Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Józsa pont eszembe voltál hogy mi lehet veled.én is jelentkezem, sajnos nem jo hirekkel.most májusban belevágtunk az 1.lombikba de sajnos nem sikerült.nagyon ki vagyok akadva.pedig minden rendben ment.Ciklusom 3.napjától kellett ovaleap fsh hormont szúrni injekciós tollal, 7.nap uh= 5 tüsző. Ezt követően cetrotide fecskendős oldószeres szuri lh hormon leállitó h.ne repedjenek idő előtt a tüszők és ovaleap tovább.ezt követő uh-n már 7 tüsző, punkciónál már 8-at szívtak le.ovitrelle szurit kellett beadni a leszivas előtt 36 órával.A tüszőkben csak 2-ben volt érett petesejt azokat IVF-el termékenyitették a 3.másnap érett meg azt pedig ICSI-vel.május 29-én 2 db 2 napos embriócskát kaptam vissza.azt hittem sikerült mert 1 hét múlva késsszúrás szerű szúrást éreztem melleim elkezdtek feszülni.és hát a hivatalos teszt előtt 1 nappal volt 1 halvány 2.csíkom.3 nap múlva kellett megint tesztelnem a doki javaslatára most hétfőn ami sajnos negatív lett.abbahagytam a progit es sajnos másnapra meg is jött:( most lett elegem.fél millió ft ablakon kidobott pénz 22 injekció idegeskedés az egész procedúra alatt és mindennek az eredménye; ismét negativ teszt és ismét menzesz. Megérte! Nagyon csalódott vagyok azt hittem ez végre sikerül.És nem tudom mi lehet a gond.az embriók egeszségesek életképesek voltak azert is ültették be őket, méhnyálkahártya a doki szerint tökéletes volt, beültetés után még 4 ovitrelle-t kellett beszúrni.kaptam cyclogest progeszteron hüvelykúpot.mindent betartottam és mégse.a doki amúgy az egész lombik alatt leallitott a merckforminnal.lehet itt volt a hiba azt szednem kellett volna.mindenesetre jó h.irtál Józsa az immunológiával kapcsatban erre már én is gondoltam h.ennek is utána kellene járni.addig míg nem járunk a végére h.mi okozza a sikertelenséget addig nem akarok belevágni újabb lombikba nem birnék ki újabb sikertelenséget mert már elegem van a sok kudarcból és sikertelenségből.hogy még a lombik sem sikerült:(
Mit javasolsz még Józsa mit kellene még kivizsgáltatnunk v.más lombikosok akik már lombikoztak es sikerült ? Tudtok valami tanácsot adni?
Jozsa85
2020-06-17 09:10:21
Sziasztok!
Vegul mi lett a vege a tortenetnek?
Regen jartam erre.Nalunk megtortentek a kivizsgalasok es intezetet is valtottunk.Ha minden jol megy juliusban indul a lombik.Immungyengitot szedek,mert kiderult hogy a tul erosen mukodo immunrendszerem nem engedi be a babat.
A hogorbet csak azert nezem hogy tudjam hogy a ciklusban hol tartok.
Ki hogy all?
rosie
2020-06-12 12:14:36
az az érdekes hogy fent van,viszont szedek progesteront ami simán fenntarthatja sőt a terhességi tünetek is megjelentek tegnap,mellfeszülés,émelygés stb....de ezt is a gyógyszernek tudom be...ma megint vettek hcgre vért de a tesztjeim változatlanok sajnos :-( és tegnap minimális csökkenést is mutatott a hcg szint...én ezt már elengedtem......remélem ha abbahagyom a progit szépen megjön mintha mi se történt volna.
Katica70
2020-06-12 06:31:32
Sziasztok!
Rosie valaminek lennie kell, ha pozítiv a teszt.
A hőd hogy áll??
Én most így állok:
A 4 hónap alatt nem volt még ilyen sokáig magas a hőm.
3 napja teltek a melleim.
Azt nem tudom, h egy antibiotikum csinál- e magas hőt?
rosie
2020-06-11 16:35:55
hát egyelőre nem sok jó van nagyon alacsony a hcg 23,6 volt tegnap ....gondolom az X epil teszt ezért is volt negatív....a digitális ma is 1-2+ mutat...reggel voltam ismét vérvételen de nem reménykedem.
Natus
2020-06-11 11:56:43
Rosie:
Akkor lehet, hogy nem volt jó a teszt és tévesen mutatta a terhességet?
Meglett az eredmény?
rosie
2020-06-10 07:07:14
egyelőre semmi jó,bár rossz se....méhen kívül nincs de belül se. tegnap vettek vért HCG re ma lesz eredmény.
a tsh miatt elküldtek endokrinológushoz
Natus
2020-06-09 15:23:08
Rosie: jelentkezz mindenképpen, nagyon izgulok.
Katica70
2020-06-06 08:22:01
Amit még elfelejtettem, h tegnap olyan érzésem volt, mintha buborékok szaladgálnának a hasamban. Ez lehet, h a kiszabadult petesejt volt? :)
Nálatok volt már ilyen érzés?
Katica70
2020-06-06 08:14:19
Sziasztok csajok!
Rosie, szorítok nagyon, h minden rendben legyen.
Nálam a múlt hónap a rendszer ovu nélküliek ítélt, 45 naposra sikerült.
A tegnapi hómet mérve a rendszer a 13. Napra rakta be az ovut. Ma megugrott a hőm, és kiszedte az ovut
Most tényleg nem tudom mi van.
Mit javasolsz még Józsa mit kellene még kivizsgáltatnunk v.más lombikosok akik már lombikoztak es sikerült ? Tudtok valami tanácsot adni?