Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi!
Nekem csak az NK funkciot javasoltak a mediben.Akkor szoktak a spermium genetikajat nezni ha mar a sokadik lombik sikertelen.
Szerintem nalad a Krizsat kene lecserelni..Tudom hogy jo neve van....
Aki az IR-t nem veszi figyelembe az h...e...
Magas inzulin ertekkel neki se allnak a lombiknak jobb helyeken.
Andi198729
2020-06-25 12:56:52
Köszönöm szépen lányok:) Szakács Zoltánhoz bejelentkeztem és Fannyhoz is. Online tudtam időpontot foglalni.hátha tud segiteni Szakács Zoltán hogy mennyiben lehet köze az ir- nek a sikertelenséghez valamint az immunológiát illetően is hatha tud segiteni.14-re jelentkeztem először aztán modositottam 7-re mert 14 körül sajna mensi lesz.amíg ki nem derül a sikertelenség oka addig nem vágok bele újabb lombikba. Nem szeretnék újabb sikertelenséget.
rosie
2020-06-25 12:30:53
Na ...hülyeségeket beszélek már..Dr Sipos Anikó az endokrinológus.
rosie
2020-06-25 12:29:11
a a Tűű doktorhoz nem is sikerül bejutni a Sárosi Anikó dr nő is nagyon jó! meg szerintem az egész endocare úgy ahogy van!
rosie
2020-06-25 12:27:58
Andi épp most jelentkeztem be....kedden 14.30 ra még van egy üres időpontja! szerintem mindenképpen!
Meli19802
2020-06-25 11:15:00
Andi mindenképpen menj el hozzá veszítenivalód nem lesz. Fannyt imádom vele is jól jársz. :) Hívd fel őket és beszélj velük ha lenne lemondás Tűű dokihoz hátha tudnak segíteni időpont miatt. :)
Andi198729
2020-06-25 11:11:09
Meli, Rosie mit tanácsoltok, ha elmennék Szakács Zoltánhoz tudna esetleg segiteni? Krizsával az a gond hogy nagyon ellazáskodja, nem hisz az ir-ben, ezért állitott le a merckforminnal, az immunológiai vizsgálatot pénzkidobásnak tartja.megpróbálom Dusa Fannyt is sztem szükségem lenne egy jó dietetikusra is.tartom a diétát de lassan már elfogyok és ez sem jó.Tűű dokihoz sajnos nem tudok bejutni.nála nincs szabad időpont.a Szakács Zoltánt mindenesetre megpróbálom.kíváncsi vagyok más doki véleményére is hátha tud valamit tanácsolni.úgy érzem Krizsával nem leszek beljebb.es semmi kedvem belevágni újabb sikertelen lombikba amíg ki nem derül a sikertelenség oka.
rosie
2020-06-25 10:50:38
Meli...gratulálok...:-) :-) :-) Óóóó én is hozzájuk járok az endocare ben...csak nekem az endokrinológusom Sárosi doktornő ...de a Szakács doktor úr és a Fanny :-) ...stimmel.....igen én nagyon bízom a Dr.úrban és remélem nekünk is segíteni fog ....most én is szedek nap fél Euthyrox 50 et hogy szintre hozzuk a tsh-t.
Meli19802
2020-06-25 10:45:56
Köszönöm szépen Andi! :) Igen, még most is szedem a Mercket majd a 16. héten lesz terhelésem és akkor ha esetleg el kell hagynom úgyis mondja. Dietetikuson mondta, hogy majd le kell építenem de majd a doki úgyis mondani fogja mikor mit kell. Nekem tavaly szerencsém volt amikor először mentem hozzá nem tudtam időpontot foglalni felhívtam őket és pont volt lemondás így bekerültem augusztusban kaptam októberre időpontot. Most nem kell hozzá feljárni, mert távkonzultáció keretében értékeli ki a leleteimet. Nagyon jó orvos és megnyugtat amikor beszélsz vele csak ajánlani tudom. Valamint van egy ismerősöm akik már feladták külföldre akartak kimenni és ő hozta rendbe ő derítette ki, hogy olyan típusú cukorbetegsége van ami itthon nagyon ritka. Ő rendbetette a csajszit és a lombikot is ő vezényelte le nála ő állította be a gyógyszereit és csak akkor engedte lombikra menni amikor az értékei olyanok voltak, amikkel lehet lombikozni. Így sikerült neki a baba 3 sikertelen inszem és 3 sikertelen lombik után. És a kisfiú már 3 hónapos. :) Tűű dokihoz most első vizitre van időpont augusztus 25 és 26-ra is nézd meg gyorsan a honlapjukat. :)
Andi198729
2020-06-25 10:36:18
Gratulálok Meli nagyon szerencsés vagy:) nem értem nekünk miért nem jön össze egyszerűen. Ir-en kivül semmi más nincs és úgy látom az nem akadály hiszen neked is sikerült.te szedted végig a mercket? Engem leállitott Krizsa és félek emiatt nem sikerült.ez az immunológia amire kiváncsi vagyok még es szeretnék a végére járni.lehet elég az Nk-t megnézetni. Vagy gondolkodom tb finanszirozáson mert nem tudok kiadni 200.000 ft-ot a teljeskörű vizsgálatra.
Tűű dokihoz is jó lenne bekerülni de nem lehet időpontot foglalni hozzá annyira be van táblázva sajnos.pedig kíváncsi lennék az ő véleményére az ir-t illetően
Nekem csak az NK funkciot javasoltak a mediben.Akkor szoktak a spermium genetikajat nezni ha mar a sokadik lombik sikertelen.
Szerintem nalad a Krizsat kene lecserelni..Tudom hogy jo neve van....
Aki az IR-t nem veszi figyelembe az h...e...
Magas inzulin ertekkel neki se allnak a lombiknak jobb helyeken.