Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2020-06-18 11:32:58

Dehogy allitott le!Szednem kell vegig.Minimum a 12. hetig ha sikerul.De lehet hogy a terhesseg vegeig.
Andi198729
2020-06-18 10:43:15

Köszönöm szépen Józsa:) mi is úgy mentünk a lombikra h.az endodoki zöld utat adott az ir miatt.neked mondta a lombikos doki h.ne szedd a gyógyszert? Mert engem leállitott vele a lombik alatt.és sztem ez volt a gond.
Nagyon szoritok nektek Józsa hogy sikerüljön a lombik! ;)
Csicsi002
2020-06-18 09:42:40

Sziasztok!
Már junius 7.en halvány pozitívat teszteltem, majd teszteltem kb naponta, és utoljára hétfőn reggel, mindegyik pozitív lett. (8 db) Nagyon nagy a boldogság, köszönöm, hogy van ez az oldal, úgy gondolom, hogy nagyon sokat köszönhetek a hőmérőzésnek illetve itthoni LH teszteknek. 9. 11. 15. És ovuláció előtti nap, 19. Ciklusnapomon este voltunk együtt a férjemmel, valószínüleg aznap hajnalban repedhetett a tüsző. Femibion 0-t szedtem áprilistól. Közben elég türelmetlen voltam és a 13. Dpo előtt már teszteltem jóval, természetesen negatív lett, de én éreztem magamon a tüneteket:mellfájdalom, hasszurka. Igazam is lett. :)
Kicsit aggódok, mert nincs olyan nap, hogy ne görcsölne a hasam, valamikor kicsot jobban valamikor kevésbé, és feszül is. Olvastam hogy ez méh nyúlásától lehet. 24.en van időpontom az orvosnál, s minden nap imádkozunk a babucink egészségéért.
Olvasom mindenki történetét a háttérben, ne adjátok fel
Jozsa85
2020-06-18 09:35:35

Bius!
Reumatoid arthritisem van.Nekem a pajzsmirigy hibatlan.Sima nődoki nem fogja javasolni az NK-t.Ezt mar meddosegi kozpontban szoktak kerni nehany kör lombik utan.
Bius27
2020-06-18 09:03:13

Örülök jozsa hogy jól haladtok! Neked milyen autoimmun betegséged van? Nekem aszthma van, nem szedek rá semmit egyébként, illetve a PM is autoimmun, ma vettek le vért anti tpo-ra, terheléses cukorra, gluténra. Utána vissza nodoki, de ezt fogom erőltetni nála nézzek meg nekem.
Jozsa85
2020-06-18 06:20:03

Ja az inzulunom sokat javult. Az utolso terhelesnel: 8.2 50 60
Fogytam 11kg-ot.A ferjem spermaerteket felturboztam a duplajara.160millio. E 409,D 2000,Folandrol/nap
Jozsa85
2020-06-18 06:17:28

...
Jozsa85
2020-06-18 06:16:40

Sziasztok!
Nk ölősejt vizsgalatot kell csinaltatni.Az NK funkciom 17%, a teherbeeseshez 12% alatt kell hogy legyen.Vannak ezek az NK sejtek amik megtamadjak a szervezetbe bejuto virusokat es bacikat, sajnos ezek annyira tulmukodnek nalam hogy az embriot is betolakodonak nezik es kiloki a szervezetem.Ez valoszinu osszefugg az autoimmun betegsegemmel,mert az is igy mukodik.
Erre most kaptam egy szert es ezt szedem.A vizsik majnem mind keszen van.Meg 1-2 vervetel van hatra.
Intezetet valtottunk es nagyon remenykedunk.A hogorgem tovabbra is csodalatos..Mar csak nevetek rajta :)
Andi198729
2020-06-17 16:44:11

Lehet benne valami.én meg arra tudok gondolni h.nekem a stressz miatt lép támadásba az immunrendszerem.mert olvastam h.ha sok a stressz a szervezet úgy érzékeli h.az anya nem áll készen a terhessegre es az immunrendszer elpusztitja az embriót.a végére kell járnunk miért nem sikerül semmilyen úton a baba.mivel ilyen vizsgálatot még nem csináltattam igy arra gondoltam mindenképp meg kellene.addig nem vágunk bele a következő lombikba.de az az érdekes h.3 éve meg spontán teherbeestem.de ez változhat gondolom az immunrendszer működése is. Ha ez kiderült és ha van valami es kezeljük, valamint ha az inzulinom végre normál szintű lesz csak akkor vágok bele újabb lombikba.addig nem.fölösleges kísérlet lenne.ahhoz meg elég drága.
Bius27
2020-06-17 15:54:48

Jozsa az immunrendszer hogy túl erősen működik ezt milyen vizsgálat igazolta? Nekem is ez a gyanúm, kb 5 éve nem voltam beteg, elég nagy esélyem van rá hogy nekem is lehet ez a dolog mögött.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!