Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csuti: tényleg, így neked is beigazolódott, h a jósteszt igenis működik.
Kriszta: persze, h emlékszem :) most ebédeltünk én meg olyan szarul voltam basszus, már feltűnt még a srácoknak is. Úgy érzem megfojt az ing és a nyakkendő (egyenruha) melegem van, mindenki más szerint pont jó idő van. Folyik rólam a víz, szorít az öv.
Mondta is za egyik fiú, hogy nem vagyok véletlenül terhes?Mondtam neki, h jaaaaj hát nem tudom :D
Rendben, reggel csinálom meg. Csak kibírom valahogy addig :D
Cskkrisz
2017-11-15 12:20:34
Niki...emlékszel hogy még a pozi teszt előtt lebetegedtem? Az inmunrendszerem kicsit alulműködött hogy ne akarja legyőzni az 'idegen testet'...hmmmm...érdekes...
De nem akarok benned hiu reményeket kelteni, mert ha mégsem annal jobban fáj...de nagyon szoritok!!!!!!
Cskkrisz
2017-11-15 12:17:33
Csajooookkkk! Mindenkinek igaza van. Jósteszt reggeli elsőből kell a hcg koncentració miatt. Én tudatosan csinaltam du, ugyanis végig lh teszteltem az egész ciklust, vagyis nem kifejezetten jóstesztelni akartam, pont ezért a szokasos időben csináltam. Ovu csodaszép két csíkos, ami masnapra halvanyodott, majd par napra rá eltűnt. Mar nem emlékszem pobtosan de kb. lutealis felétől újra latszott halvanyan, ami naról napra erősödött majd ugyanolyan erős lett mint a kontroll csík végül azt is lepipalta. Szóval nekem utólag bizonyosodott be, hogy jóstesztként működött.
Állítólag ha a 12. dpo-n kb ugyanolyan erős a két csík fennáll a terhesség, ha nem akkor az lh-t mutatja. De mivel én du csinaltam igy aznap még tuti nem volt egyforma.
Niki az a biztos, ha reggel csinalod!!!
Niki111
2017-11-15 12:16:38
Csajok, én nem tudom, hogy most bujkál bennem valami, vagy mi van, de elég szarul érzem magam. Mondják itt, h le vagyok sápadva, de úgy is érzem magam. Ráz a hideg időnként, émelygek. De torkom vagy ilyesmi nem fáj.
Jaj, már beképzelek mindenfélét.....
Segííítsééééég :)
Anitacool
2017-11-15 11:13:33
Ohh kb szinkronban írtunk :-)))
fbara90
2017-11-15 10:39:50
;) Ez cuki volt :D :D :D
Niki111
2017-11-15 10:37:21
Jóóóóól van naaaaa :) :)
Akkor marad a reggel ;)
fbara90
2017-11-15 10:33:23
Na Anitacool köszönöm a megerősítést! :D majdnem szóról szóra írtuk ugyanazt :D
fbara90
2017-11-15 10:32:26
Niki LH-t én is délután nézek vele, tudom hogyan kell használni! Hihihihi :D
Azért mutatja egyes esetekben a hcg-t, mert nagyon hasonlít szerkezetileg az LH-ra, ezért tudja kimutatni :D de köztudott, hogy a hcg reggel koncentrált :D Én reggel jósolnék az tutkó, de rád bízom. Lehet a délutáni is mutat valamit, de biztos nem olyan erősen mint ahogy pl a reggeli mutatná :D
Anitacool
2017-11-15 10:31:03
Niki én is úgy tudom, hogy reggeli első vizeletből kell jóstesztelni, mert reggel a hcg van töményebben a vizeletben, az lh meg délután/este van csúcson. Azért működik jóstesztként, mert hasonló szerkezetű hormonok. Ezek szerint a múltkor viszont az lh-ra reagált a teszt a délutáni vizeletből. Ha a reggeli elsőből erősebb a csík, mint a kontroll vonal, az jó jel állítólag.
Kriszta: persze, h emlékszem :) most ebédeltünk én meg olyan szarul voltam basszus, már feltűnt még a srácoknak is. Úgy érzem megfojt az ing és a nyakkendő (egyenruha) melegem van, mindenki más szerint pont jó idő van. Folyik rólam a víz, szorít az öv.
Mondta is za egyik fiú, hogy nem vagyok véletlenül terhes?Mondtam neki, h jaaaaj hát nem tudom :D
Rendben, reggel csinálom meg. Csak kibírom valahogy addig :D