Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Régóta olvaslak benneteket és csendben drukkolok a háttérből nektek. Látom mostanság mindenki kicsit pihen és hanyagolja a fórumot. Én 10 hónapja mérem a hőmet de nem igazán jön a csoda. Szeretnék én is belépni a facebookos csoportotokba de egyenlőre még meg se találtam. esetleg tudna valaki ebben segíteni?
Itt a görbém:)
Andi198729
2020-06-19 10:25:45
Bius sztem befolyásolhatja.ha az ir is befolyásolja akkor sztem ez is.ha az embernél már van v.mi probléma az befolyással van a babatervezésre.de csodák persze vannak van olyan akinél ez fenn állt megis teherbeesett.gondolom ez szerencse kérdése is.én sajna nem erről vagyok hires, h.szerencsém legyen.ha v.mi van akkor tuti h.nekem küszködnöm kell.én úgy gondolom nem az ir a legfőbb ok amiért nem sikerül a baba.sztem van ott még v.mi.szervi ok nincs hormonális sem.még az immunológiát nem néztük.azt fogom most megnézetni.addig nem vághatok bele újabb sikertelen lombikba
Nincs kihajintanivaló penzünk nem beszélve a lelki állapotról.annyira mellbevágott ez a kudarc h.időbe telik míg összakaparom magam a földről.azért ilyen megterhelő brutál mennyiségű hormonkezelesnél és amilyen drága is igenis körültekintően kellene eljárni minden lehetséges okot kizárni. Ez nem játék! Az emberrel nem kísérletezgethetnek.még örülök h.ennyi hormon után megjött rendesen, van olyan akinek ezután hónapokra kimarad úgy megzavarja a szervezetet.és itt van az h.22 hormonszurit végigszenvedtem , kifizettünk fél milliót a menzeszért! Jó drága volt ez a menzesz!
nálam is pl.ez az immunológia nincs kivizsgálva és lehet pont ez az ok.csak nem akarom megvárni még a 10.sikertelen lombikot is.nem is megyek most vissza Krizsahoz.ugy is arról konzultálna h.mikor csináljuk a következőt.sőt meggondolom visszamegyek-e hozzá egyáltalán v.másik intézetet keresek.
Bius27
2020-06-19 07:41:35
Nekem közben megvan az egyik eredmény egy része : IFG-m van ami 2-es típusú cukorbetegséget megelozo állapot kapuja. Igaz minimális értékkel lepte túl a referencia értéket. Az alap cukrom jó volt,5,5, a 60 és a 120 perces volt 12 és 7.8. Azt mondják ez rosszabb mint az ir?! Nem értek hozzá. Szerintetek erre mit fognak felirni? Befolyásolhatja ez a baba dolgot? Elvileg az anti tpo alapján nem autoimmun eredetű a PM alulmukodesem 30 volt az anti-tpo értékem.
Andi198729
2020-06-19 07:05:16
Rosie ez érdekes ami most veled történik.nem akarlak megijeszteni de nem cisztád van? Az okoz pozitiv tesztet és magas hőt is és az termel hcg-t is. Ha baba lenne ott emelkedik a hcg és ha még korai is az uh nem láthat semmit de a nyálkahártyán akkor is szoktak látni vastagodást v.felritkulást.Mert írtad h.cisztikus képlet.az elvileg azt jelenti.sztem ez a fura mensi is ennek köszönhető.írtad h.múltkor nagyon enyhe volt kb.2-3 napig.
Amíg meg nem tudom hogy áll most az inzulinom és meg nem csináltattam az immunológiai vizsgálatot addig sehová nem lépek.
rosie
2020-06-18 21:53:23
Ühmm..ezen az NK ölősejten én is gondolkoztam nekem nem stresszes hónapok hanem nagyon stresszes évek vannak mögöttem.
Nekem sajnos nem emelkedett számottevően a hcg le kellett álljak a progeszteronnal....minimális barnázás van de nem jött meg ....a melleim napról napra durvábbak és még ma is pozitv a tesztem.
Nem értek én már semmit....gondolkoztam már azon is hogy ugye az új ciklus 12 napján voltam uh-n a méhnyálkahártya ciklusnak megfelelő volt nem látott benne semmit...bal oldalon volt a petefészekben egy 19x23 mm es cisztikus képletet amire azt mondta sárgatest is lehet.....lehet hogy a múlt hónapban megállt most meg sikerült??.....csak akkor mi van azzal hogy abbahagytam a progeszteront?.....és a görbém is furi....az ovut behúzta előbb de szerintem az nem lehetett...
Andi198729
2020-06-18 20:07:51
Józsa még egy kérdés ha megengeded az Nk immunológiai vizsgálatot hol érdemes csináltatni? Néztem interneten pl.synlabban de tanácstalan vagyok hová mehetnék.előre is köszönöm.:)
Andi198729
2020-06-18 14:55:03
Nem Antritter Zsófia az orvosotok? Mert róla olvastam már gondolkodtam rajta hogy el kellene hozzá menni.akár a magánrendelésére is.egy konzultáció mindenképpen kellene hogy mit szól az ir-hez, és ez most mennyiben befolyásolja a lombik sikerességét.várhattunk is volna vele ha Krizsa foglalkozott volna az ir-emmel akkor mondhatta volna h.még várjunk 3 hónapot legalább.de nem rögtön belevágni. Ő csak azt látta amikor megvizsgált h.minden rendben, kezdhetünk is.
Jozsa85
2020-06-18 14:30:19
Mi a Sote-ra mentunk.De most nem fogadnak ujakat ugy tudom.A virus miatt tobb szazan feltorlodtak..
Nem akarom elkiabalni de ugy tunik ez a doki most normalis lesz.
Andi198729
2020-06-18 14:09:23
Megkérdezhetem Józsa hogy hová jártok melyik intézetet választottátok? Mert erősen gondolkodom orvosváltáson.olyan dokit szeretnék aki elismeri az ir-t, nem olyan aki azt mondja h.ez nem is létezik és elhagyatja a gyógyszert.lehet h.pont ezért nem sikerült.köszönjük neki ha ezen múlt, fél millió repült ki az ablakon.a megtakaritásunkat dobtuk ki a kukába.ezzel az erővel oda is dobhattuk volna.most hibáztatom magam h.minek hallgattam rá.lehet ha szedem rendesen az eljárás alatt akkor talán sikerül.nem is tudunk igy együttműködni ezzel a dokival mert ebből csak a vita van mivel én hallgatnék az endodokira, ez a doki meg lebeszél róla.az immunológiara is rakerdeztem lombik előtt arra is azt mondta pénzkidobás.miert a sikertelen lombik nem az? Nagyon ellazáskodja a dolgot az a baj.lehetne felelőssegteljesebb.a lombik azért nem semmi, sokba kerül megterhelő a szervezetnek es nagyon dühítő ha nem sikerül.sztem elötte nagyon alaposan utána kéne járni mindennek mielőtt egy ilyen eljárást elkezdenénk.
:)