Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita azt néztem a görbémben hogy vissza számolva 11,12 napot mert nekem a luteláris mindig ennyi ,akkor nekem 10,11 nap volt a tűsző kilöködés, nem a hirtelen megugráskor igaz?
erikasz
2017-11-14 13:05:34
Köszönöm Anita az infót aranyos vagy !:D Már a mai napom öerömteli :)
erikasz
2017-11-14 13:01:24
Kirám én nem vagyok orvos ,de ugy látom a tűsződ a rossz oldalon ,megoldja a dolgát ,és kitör mert akkorára nő :D
erikasz
2017-11-14 12:56:33
Köszönöm Kira ! Adja Isten ,hogy Karácsony egy életet ajándékozzon mindenkinek aki babát szeretne !!!!! Ugy legyen ! Kira csak 0,1 fok és berakja a gép de lehet 18 naptol :) Még soha nemláttam ilyen görbét mint a tied ,csak hasonlót ! De fura az alja mindig kuszik felfelé ,felfelé .......Nekem csodálatos ,mint Anitacoolé ,az övé egyenletes de nem megy fel csak le ,a tiéd kápászkodik erölködik mig felnem ér a célig ! :D Én ezt látom :D Az Anitacoolé robbani fog a csucsig hirtelen majd figyeljétek meg :D
Kira84
2017-11-14 12:11:15
Sziasztok lányok, Hát én ezen a hőn már meg sem lepődök de tényleg nyugodt vagyok,lesz ami lesz és kész.
erikasz.
Sajnálom hogy megjött nagyon ígéretes volt a görbéd,de igen jól mondod új hónap új remény, :) Ki tudja még a Jézuska megajándékozhat bennünket egy kis csodával... :)
Anitacool
2017-11-14 11:43:29
Erikasz, ha van 2 egyértelműen elkülöníthető fázis a hőgörbén, akkor volt peteérés! Ha végig fel-leugrál, akkor anovulációs a ciklus, azaz nincs ovu. Mostani görbéd szerint volt ovu. ;-)
Anitacool
2017-11-14 11:37:58
Köszönöm lányok az információkat a málnalevél teáról. Azt gondolom, hogy mivel még szoptatok, így nem fogom kipróbálni. A természetre bízom magam. Remélem, hogy még ebben a hónapban lesz ovum!
erikasz
2017-11-14 11:30:36
Fbara köszönöm ! Igaza van a férjednek ,ez a honap a mienk 1 nappal haladsz előttem :) Amandeen : ténleg igaza van Fbarának neked beváltak a tesztek csinálj ha van othol ,és látni fogod azt is, hat e a citrom !
fbara90
2017-11-14 11:25:31
Kár hogy a rendszer csak átlagolja az eddigi adatokat,mert igy valószínűleg az ovu sem ott lesz ahol jelöli, meg a ciklus hossza sem fog stimmelni. Engem ez is zavar pl.