Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok, Eltűntem én is kicsit, de csak azért, mert áprilisban pozit teszteltem és most itt dobog a szívem alatt az én kis 13 hetes babám szívecskéje. Tegnap voltunk genetikai uh-n Rózsakertben és minden rendben van. :) Szépen fejlődik és 85%, hogy kislány lesz.
Rosie, az endocare-be járok én is endodokihoz Tűű dokihoz, dietetikára Dusa Fanny-hoz és most nődokihoz is Szakács Zoltánhoz. Ott a legjobb kezekben vagy járj bárkihez. Most igénybeveszem a kismamáknak kialakított csomagjukat amiben havi szinten nézik a cukrot és a pajzsmirigy értékeket. Most én 25mg L-Thyroxint szedek (hashimotom van) és 750 mg Merckformin XR-t, hogy ezt el kell-e hagynom majd nem tudom doki még nem mondta. Legközelebbi vérvételem 16. héten lesz. Szakács doki is nagyon jó fej, én februárban voltam nála először akkor kiírt még egy csomó vizsgálatot bővített trombózis panelek, kellett volna az NK funkció (de jött a vírus így nem tudtam levetetni), páromat szerette volna kivizsgáltatni, és még nekem egy hycosy-t, hogy minden rendben van-e bent. De ezekre ne került már sor,mert pozit jött a kis Tündérke. A trombózispanelok készültek el, de azok jók lettek.
Andi: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a lombik annyira szorítok nektek.
Józsa: drukkolok, hogy júliusban járjatok sikerrel.
Andi198729
2020-06-25 07:45:55
Lányok 1 év sikertelen próbálkozás után szerintem érdemes elmennetek meddőségibe kivizsgálásokra.
Józsa tudsz abban segiteni nekem hogy melyik vizsgálatot érdemes megcsináltatni immunológiából ami választ adhat arra hogy esetleg az immunrendszer akadályozza a megtapadást? Mert ha mindent végigcsináltatok az 200.000 ft és ezt nem tudom vállalni.most adtunk ki fél milliót a sikertelen lombikra, és ha továbbmegyünk arra is össze kell gyűjtenünk újból a pénzt.az Nk ölősejten gondolkodom h.esetleg azt megcsináltatom.de az összeset nem tudom megcsináltatni viszont mindenképp szeretném tudni az-e az akadálya a sorozatos sikertelenségnek.ki akarom zárni.mert igy akkor nem nyugszom meg ha nem tudom.igy nem is vághatunk bele következő lombikba mert bennem lesz a kétség és bizonytalanság hogy mi van akkor ha az immunrendszer az akadálya.a 2.lombiknál biztosra szeretnék menni.mert ha az is sikertelen lesz akkor én tovább nem fogok próbálkozni akkor feladom a saját gyerekért folytatott küzdelmet.de még azt mondom talán még egy lombikot még végigcsinálunk.mert azt se akarom h.erről szóljon az életünk és ezzel menjenek el évek h.végigcsináljuk a procedúrát tele idegeskedéssel utána meg a kudarc ebből felállni várakozás.
Santein
2020-06-25 06:50:23
Ráéreztél erre is gondoltam már hogy már nem vagyok huszonèves és azért nem jön össze. Az ovulációs tesztek is összezavarnak,múlt hónapban például nem volt pozitív,viszont tegnap igen,vagyis én úgy gondolom,mert megvolt a két csík viszont a magyarázatban úgy mutatja hogy erőssebbnek kell lennie mint a kontrollcsíknak,viszont akkor még pozitiv teszt bem volt a kezemben fél éve amióta tesztelek. Vagy ezek csak összezavarnak? Vagy pont nem kapom el a pillanatot? Nem értem,vagy nem működnek jól a dolgok nálam.
csillag79
2020-06-24 22:25:35
Én 41éves vagyok és kb egy éve próbálkozunk, már van egy lányom aki 23 éves, ő már külön él a vőlegényével. De ezt az évet még próbálkozással töltöm aztán el engedem ezt a dolgot, a páromnak is van egy gyermeke úgyhogy nem akkora tragédia ha nekünk közös nem sikerül. De ne aggódj még nem vagy túlkoros,azt mondják egy- két év próbálkozás teljesen normális.
