Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Natus
2020-06-05 18:54:25

Rosie:
Nagyon szorítok, hogy maximum egy kis progihiány okozza a vérzést.
Elhiszem hogy meg vagy ijedve, de bízni kell a legjobbakban. Jelentkezz mindenképp, hogy mi volt ultrahangon.
rosie
2020-06-05 15:34:17

Lányok nálam van valami....csak a para nagyon bennem van....múlt hét kedden volt egy nagyon nagyon halvány predictorom....annyira halvány hogy gúvasztani kellett a szemünket....időn túl lett forgatás után látható jóval....aztán szerdán elkezdem pöttyözni csütörtökön megjött...enyhén dehát nekem sose erős...lezajlott 2 nap alatt 3. nap semmi szinte....bejelentkeztem az endocare központba még múlt héten....el is kezdődött a kivizsgálás kedden megcsinálták a vérvételeket....jövő keddre van időpontom Uh+vizsgálatra....tegnap előtt együtt voltunk erre megint elkezdődött a pötyögés....jött egy gondolatom és vettem egy tesztet délutániból abszolút jól látható pozitív....Ma csináltam egy digi clearblue-t 1-2 hetest mutat....közben elérte az asszisztens az orvosomat aki persze nem rendel de felírt nekem progesteron exeltist és kedden vizsgálat ha nem erősödik a vérzés és nem görcsölök.....ha igen akkor irány a kórház....Én úgy de úgy be vagyok szarva hogy azt el nem tudom mondani....remélem nem egy méhenkívüli terhességen üldögélek itt hétvégén.
Bius27
2020-05-25 21:24:12

Rosei: én is sajnálom, talán majd a következő hónap. Én a hőmet merem, mert nekem jó bizonyíték az ovura, utóbbi két gorbem nagyon biztató volt mégsem volt semmi, legalább arra jó hogy volt ovu és nagyjából tudom mikor. Nekünk már ez a 12. hónap volt, bár volt olyan hónap ami kimaradt és olyan is bőven amikor 1-2 alkalommal próbáltuk csak. Én is szedtem vitaminokat méhpempőt, de egy dekat nem híztam, pedig örültem volna pár kilonak, ebből is látszik sokfélék vagyunk. Azért majd írj mi van veled!
Csicsi002
2020-05-25 09:45:07

Sziasztok! Még új vagyok, ez a 2. hónapom amit mérek. Eldöntöttük, hogy szeretnénk babám a férjemmel, most kezdtünk el próbálkozni, 24 éves vagyok, de biztosra szeretnék menni ezért mérem a hőmet. Nekem elég hosszú ciklusaim vannak, 35-42 naposak, voltak cisztáim is régen ezért kicsit aggódok.

Drukkolok mindenkinek ne adjátok fel!
rosie
2020-05-25 07:25:28

Óóóó sajnálom...pedig pont tegnap voltál Bius eszembe hogy biztosan full pozi már az a teszt. Tegnap előtt nekem meg volt egy pötty....a nem figyelném észre se venném....tegnap már már reménykedni kezdtem erre ma megkezdődött a szokásos ereszkedés úgyhogy valószínűleg 2-3 nap és nekem is megjön....és szerintem mi nem próbálkozunk már tovább....a méhpempőt vitaminokat most se szedem már majd 10 kilót híztam mert olyan étvágyam van mint egy medvének....elegem van...abbahagyom a hőmérőzést is nekünk ennyi volt 8 hónap próbálkozás alatt nem sírtam annyit mint az elmúlt 10 évben.
Bius27
2020-05-24 19:04:01

Sziasztok! Ígértem írok, tegnap minden előjel nélkül megjott sajnos. 1 hónap múlva megyek tsh, anti tpo, glutén, terheléses cukor, gockutatassal kapcsolatot vérvételre, és PM ultrahangra. Utána vissza nőgyógyászhoz és endo dokihoz. Addig is próbálkozunk. Mindenkinek sok sikert!
Bius27
2020-05-21 15:57:58

Eddig még semmi, több tesztet már nem cisinaktam azóta. Valamiért azt érzem amúgy meg fog jönni, de semmit nem érzek eddig. Köszönöm az érdeklődést! :) Remélem valakinek sikeres lesz ez a hónap!
rosie
2020-05-21 11:47:37

Bius mi újság?
Lion86
2020-05-19 21:15:58

Bius, ez a fajta Facelle teszt nem megbízható, mások is panaszkodtak már halvány pozi eredményre (az ovutesztje viszont jó). Azért szorítok, hátha mégis jó volt a teszt. (Nekem tavaly 4 ilyen is szellemcsíkos volt és baba sehol.)
Bius27
2020-05-19 20:16:05

Ma vettem egy másikat, mondom megnézem újra, elnéztem, megint sikerült 25-öset venni, az hómező volt.. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!