Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-11-14 18:11:35

Fbara : Én csak azt szedem A-Z MAMA én sem merek mást szedni mert nehogy baj legyen .! Mert kárt is csinálhat magának az ember ! Ha sok a vas hajhullás ,sok a C az még kiürül ,de ha K vitamin vérzékeny hig vér .Meg a Mg 6 tulzás huzgálja a görcsa lábad ,olyan mint ha hiány lenne .
erikasz
2017-11-14 17:57:39

Csuti :Igaza van Krisztának ,az ultrahangon minden rendben akkor légy boldog ! Nem szabad idegeskedni ,mert az csak árt a babának Ő az első mindenek felett vigyázz rá !!!
fbara90
2017-11-14 17:56:11

Lanyok a masik amin gondolkodtam,hogy a mehpempo nem tul sok a szervezetnek a terhesvitaminnal egyutt?
erikasz
2017-11-14 17:52:31

Juuuu Itt vagyok de jó!! Hogy érzitk magukat a leendő kismamáink??? Kriszta egy boldogság számomra hogy rendezödött a ciklusom ,el sem hiszed !!! Most már jöjjön a baba ezek után ha Isten is ugy akarja :D nagyon magamalatt voltam hogy rettenetes hosszu ciklusaim voltak meg rosszul is éreztem magam testileg izzadtam mint egy ló,minden éjjel csurom viz voltam ,más fázott én főttem mint a husleves ,tudtam hogy nincs velem rendben valami .De a nőgyogyász kigunyolt .........De seggitettek a gyogynövények rajtam ! Még vérvételre sem küldött , a nödoki csak a körzeti nézette meg a pajzsmirigyem de rendben volt ,ugy mertem inni a teákat hogy gondoltam a hormonokkal lehet baj ! És eltaláltam és rendeztem magamat ,most szuperul érzem magam remélem igy is lessz :D
Cskkrisz
2017-11-14 17:47:11

Kira, Anitacool...nektek megy a drukk hogy jöjjön végre az ovu. Amanden neked pedig azért szoritok, hogy 12. cnap után legyen.
Fbara...eddig szép kiegyensúlyozott a görbéd...Erikaval szinte fej-fej mellett haladtok...kivanom hogy mindkettőtöknrk sikeres legyen az új ciklus.
Csuti jól érzem, hogy továbbra is nyugtalan vagy? Persze ki nem lenne. Teljesen ledöbbentem, hogy doki nem is látott. Tényleg keress mast. Biztos minden rendben, plane hogy szikhólyag is ott van már...de a francnak sem hianyzok az idegeskedés.
Nalam minden változatlan...bár hánynék akkor megkönnyebbülnék kicsit...ez az egész napos émelygés kikészít. De nem panaszkodom...hősiesen viselem.
Betti?
Cskkrisz
2017-11-14 17:38:26

Jajjjj Erika...pedig milyen szép tankönyvi görbéd volt. :( De igazad van, annak is örülni kell, hogy rendeződni latszik a ciklusod.
Niki...te nagyon gyanus vagy. Nem akarsz egy lh tesztet ellőni??? Nagyon drukkolok!!!
fbara90
2017-11-14 17:36:37

Egészségpénztárra lehet méhpempőt venni? Próbálta valaki?
Csuti0925
2017-11-14 17:20:15

Niki amiket leirsz tuneteket azt a baba csinalja :)
fbara90
2017-11-14 17:19:11

Niki a méhpempőre el is felejtettem válaszolni, pedig akartam. :-D
több oldalt is megnéztem, egyik szerint 28 nap után 28 nap szünet, másik meg azt írja h csak menstruáció alatt kell 7 nap szünet.. most akkor döntse el az ember hogyan kell szedni :D Egyébként szerintem egyenlőre nem kezdek bele. Nagyon drága, és építkezünk éppen, sok a kifizetnivaló, kicsit nagy plusz költség lenne ez nekem. Talán a következő hónapban, ha nem járunk sikerrel ebben a ciklusban. Félek tőle amúgy hogy nagyon bekeverná a beállóban lévő ciklusomat. Most kezdek visszatérni a gyógyszer előtti normális kerékvágásba.
Remélem beágyazódási tüneteid vannak! :))))
Hidd el nem önszántamból hagytalak magadra a várakozásban! :D
Bár én is még izgulhatnék! :(
Pár nap és megtudod Te is hogy sikeres volt-e a hónap. De én nagyon drukkolok neked! :)
Niki111
2017-11-14 17:11:42

Tegnap este hasra fordultam , de olyan fura érzésem volt , pedig szeretek úgy aludni . Olyan teltség érzetem volt az alhasam táján . Menzinek meg nagyon korai lenne az biztos . Nagyon kiváncsi vagyok a reggeli hőmérsékletre

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!