Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2020-06-29 12:30:34

Sziasztok!

Andi, ez nagyon szuper! Örülök neki hogy sikerült bejutnod hozzá! :)
Mostmár jó kezekben leszel!
Andi198729
2020-06-29 12:07:37

Nagyon köszönöm még egyszer Meli olyan jó hogy beszéltünk, és tanácsot adtál hova fordulhatnék.nagyon hálás vagyok.ő segithet csak mert az eddigi endodokik semmi érdemlegeset nem csináltak.én azt érzem ezt a nyavalyás ir-t kell helyretenni.amit az eddigi dokiknak nem sikerült pedig én követtem a tanácsaikat.úgy örülök és megkönnyebbülést érzek hogy jó kezekben leszek.Tűű doki Szakács doki és Fanni.most már végre hátha sikerül majd a baba is akit már annyira várunk.
Meli19802
2020-06-29 11:17:29

Jaj Andi szuper! Nagyon örülök! Biztos minden rendben lesz és tudom segíteni fog! :) Majd írj, ha voltál nála kíváncsi vagyok! :)
Andi198729
2020-06-29 09:53:57

Köszönöm szépen Anita! Örömmel jelzem hogy sikerült bejutnom Tűű doktorhoz!! Ma hivtak hogy 07.14-én 10 órakor vár. Köszönöm a tippet Meli.pénteken írtam nekik leiírtam mindent amin eddig keresztülmentem. és már hivtak is;) nem gondoltam volna hogy sikerül mert olyan szerencsétlen vagyok a babatervezés terén.szerintem ő lesz a kulcs aki segiteni fog és lehet nem fog engedni lombikra.de így legalább megúszok fölösleges pénzkidobást meg fölösleges megterhelő hormoninjekciókat.és lehet hogy a végén nem is fog kelleni lombik.végre jó kezekben leszek mert eddig az összes endodoki csak kísérletezett rajtam.ilyen gyógyszer most olyan gyógyszer most emeljem a szénhidrátot mert nagyon lefogytam.közben nem szedhettem volna eucreast amit fél évig szedettek velem.előzőleg is a Rencz doktornő sokat gondolkodott h.akkor most milyen gyógyszert írjon föl nekem.javasolta h.van egy gyógyszer ami talán jó lenne( eucreas) csak gondolkodik szedhetem-e.vegül én győztem meg hogy próbáljuk meg nekem az a fontos hogy segitsen.hát így írta föl.persze kiderült utólag hogy nem szabad lett volna szednem.
Anita34
2020-06-28 23:11:48

Sziasztok!

Andi, én is Tűű doktort ajánlom! Egy ismerősömnek szintén csak Ő tudott segíteni. Már konkrétan nem emlékszem, hogy mi is volt nála a probléma, de az biztos, hogy több dolog is volt. Azóta már 4 éves a kisfia. Mindenképpen jelentkezz be hozzá, ha tudsz! Nagyon sokaknak segített, a legjobb azt mondják.
Remélem sikerrel jársz! Nagyon drukkolok a háttérből!
Kívánom, hogy minél hamarabb teljesüljön a vágyad! És persze Mindenkinek itt a fórumon.

Csilla910930
2020-06-28 09:55:05

Szia Santein! A te görbèd is szèpen alakul. Remèlem neked is sikerül majd. :D
Santein
2020-06-27 18:59:26

Szia Csilla! Akkor majdnem hasonló helyzetben vagyunk és sem szedtem 13 éve fogamzàsgàtlót, csak én kicsit idősebb vok 33.Nekünk is ez a 6.hónap. szépen alakul a görbéd csatolom az enyém most ilyen.Drukkolok Neked is ahogy mindenkinek aki itt van!
Csilla910930
2020-06-27 11:27:48

Sziasztok!
Én még új vagyok ezen az oldalon. Ez a 6. ciklus hogy próbálkozunk a babával, de eddig még semmi. Én 28 éves vagyok (soha se szedtem fogigátlót) a párom 32. Én is kipróbáltam már minden félét és így megtaláltam ezt az oldalt.
Az én görbém ilyen ebben a hónapban. Nem vagyok otthon a görbe elemzésben csak azért vezetem hogy lássam van e ovulációm.
Nyugodtan mondjatok róla véleményt.
Mindenkinek mihamarabbi gyermekáldást kívánok! :D
Andi198729
2020-06-26 15:50:19

Köszönöm Meli.írok nekik e-mailt és hátha szólnak.nekem is nagyon fontos lenne bejutni hozzá.hogy lássa az ir eredményeimet és kezelésbe vegyen.azt hittem Krizsánál a legjobb kezekben leszek.de sajnos ugy tűnik hogy nem.leszarja hogy ir-es vagyok szerinte nem is vagyok meg ő nem hisz benne.aztán durr bele lombik és tessék sikertelen! Ha felhoznám az ir-t oknak egyből leintene.es az a legdurvább hogy pont Tűű dokit ítéli el a legjobban hogy az ir értékeket ő találta ki hogy mindenkit gyógyszerezni kelljen.azért csak tud valamit ha neked is segitett és másnak is.igy ha nem járunk utána csinálhatjuk a sikertelen lombikokat.csak én meg nem vágok bele az tuti.lehet a végén nem is kell majd.
Meli19802
2020-06-26 14:09:01

Rosie: Pesten voltam dr Csiszár Miklósnál, Naturwell központ. http://naturwell.hu/index.php?cat=51
Az avivát én nagyon élveztem szerintem szuper jó és meg is mozgat.

Andi: Nekem szerencsém volt valahogy. tavaly augusztusban nem tudtam foglalni első vizitre időpontot 1 perc alatt betelt minden. Aztán írtam nekik egy mailt, hogy be lehetne-e hozzá úgy jutni, ha valaki visszamondja az időpontot. Elküldtem a levelet és még aznap hívtak, hogy lett egy visszamondás szeretnék-e menni. Mondtam természetesen. Így jutottam be hozzá. Az időpontoknál nagyon résen kell lenni, mert ahogy kiteszik rögtön be is telnek. Van egy ismerősöm, aki neki köszönheti a kisfiát, 3 sikertelen inszem és 3 lombik után ment hozzá sírva. Ő állapította meg, hogy ritka cukorbetegsége van és utána csak akkor engedte a lombikra amikor az értékei lombikhoz ideálisak voltak. És sikerült is neki. :) Ő csinálta neki végig a stimulálást is gyógyszerezést. És van nekik egy nagyon speckó diétájuk is, amit Fanny állított össze azoknak akiknek Tűű dokiék lombikot javasolnak. Sok párnak spontán baba lett pedig lombikra készültek és volt olyan is akiknek azt mondták egyetlen út a lombik és spontán jött a baba előtte meg évekig nem. Szóval nagyon jól csinálják amit csinálnak. És ami nagyon fontos egy helyen megvan minden és ha ott jársz a többi dokihoz is össze tudják hangolni a kezelésedet, mert megbeszélnek egyeztetnek mindent. Nekem ezért is voltak szimpatikusak még. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!