Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renata1989
2017-11-15 04:58:03

Sziasztok csajok.
Aggódom egy picit,tegnap egyutt voltunk a párommal,es volt olyan póz ami kellemetlen volt. Ez után el kezdtem vérezni.. ciklusom 21.napjan vagyok ma..
barnázás is lett mára... mitől lehet ? :( picit félek ..
Anitacool
2017-11-14 21:22:45

Erikasz a luteális hossza nem szokott változni, de most szépre beállt a ciklusod, lehet hogy ezen túl 15 napos lesz?

Csajok a méhpemő nem vitamin, vagy gyógyszer, hogy túladagoljuk :-) Én a leírásában nem láttam, hogy menzesz alatt nem lehet, így aznap kezdtem, hogy megjött. A terhesvitamin felszívódását is segíti elvileg. :-) A neten olvasni mindenfélét, azzal nem foglalkoztam :-D

Cskkrisz
2017-11-14 21:17:32

Jajjj Niki...nem akartalak ám felstuffolni...csak ez a hason nem megy az alvás lett gyanus. Nem szokványos tünet vagy jel, de nekem a nemvarthoz közeledve nem esett jól a hasonfekvés...pedig imádok ugy feküdni. Úgyhogy emiatt bátorkodtalak biztatni. Azt persze nem szeretném hogy csalódj. Úgy izgulok érted!
Erika neked teljesen elmult a cicifajas? De jó...már aggódtam.
erikasz
2017-11-14 21:02:11

Niki :Igen nézték a legtökéletesebb volt .
Niki111
2017-11-14 20:52:23

Barbi : Győr környéke nagyon szép . Képzeld Zsoltim pápai :)
Niki111
2017-11-14 20:51:45

Erika : szerintem félreértettél . Azt akartam írni , h a pajzsmirigyed nézték-e . Nekem ovu akkor volt , ahova behúzta az oldal , mert a teszt is akkor volt pozitív és Uh-on is nézte a doki
Kriszta : jaaaaj Te , most jól betetted a bogarat a fülembe :)
Igen , emlékszem , h neked szépen igazolta az lh teszt is
Kacerkodom a gondolattal ...
Szerencsére nincs semmi menzire utaló jel , a ho leeses valószínű nem azért volt
fbara90
2017-11-14 19:58:49

Niki,Barbara vagyok igen. :)))) De szólítsatok nyugodtan Barbinak! :D Győr mellett húzzuk fel a családi fészket. :)
erikasz
2017-11-14 19:31:15

Niki Igen néztem ,de ha a petekilőködés csak 13 napján volt 36.3 volt a höd akkor csak luteláris 8 napján jársz .Ugy mint én jártam ,hiába ment fel a hőm még viszaesett kétszer mint Kirának ő neki az orvos ultrahangal megálapitotta hogy még a tűsző a hején és a hője magasan volt ,utánna löködött ki tán 2, 3 nap után .
Cskkrisz
2017-11-14 19:30:27

Niki a hcg-vel még várj...10. dpo-n valószínűleg akkor is negatív még ha baba van. De lh tesztet holnap csinalj! Sokan mondjak hogy a jósteszt kamu...de nalam csodalatosan mutatta és erősödött.
Igen még dolgozom...pénteken meglatjuk mit mond a doki.
Niki111
2017-11-14 18:48:47

Kriszta : ma az értekezleten végig azon járt az agyam , h a szomszédban van a Rossmann ... és Beugrok és veszek lh tesztet . De aztán győzött a józan eszem , h megfogadtam , h nem jós tesztelek :) most meg esz a fene , h miért nem vettem ... :) :) de tegnap mar elcsábultam ám terhességi tesztre , de azokat tuti nem lövöm el! Még :) :) egy Facelle-t vettem és egy x-epilt, amiben 2 db van. Közben behívott ma a közvetlen főnököm , h készüljek , mert decemberben többet leszek egyedül parancsnok, mert neki sok a szabija . Én meg fa pofával mondtam neki , h jó-jó...:) ha tudná, h más terveim vannak :D
Nem baj az az emelyges ;) dolgozol ugye még?
Fbara : Te amúgy Barbara vagy ?
Sztem van olyan biobolt , ahol lehet fizetni egészségpénztári kártyával . Én most rendeltem a neten , szállítással 6500 Ft /50 grammos. Én most a terhes vitamint nem szedem addig , C-vitamint, D-vitamint , E-vitamint és halolajat meg kalcium -magnéziumot eszek . Az durván 1 hónapra elegendő . Nálunk Zsoltim is eszi hősiesen :D
Merrefelé építkeztek ?
Erika : egyből a pm -et akartam kérdezni , h nézték-e

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!