Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyorsan utána olvastam. Na, tényleg reggelit javasolnak. Akkor most mikor csináljam ? :D
Niki111
2017-11-15 10:24:46
Barbi: és azt hiszem azért is, mert nem hcg-re reagens, hanem lh-ra ugyanúgy
Niki111
2017-11-15 10:23:40
Barbi: Kriszta használta úgy, hogy ugyanakkor tesztelt vele jóslás céljából, mint mikor ovut nézett. Én az ovut estefelé néztem, volt is szép pozitív. Múlt hónapban is este volt halvány két csík ovu teszten a 10. dpo-n.
Ma a 11. dpo-n vagyok.
Sajna, ettől ugye még nem fix, h ott van és marad is.
Nehéz ügy :)
Ovura sem a reggeli pisit javasolják. ÉLn olyankor úgy szoktam, h min 2 óra hosszáig nem iszom és nem megyek pisilni.
Ha ott van, úgyis ott van :) Rettentően izgulok. A hőm...hát nem tudom. Múlt hónapban is 36, 8 is volt, mégse semmi.
Kira: sztem nem volt ovud.
Csuti: hogy vagy? van még vmi rendellenes folyás?
Kriszta: émelygés? hogy vagy?
Többiek?
Anitacool
2017-11-15 10:14:50
Niki de jó, hogy visszamászott! Fújjuk még feljebb! ;-)
Kira nem vagyok meggyőződve a görbéd alapján, hogy sikerült megrepednie a tüszőnek. Már nem emlékszem hányadikán hány mm-es tüszőid voltak, de normál esetben napi 1-2mm nőnek, ha nem szed valaki tüszőérlelő gyógyszert, pl closty-t.
fbara90
2017-11-15 10:14:20
Niki örülök, hogy visszament a hőd! :) Juhúúú! :) LH teszttel jóstesztelni én úgy tudom ugyanúgy reggeli vizelettel kell, mint a hcg tesztekkel, mert első pisinél a legkoncentráltabb a hcg. Pláne ennyire az elején! ;-)
Én ma ugrottam egy tizedet.
Kira84
2017-11-15 09:27:55
Sziasztok.
erikasz ,, hát nem tudom mennyire lesz igazad,de az biztos hogy a másik oldalon ahol vezetem még a görbét még ez a .fertilityfriend ,feltétezhetően a 18 napra teszi az ovut,egyenlőre csak egy piros szaggatott vonallal jelöli,szivesen felraknám a képet ide de nem tudom nem e ütközne a szabályzattal ha másik oldal diagramját rakom itt ki.
Niki111
2017-11-15 09:18:19
Jaj lányok én úgy félek , h ebből mar megint pofára esés lesz ....
Csuti0925
2017-11-15 08:50:16
Niki van olyan terhessegi teszt ami a menzi elott 5 vagy 6 nappal kimutatja a terhesseg valuszinuseget. Inkabb olyat probalj ki. A Rossmannban is kaphato.
Niki111
2017-11-15 08:41:54
Sziasztok!
Köszi Anita a fujkalast :) mára szót fogadott a hőm ;)
Reni : hat ez több mindentől lehet , de a vérzés az nem jó sztem
Kriszta : Du ha hazamegyek jósolok egyet...