Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-11-14 11:24:30

Niki :Ez a Gyuribácsi ,azt irja, terhesség 12. hetétől el kell hagyni ,és szülést követő héten kell inni .
fbara90
2017-11-14 11:22:34

Sziasztok, el vagyok ma nagyon havazva, azért csak most reagálok.
Csuti! Nem semmi, hogy az asszisztens aláhamisítja a doki aláírását! :-O Én is bizti "orvost" váltanék! :-O Mi az hogy doki nem néz meg ilyen esetben! Az abortusz meg engem mindig is mélységesen felháborított. Más odaadná az életét, hogy gyermeke lehessen, ezek a szívtelen alja népek meg eldobják maguktól. Sírni tudnék dühömben! Viszont ott van a fő lényeg, ami a legfontosabb Csuti!! ÉLŐ magzat!!! :) Reméljük hamarosan egy normális orvos is megerősíti, hogy végleg megnyugodhass! :)

erikasz sajnálom, hogy neked is megjött! :( Pedig úgy szorítottam értetek!

Niki remélem csak felfele megy innen a hőd! :) Ez még nagyon korai lenne menstruációs leesésnek..

Amandeen, szerintem neked holnap esni fog a hőd valószínűleg, amilyen ugrálósan csökken.Bár lassan 36 alá mész ha így folytatod! :) Máskor is lement már ilyen alacsonyra a hőd? Szerintem még nincs ovu. Nem LH-tesztelsz?

Én ma már nem akartam mérni, de a párom meggyőzött hogy folytassuk, hogy képben legyünk, tudjuk mikor kell igazán akcióba lendülni. :) pedig az együttléteinkre nem igazán volt jó hatással. Szóval meglátom. ha most is így leszünk, akkor jövő hónaptól szerintem elhagyom próba jelleggel a hőmérőzgetést.
Egyenlőre vonalzózok 36,4-el.
erikasz
2017-11-14 11:20:59

Anita még a méh falat is erősiti ,elősegiti e peteérést is !
Niki111
2017-11-14 11:19:52

Nekem a kicsinél a málnalevél tea beindította a szülést. Hozta a fájásokat, pedig császár volt tervezve és az is lett a vége.
Úgy kerültem be, hogy elment a nyákdugó és 1 ujjnyira ki voltam tágulva. Az osztályon az egyik csaj itatott velem egy bögrével, erre pár óra múlva jöttek a fájások. Ő már a 41. héten volt, túlhordta, mégsem indult be neki tőle. Szóval nem tudom.... :)
erikasz
2017-11-14 11:17:18

Ezt is elolvashatod :)
http://gyorgytea.hu/gyorgyteak/egyedi-teak/erdei-malna
erikasz
2017-11-14 11:11:36

Anitacool kimásoltam de szopizás alatt nem ajálják ! De egyszeri ivás estére és nem szoptatsz !
erikasz
2017-11-14 11:06:07

bocsi szoptatás alatt melözni kell! Ha mégis úgy döntesz, hogy kipróbálod terhességed alatt, fontos tudni, hogy a málnalevél teát nem javasolt a 34. terhességi hét előtt fogyasztani, mert szakértők szerint akár korai méhösszehúzódást is kiválthat. Szintén nem szabad alkalmazni terhességi cukorbetegség esetén, valamint szoptatás alatt, mert a tea fogyasztása után hirtelen lecsökkenti a vércukorszintet (egyébként tejelválasztást serkentő hatásával kapcsolatban nem is állnak rendelkezésre klinikai vizsgálatok).
erikasz
2017-11-14 11:01:54

Bár a málnának elsősorban a termését fogyasztjuk előszeretettel, nem csak ez rendelkezik kedvező élettani hatásokkal. A málnalevél ugyanis igen gazdag cserzőanyagokban, így összehúzó, gyulladás csökkentő és baktériumölő hatása van. Ki kell még emelni görcsoldó hatását, de a népi megfigyelések szerint jótékony lehet torokgyulladás és bőrgyulladás esetén is. A málnalevél a cserzőanyagok mellett tartalmaz kalciumot, vasat és B-vitaminokat is. Manapság egyre több kismama ajánlja egymás közt a málnalevél teát, de a szülést kísérő dúlák, sőt szülésznők is előszeretettel javasolja a kismamáknak a málnalevél tea fogyasztását. Magam is azt tapasztaltam, hogy korábban, míg egy kis drogériát vezettem, feltűnően gyakran keresték ezt a gyógynövényt az állapotos kismamák.
De vajon mitől ez a nagy népszerűség?
A levelében van a tudás?
erikasz
2017-11-14 10:55:14

Köszönöm Anita ,de én igy állok hozzá ,mit is tehetnék másképp 48 évesen !!!De olvastam hogy ilyen korban mint az enyém ritkán van peteérés ! Szerinted a hőm alapján ez igy lenne ?? Válaszodra nagyon kiváncsi vagyok ,mert te tapasztalt vagy ugy látom mint én ! A mell fájás mintha levágták volna,tegnap ota semmit nem érzek olyan jó,puha hozzá érhetek meg is nyomhatom nem fáj :):)
erikasz
2017-11-14 10:48:07

Anitacool : Az ovut csak málnalevélel tudod elöre hozni mással nem ,és szoptathatsz mellette ! Reggel este és ovud lesz ,de csak kétszer ajánlott !!! Én nem iszom mert rögtön ovum van:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!