Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-13 21:47:16

Csuti : Jezusom , a hideg futkos a hátamon ...
próbáld meg Kriszta dokijat , mindenképp keress vmi megbízható orvost
Istenem , várnak az abortuszra .... majd ha akarnak meg mar nem lehet :(
Köszönöm a biztatást ;)
Erika : nagyon kiváncsi leszek , mi lesz ebből
Amandeen : haaaaat lehet , h ebből ovu lesz , de ne keseredj el , az atjarhatosagi után mar minden rendben lesz
erikasz
2017-11-13 21:32:21

Megjött ha ezt menszinek nevezhetem :( Majd holnap kiderül ,véres vizes váladékom volt már kétszer :( De 36.6 magas hővel ? Nem értem nekem leszokott esni ,most estére is 37.2 ?Beteg sem vagyok ! Én minden este megmérem ha megjön 36.5 re lezuhan ,vagy 36.3 . Majd meglátjuk ,tudjátok nekem minden terhességnél megvan ,mig megnem mozdul .Majd megirom milyen erősségü.Ha olyan mint a gyerekekkel és magas lessz a hőm, igaz azt nem tudom akkor milyen hőm volt ,mert nem mértem, akkor csinálok tesztet , 2,3 nap mulva el kell neki mulni,csokis folyás és feketés volt kevés vérrel .
Amandeen
2017-11-13 19:18:53

Igen, erikasz, ettől tartottam, hogy készül az ovu, nem biztos, hogy csütörtökig el tudom húzni.... :-(
erikasz
2017-11-13 19:15:24

Amadeen jól leesett a hőd ,de bizzunk benne holnap stagnál !
Amandeen
2017-11-13 19:04:52

Csuti, megdöbbentő, amit írsz, a dokiról is, meg a sok abortuszról is. Mik vannak!?! Szerintem is menj másik nődokihoz.

Erikasz, igen-igen iszom a citromot, férjecském nemsokára kifacsar nekem egyet. Tegnap este is megittam már egy felet.

Görbém.
erikasz
2017-11-13 18:01:09

Micsoda ? Nem látott doki ? Ilyet ? És alá irta a nevét ? Én ilyet még nem is hallottam !!! De bizz benne rendben lessz minden és menj másik nőgyogyászhoz !!!Minnél hamarabb !
erikasz
2017-11-13 17:55:59

Csuti: Ahogy olvasom örömömben sirok ! Ugye megmondtam ,bizni kell a jó Isten vigyázzon rád és a csepp gyermekedre !!! Nagyon sok boldogságot kivánok neked és párodnak ,ez a gyermek lessz a boldogségotok akit annyira vártatok !!!
Csuti0925
2017-11-13 17:46:40

Koszi mindenkinek hogy igy izgultok ertem. Doki nem volt csak UH asszisztens. Annyit mondott hogy elo magzat
Ezt irta a papirra: TAS GS: merete 33x6 mm, CRL: 4 mm A mert adatokbol kalkulalt terhessegi kor 6 het
Szikholyag szabalyos. Uterus kornyezeteben koros nem abrazolodik.

Ja es csak asszisztens vizsgalt doki nem is latott hiaba alakanyarintotta a ferfi doki neve helyen
Ugyhohy nem nyugodtam meg es nem tudok orulni es megnyugodni ennek a hirnek pont a mult heti esemenyek miatt.

Niki nagyon babas a gorbed. Az enyem is 36.8-on megallt.

Kriszta orulok hogy jol vagy. En is faradt vagyok folyamatosan. Este 8-kor mar alszom reggel fel 7-ig

Fbara sajnalom es turelem. Fel a fejjel

Tobbiek: ez egy nagy turelemjatek. A pozitiv teszt meg csak az elso lepes a java meg csak ezutan jon. Pedig mult het ota minden este pityeregtem hogy miert tortenik ilyen csunya doloh velem. Ma meg a korhazban rajtam kivul akik ott ultek korulottem mind abortuszt akartak. Ledobbentem.
erikasz
2017-11-13 17:35:04

Niki : Még én bizok benne attol hogy leesett hátha .......mert menszi még nincs ! De ha ugy is lessz, akkor legalább a régi kerékvágásba leszek 24,25 napos ciklus nem 50 ,52, 35, annak is örülni fogok :)
Niki111
2017-11-13 17:31:39

Erika : nekem a kicsi 3 kg körül saccolták a születése napján , és 4130 grammal született ... akkor egy pici petét hogy tud pontosan mérni , ami nehány mm ??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!