Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-14 17:09:57

Erika: a múltkor csak a 8. napon volt leeses , most a 10. napon is , azaz ma. Múltkor ebben az időszakban 36,7 volt. Hát tényleg nincs két egyforma ciklus :o
Igen , eszem a mehpempot
erikasz
2017-11-14 17:04:24

Kira : Én is biciglivel járok dolgozni ,és mindig a biciglin feszült a hasam mikor pm volt meg a nyák egyezett onnan tudtam hogy történik valami odabent a hasamban.:) 45 percet biciglizek oda vissza ,de jól esik a testemnek reggel 7 .20 kor indulok 8 elótt bent vagyok .Ha azt érzed ovud volt vagy lesz.:D
erikasz
2017-11-14 16:56:38

Niki : Halottam olyat is ,hogy röktön szédült mikor beágyazodott ,és érezte hogy ott van a pocakban a bébi ........
erikasz
2017-11-14 16:53:00

Niki : akkor a multkori ciklushoz nem hasonlit a mostani ,mert nincs barnázás az tökéletes nagyon jó ,most lesz a te honapod :) Néztem a mulkori görbéd igazán a 8 napján esett le de az a beágyazodás lehetett mert 7 -10 nap van ugytudom ,utánna stagnál esetleg fejjebb megy .Reménykedjünk .......Te eszed a méhpempőt? Ha igen az seggit ! Én a barátcserje teát ittam 3 ciklusban vagy 8 alkalommal szerintem az seggitett a ciklusomon ,hogy magas lett a hőm .De én csak a fulikulárisban mertem inni a lutelárisban nem .Vagyis minden ciklusban 3-4 alkalommal ,de borzasztó az ize .
erikasz
2017-11-14 16:37:03

Amandeen cukor nélkül is kell ,de nem lesz ovud meglátod !
Niki111
2017-11-14 16:23:49

* kiprobalod
Niki111
2017-11-14 16:23:15

Lányok , semmi rendellenes színű , állagú semmi nem jelentkezett ma eddig . Múltkor mikor mertem a 36,6-ot mire kimentem mosdóba , mar jelentkezett barnazassal a menzi . én mar úgy várom a holnap reggelt :) most jól magamra hagytatok ám , Haho !! Mindenki ovu elott, menzi kezdetén van , v babás :)
Képzeljetek voltam egy röpke értekezleten (3 orason) úgy emelyegtem , h mar azon gondolkoztam , h ki fogok kereckedni a kapitanytol. Melegem is volt , izegtem-mozogtam össze -vissza és majdnem leesett a fejem :)
Fbara : kiprobalom végülis a mehpempot ?
Kira84
2017-11-14 15:29:52

Amandeen
erikasz
Hát lányok nem tudom hogy készülődik vagy csak ökörködik a testem de az biztos, hogy tegnap óta fájdogál a hasam alja és mivel én biciglivel járok a melóba hát nagyon nem tetszik neki olyan mintha fel volnék fázva,de tudom hogy nem mert fűtött helységben vagyok egész nap,Bár az is lehet hogy csak a petefészkemet érzem hogy az apró tüszőktől feszül.Bármi is legyen a méhpempőt eszem aztán majd kiderül mi lesz..
Amandeen
2017-11-14 15:19:08

Bocsi az előbbi sok rizsáért, kicsit hosszúra sikeredett.
Amandeen
2017-11-14 15:15:53

Erikasz, sajnálom, hogy megjött. A citromot cukor nélkül iszom. Kicsit érzem a hasam alját, lehet meglesz mégis az ovu. Most már úgy vagyok vele, ha meg is lesz, hát legyen, akkor ezek szerint ovukor, közvetlen ovu után megyek majd a vizsgálatra. Felkészültem arra, hogy ez most akkor egy üres hónap lesz, majd próbálkozunk a következőben. Nem akarom már ezzel stresszelni magam, meg azon, hogy vajon mit találnak majd csütörtökön, férjem így azt mondja, hogy túlgörcsölöm a dolgokat, lazábban kéne hozzáállnom. Hát igyekszem.

Anitacool, remélem neked is jön hamar az ovu! Látod, én most azon szurkolok, hogy nekem még ne legyen. Jó lenne, ha a vizsgálat után lenne, akkor esetleg össze is jöhetne valami, ha nincs elzáródásom, és a kiskatonákkal is minden rendben. Remélem, minden rendben.

Niki, hatalmas drukk, szurkolok. Szerintem is korai lenne a leesés.

Kira, neked is nagyon szurkolok, eddig elég anovulatorikusnak néz ki a görbéd, mert olyankor van valóban a sok fel-le ugrálás, de reméljük csak azért van, mert küzd a petefészek és végül kiszabadul az a pete a jó oldalon.

Fbara, van itthon 2 LH tesztem, de nem tudom mit érnék most el vele,ha használnám. Most úgysem lehetünk együtt, csütörtön meg vizsgálat. Úgy vagyok már vele, hogy lesz,ami lesz. A hőből meg majd utólag megtudom, mimor volt az ovu. Hát most ez van. Amúgy az LH teszetek nekem eddig sohasem jöttek be, nem volt pozitív egyszer sem, amikor teszteltem, valószínűleg lemaradtam mindig az LH csúcsról. Mindig csak kevésbé látható, illetve erőteljesebben látható csíkjaim voltak, de sohasom voltak annyira erősek vagy erősebbek, mint a kontroll vonal, amikor meg már ismét kezdett halványulni a vonal,abbahagytam a tesztelést. Lehet, a teljes hónapot végig kellett volna teszteljem, de nem csináltam.

Hülye hüvelykúpok miatt most még a nyákom se tudom rendesen figyelni, de úgy tűnik, most van valami nedvesebb, vizesebb nyák, tegnap-ma, ami jelzi, hogy a napokban itt lesz ovu. Na, de lesz, ahogy lesz, már tényleg fölösleges ezen rágnom magam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!