jelent? Gondolom nem jó, ha vékony.
Érdekesség még, hogy hàrom különböző oldalon vezetem a hőgörbém, és mindegyik behúzta az ovut, csak màs-màs napra.bEgyik szerint a 8. Napon, a màsik szerint a 9.-en a harmadik szerint a 10. ciklusnapon ovulàltam (ha ovulàltam). Szerintetek melyik nap volt ha volt?
Niki111
2017-10-27 16:30:35
Krisztaaaaaaaa!!!!! De jooooooooooooo :) :) :)
Cskkrisz
2017-10-27 15:43:32
Jujj lányok, nagyon köszönöm...még fel sem fogtam...
Mi azt hiszem nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat...ez volt még csak a 4. próbálkozós ciklus. Szerintem az első 2 ciklusban nem is biztos, hogy jó volt az időzìtés..annyira kezdő voltam lh tesztekben. Aztán elkezdtem szedni a Trimesztert, amiről lehet hideget, meleget olvasni, de összetevőkben engem meggyőzött. Plusz vasat és folsavat kellett szednem mert vashiányom van. És igenis rágörcsöltem, minden gondolatom ekörül forgott akarva akaratlanul...ha valaki igazán akarja nem tud vele nem foglalkozni. És ezek szerint a jósteszt is működött...ovu után full negatív...majd megjelent egy halovány csík, ami egyre erősödött és végül erősebb lett, mint a kontroll csík.
Nagyon drukkolok mindőtöknek...ti következtek!!!
erikasz
2017-10-27 15:16:23
Fbara te is igy gondolod ! Szerintem ha felmegy a hő van ovu , csak annak nincs akinek,egyhangu,se leesés ,se emelkedés !!
erikasz
2017-10-27 15:12:55
Kriszta Gratulálok itt is ,nagyon boldog vagyok :)Sok boldogságot kivánok ,leendő gyermekedhez ,Jó Isten vigyázzon rátok.......
Niki111 sajnalom! :( biztos tenyleg a megtapadassal volt vegen gond. Drukkolok!
Meg mindenkinek!