Santein
2020-06-24 21:20:53
Szia Csillag 69 :) az nem semmi,nálam még hányås nem játszott! Most az volt nekem s legrosszabb mikor megjött,hogy volt egy érzésem hogy sikerült,és mégsem az most elég rosszul érintett. De nekivágtunk most újra a dolgoknak a héten és bizakodom hogy majd most talán. Csillag69 thi mióta próbálkoztok és hány éves vagy ha megkérdezhetem.
csillag79
2020-06-24 21:09:41
Sziasztok!
Lion köszönöm a linket, érdekes módon így meg lett a csoport. Nem vitás béna vagyok :)
Santein ne aggódj én is tudok minden terhességi jelet produkálni, a hab a tortán az volt mikor még hánytam is :) Az egészben az az érdekes ha nem mértem a hőmet akkor semmi bajom nem volt, ebből is látszik hogy ez csak az agyunk játéka.
Andi és Lion nagyon szurkolok nektek, nem voltam rest és tavaly kb 1hónap alatt végig olvastam a topicot, néha a szívem szakadt meg a történeteken. Én most Meliko78 vitamin bombáját szedem 1hónapja kicsit szebb tőle a görbém ennyi.
Santein
2020-06-24 20:21:54
Andi198729 szívből köszönöm!
Olvastam a történeted,nagyon szurkolok Neked! Annyira sajnálom hogy ezeken kell keresztülmenned!
rosie
2020-06-24 20:15:26
Andi ez is benne van a pakliban,bár a doki bácsi kifejezetten mondta hogy ez nem olyan ciszta ...annak más a belseje....legyen igaza....én mint a megváltót kb úgy várom hogy megjöjjön....eddig nem állok nyerésre...ma újra néztek hcg-t...eredményt még nem tudok...pecsételgetés van....mást nem nagyon tudok tenni mint hogy várakozom keddig
Andi198729
2020-06-24 20:14:10
Santein a legjobbakat kívánom hogy teljesüljön a vágyott baba:)
Ma volt immunológusnál.adott beutalókat a teljes vizsgálat 200.000 ft.ezt nagyon drágának tartom és elegem van már hogy megy a pénz és még mindig egy helyben toporgunk.utáma akarol járni h.ez-e az oka hogy most nem sikerül a baba lombikkal sem.csak bízom benne hátha olcsóbban meg tudnám csináltatni ezeket a vizsgálatokat.
Santein
2020-06-24 19:40:51
Sziasztok! 3. Ciklusomat kezdtem el nemrég vezetni,január óta próbålkozunk a férjemmel, én 33 ő 37 èves. Eddig a termékeny napokon minden másnap együtt voltunk és szerintem már az összes létező terhességi előjelet produkáltam menzesz előtt :/ Múlt hóbapban elkezdtem reggelente inni målnalevél teát de nem estem teherbe,most majd ovuláció után iszom a palåstfű teát,bízom benne segít.Olvastam már annyi mindent hogy hogyan kellebe mikor melyik pózban,meg nem szabad rágörcsölni.De igazán nehéz erre nem rágörcsölni, ha az ember évek óta erre vágyik.Így vagyok és annyira boldoggá tesz Hogy végre a férjem is megérett erre és ő is annyira szeretné már mint én.Bìzom benne mielőbb sikerül és mi is babát várhatunk! Mindenkinek kívánok jó szerencsét akinek meg sikerült boldog babavárást!
Rosie, az endocare-be járok én is endodokihoz Tűű dokihoz, dietetikára Dusa Fanny-hoz és most nődokihoz is Szakács Zoltánhoz. Ott a legjobb kezekben vagy járj bárkihez. Most igénybeveszem a kismamáknak kialakított csomagjukat amiben havi szinten nézik a cukrot és a pajzsmirigy értékeket. Most én 25mg L-Thyroxint szedek (hashimotom van) és 750 mg Merckformin XR-t, hogy ezt el kell-e hagynom majd nem tudom doki még nem mondta. Legközelebbi vérvételem 16. héten lesz. Szakács doki is nagyon jó fej, én februárban voltam nála először akkor kiírt még egy csomó vizsgálatot bővített trombózis panelek, kellett volna az NK funkció (de jött a vírus így nem tudtam levetetni), páromat szerette volna kivizsgáltatni, és még nekem egy hycosy-t, hogy minden rendben van-e bent. De ezekre ne került már sor,mert pozit jött a kis Tündérke. A trombózispanelok készültek el, de azok jók lettek.
Andi: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a lombik annyira szorítok nektek.
Józsa: drukkolok, hogy júliusban járjatok sikerrel.