Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2020-06-26 13:13:34

Köszönöm Meli.de jó lenne Tűű dokihoz bekerülni mert csak váltogatom az endodokikat de egyik sem tud igazából segiteni csak irják a gyógyszert merckfornin majd eucreas aztán vissza merckformin.ő a legjobb szakember ő biztosan megmondaná mi a helyzet és mi lenne hatékony kezelés.megpróbálom felhivni őket hátha tudnak időpontot adni vagy ha ott leszek személyesen esetleg megkérdezem a recepción hogyan és mikor tudok érdeklődni szabad időpont felő. Meli te hogy tudtál bejutni hozzá, nehéz volt?
rosie
2020-06-26 12:43:16

Meli hol voltál hormonegyensúly terapeutánál?...Én is kezdem az Aviva-t 10.én megyek betanulni ha minden igaz.
Meli19802
2020-06-26 11:52:23

Andi:Fanny beállította mit, hogyan ehetek. Sport kell még. Én bevallom februártól heti 3-4-szer (másnaponta) aviváztam mellette semmit nem tornáztam, mert nemigazán szabad, elveszi a hatását. Jóga mehetett volna, de gondoltam most azt is szüneteltetem és csak aviva. Most már nem tornázom, mert pozi teszttől nem szabad, mert vetélést okozhat. Ezt a betanuló órán el is mondják.
A mercket mai napig szedem, 3 hét múlva lesz terhelésem aztán majd Tűű doki megmondja kell-e szedni tovább.
Meli19802
2020-06-26 11:49:03

Bius: 2018-ban terhes lettem akkor elveszítettük őt, és a dokim kért egy terhelést ott kiderült, hogy a cukorral gond van, ami nem ir volt, hanem IGT. a 120-as cukrom 8,3 lett és az inzulinjaim sem voltak szépek. Ekkor én természetes dolgokhoz folyamodtam és felkerestem egy hormonegyensúly terapeutát, megnézette a hormonjaimat és ott az ATG értékem mutatott emelkedést. Tavaly nyáron ismét pozi teszt, de sajnos őt is elveszítettük a nődokinak hiába mondtam, hogy a pm értékeim sztem nem jók és emelkedett az ATG-m azt mondta semmi baj nincs vele. Miután megtörtént a baj mondtam nem szórakozom tovább és irány az endocare Tűű doki. Tavaly októberben voltam nála először szeptemberben csináltattam újra terhelést és vérvételeket és ezeket vittem. Egyértelműen megmondta, hogy hashimotóm van és az IGT-m átment masszív ir-be, ezért ad rá nagyon minimális gyógyszereket és a babák elvesztésének az oka is az volt, hogy nem volt kezelve egyik dolog sem. És rögtön utána mentem Fannyhoz, hogy egy helyen legyen minden dolgom. Februárban kellett hozzá menni újból ott mondta a pm értékeim szépek fsh volt magasabb és adott egy csomó vitamint amit a mai napig még szedek. Diétám is rendben volt, még Szakács dokinál jártam és ő írt ki pár vizsgálatot, amiknek egy részét megcsináltattam , de közben jött a vírus így vártunk. Mire újra mehettem volna már itt volt a pocaklakónk.
Andi198729
2020-06-26 11:43:18

Jaj Rosie nagyon sajnálom:( nem látott semmit a doki uh-n hogy tényleg terhesség-e?tényleg mi lehet? Voltál vizsgálaton jársz vérvételekre és nem lehet tudni pontosan mi van.
Tényleg Meli még kérdezni akartam hogy neked hogy sikerült helyretenni az Ir-ed?gyógyszer sport diétával?Fanny javasolt étrendet?a teherbeesésnél ugye szedted a mercket és most is szeded? Nem értem Krizsa miért állitott le vele lehet pont ezen múlt a lombik sikeressége.
Bius27
2020-06-26 11:34:16

Lion: igen, köszönöm, fehérjet iszom ártani nem árt. Neked írtak fel gépet és mérni kell a cukrod? Vagy csak vettél hogy tud figyelni?

Meli:ha jól olvasom neked Ir-ed van/volt mennyi időre rá sikerült a baba?gratulálok hozzá! Nekem is van probléma a pajzsmirigyemmel is alulmukodo, érték alapján nem autoimmun, de szedek rá gyógyszert.
rosie
2020-06-26 10:35:38

Andi igen sajnos úgy vélem az lesz aminek még a gondolatától is rosszul vagyok. Nem nem hiszem hogy ciszta......Szakács dr is megerősítette...kedden lesz újra uh...hétfőn nézetek még egy hcg-t hátha eltűnik....a tesztjeim egyébként halványodnak.
Andi198729
2020-06-26 10:31:18

Köszönöm Meli:) az nagyon jó lenne ha segitene.mert hiaba mentem egy immunológus professzorhoz 35.000 ft-ot elkért 15 percért azért h.irjon beutalókat a 200.000 ft-os vizsgálatokra magánba meg hogy elmondja h.úgy gondolja a stressz az oka a sikertelenségnek az meg is tudja változtatni az immunrendszer működését.én július 7-én megyek hozzá 4-re így munka után el is tudok menni.muszáj másik véleményt is kérni mert Krizsa a következő lombikról konzultálna.de a végére akarok járni.fölöslegesen minek terheljenek meg hormonokkal még az is lehet ha kezelve lesz a probléma lehet természetes úton is sikerülhet.az immunológus is ezt mondta hogy nem érti minek a lombik azt csak abban az esetben csinálják ha meg van állapitva hogy természetes úton nem lehet gyerek.
Látom hogy neked is segitett ez a doki:) jó helyre kerültél ;) nekem is ez reményt ad hogy te is ir-es vagy sőt hashimoto-val is sikerült, így én is bizom benne hogy az ir-el nekem is fog sikerülni.sztem még azt kell beállitani es a dietetikussal ez sikerülni fog, valamint az immunológiát megnézzük.kizárásos alapon v.az ir kavar be vagy immunológiai probléma.

Rosie mitől lehet ez a hcg emelkedés? Ciszta vagy esetleg terhesség? Uh-ra mikor mész?arra érted a műtétet hogy missed ab-ra van szükség?
Meli19802
2020-06-26 09:14:42

Köszönöm Lion. :)

Andi, Szakács doki mondani fogja mit kell megnézetni az NK-ból és fel is írja a lapodra majd sőt azt is megmondják mennyibe fog kerülni és a vért leveszik ott az endocare-ben is. :) Nagyon profin meg volt nekem is eddig minden amiket csináltatnom kellett még. Én jövő héten megyek hozzá vissza kontrollra. Te mikorra kaptál időpontot?

Rosie: nem tudom mi lehet veled mi kavarhat így be. Annyira sajnálom.. :(
rosie
2020-06-26 08:59:25

Aaa lányok nagyon neki vagyok keseredve...szerdai labor értékeim....az egy héttel előttiekhez képest....hcg 26 ról 43 ra nőtt...progeszteron 22....éppen csak van vérzésem....a tegnapi tesztem már alig alig pozitív.....szerintetek megúszhatom én ezt műtét nélkül?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!