Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen cserélnék most veled egy ovu időpontot! Én már boldog lennék, ha a héten megtörténne :-) Neked drukkolok, hogy pár napot még kitartson, olyan jó lenne egy sikersztorit olvasni :-)
Anitacool
2017-11-14 09:48:20
Erikasz sajnálom, hogy megjött, de tetszik a hozzáállásod! A görbéd szép volt, ez már nagy előrelépés!
Niki, nem tudok 3. csúcsról, de még van pár napod feljebb menni, fújom neked felfelé!!! :-)
Niki111
2017-11-14 09:44:04
Erika: hát ez az, hanem 15 nap szokott lenni a luteárisom, de akkor mi a francért esett le a hő? Semmi menzi jel nincs, se barna, semmi szerencsére
Bár tudnám. Na, majd holnap reggel okosabb leszek
Sajnálom, hogy megjött az viszont jó, hogyha rendeződik a ciklusod hossza.
Anita: nyugtass meg, h van 3. ösztrogéncsúcs is :D
Csuti: hogy vagy? van még valamilyen váladék, vagy az megszűnt teljesen?
Többiek?
erikasz
2017-11-14 09:41:25
Kira mi van a hővel kiváncsi vok ?
erikasz
2017-11-14 09:39:04
Niki : Mért fested az ördögöt a falra ? Dehogy fog megjönni a te lutelárisod nem 10 nap !!!!
erikasz
2017-11-14 09:36:51
Jó reggelt lányok ! Megindult rendesen a menszi a hőm is leesett 36.3 ra ,már pici darabkák is jelenkeztek ,az méhnyálka darabka ami ilyenkor leválik :( Ugy hogy erről a ciklusrol lemondtam ,mert ilyen folyásom terhesség alatt nem volt ,csak barnás ,vagyis rozsda barna és majdnem fekete mint a szilvalekvár ,bocsi de másképpen leirni nemtudtam,de ha valamékötöknek ilyen lesz ,legalább tudni fogjátok ,és eszetekbe jutok ! Valakinek terhesség alatt nincs ilyen ,de van akinek van .De örülök annak is hogy már nem 50 napos ciklusaim rendes kerékvágásba kerültem ,vagyis a régi ciklusaim lesznek ,hormonjaim szerintem rendeződtek ez fontos :)UJ CIKLUS UJ REMÉNY!!!! Amandeen .reméljük nem ovu még az meg is fordulhat ! Egész citromot cukor nélkül idd !!!
Niki111
2017-11-14 07:59:39
Ja és mindehhez a fertilityfriend oldalon kivette a piros vonalam, és szaggatottat tett be helyette a mai mérés után. A szagatott piros vonal azt jelenti, hogy feltételezhetően volt ovu....
Bár voltam uh-on, ahol a doki látta, h volt peteérés.
Ajjjjjjj..........hülyét kapok esküszöm.
Amandeen: hááááát, meglátjuk, hogy milyenek lesznek a következő napi méréseid. Lehet, h most lesz ovu, de egyáltalán nem biztos.
Amandeen
2017-11-14 07:25:06
Jó reggelt!
Mai mérésem.
Niki111
2017-11-14 07:09:22
Jó reggelt!
Na, ehhez mit szóltok...?
Nekem menzi előtti nap szokott visszaesni 36,6-ra majd másnapra vagy még aznap késő estére megjön...
Már nem tudom, mit gondoljak. De egyre inkább hajlok affelé, hogy tényleg igaza van a dokinak.
Mindegy. Kicsit már nekem is elegem van, az a helyzet. A mai nap abból fog állni, hogy egész nap a wc-re rohangálok és árgus szemekkel lesem, h folyik-e belőlem bármi.
Igazad van, Kriszta, erre nem lehet nem rágörcsölni.....
Amandeen
2017-11-13 22:36:48
Erikasz, kíváncsian várom, mi lesz ebből. Szurkolok, hogy baba legyen!
Niki, nekem is hasonló gondolataim támadtak, amikor olvastam Csuti mit írt. Elképesztő. Mások fél karjukat odaadnák, hogy lehessen, ők meg így eldobják a lehetőséget...