Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-11-15 15:15:01

Betti jujj de jó, gratula a csajszitokhoz!

Niki, egyelőre nem jött meg, ne ijedj meg! Várjuk meg, hogy megjön-e, meg hogy milyen lesz a hőd! Nem tudom, mitől rövidülhet le, de én múltkoriban jártam úgy, hogy a 12. dpo-n megjelent a Mikulás :-(((
Niki111
2017-11-15 15:10:05

HELP MEEEEEEEEE
Szerintem meg fog jönni :((((
Rózsaszínes váladék jelentkezett, vagy világos barna, vagy nem tudom. Basszus, ne máááár.....MÉg csak vasárnap kellene megjönnie :( Ennyire mitől rövidült le a ciklusom???
A méhpempő tudtommal nem okozhat ilyet.
Azt hiszem mindjárt bőgök. tuti holnapra lezuhan megint a hőm.
Qrva életbe már......
Bettilovebaby
2017-11-15 15:06:39

Sziasztok lányok!
Cskkrisz: Köszi szépen jól vagyunk tegnap voltam orvosnál , úgy látta, h kislány :) Holnap megyek vérvételre.
Ti hogy vagytok?
Szorítok a többieknek is, kitartás.
Anitacool
2017-11-15 14:43:16

Azt se becsüljük alá, hogy most mind nagyon figyelünk a testünk jelzéseire. Olyanok is feltűnnek, amik eddig nem. Én emiatt nem merek semmi korai “tünetnek” nagy jelentőséget tulajdonítani. Viszont ami érdekes, hogy a fiammal mindent produkáltam, amit amúgy menzesz előtt. Még az “áhh ennek annyi, érzem hogy meg fog jönni” is megvolt, de mivel feljebb ment a hőm a 15. dpo-n, így magabiztosan teszteltem ;-) Csak a hőmnek hiszek, mert az elmém hiteget :-((
Mondjuk ebben a hónapban extrán nem veszek semmit jelnek, a méhpemő miatt is lehet más, mint eddig.
fbara90
2017-11-15 14:36:21

A banyakórtól szerintem még igen messze vagy :D :D :D
Niki111
2017-11-15 14:34:22

Barbi: azért írtam, hogy haha :D
nekem az első két terhességemnél , míg nem volt pozitív teszt nem nagyon volt tünetem sem. A nagyfiamnál ciciszurka volt csak, a kicsinél meg abszolút semmi, csak a jéééé késik .....
Szóval nem tudom, így 35 felett :D :D a hormonok háborúja dúl, vagy banyakór :D
fbara90
2017-11-15 13:52:03

Niki ez a "nem görcsölök rá" teljesen hiteles volt most! :D :D :D
Amúgy vigyázz mit hiszel el a testednek, én is produkáltam mindenféle tünetet amit lehetett, mikor azt hittem tuti terhes lettem és teljesen bepörögtem :D
Állítólag a 3. héttől jöhetnek az igazi terhes tünetek :) Hacsak nem vagy hiperérzékeny :D
Ettől függetlenül drukkolok, hogy tényleg a baba csinálja! :))))
Kira84
2017-11-15 13:51:05

Anitacool
Szia még eben a hónapban is szedtem a closty, meg folyamatosan eszem a tiszta méhpempőt is, terhes vitamint, szelént, cromot, c vitamint , meg ami még a pm alulműködésre meg az inzulinrezisztenciára kell.Ebben a hónapban is voltam uh de csak hasit csinált a doki, mint azt pedig tudjuk azok nem mindig adnak valós eredményt,Az egyik ismerősömnek is így volt a hasin nem látta a tüszőt a doki, rá másnap csináltak egy hüvelyit neki és szépen látszódott a 18 mm tüsző neki most 14 hetes kismama.
Na de a lényeg azt én is tudom hogy naponta kb 2 mm nő a tüsző nekem a hasi uhn a doki a legnagyobb a 14 napon 9,4 mm mérte,persze el is ment a kedvem rögtön,aztán rájöttem semmi gond majd a kövi hónap jó lesz.
Persze azzal én is számolok hogy nagy valószínűséggel ez a hónap nullás lesz,mert a hőm nem igazolja a tüszőrepedést, de nem vagyok letörve a lényeg hogy a ciklusom nem csússzon,
Niki111
2017-11-15 13:15:35

Kriszta , holnap leszek a 12. dpo-n. Remélem nem fog esni a hőm.....
Tiszta izgatott vagyok már, pffffffff
Szuszááááááá, nem görcsölök rá.
(ha-ha)
Niki111
2017-11-15 13:14:24

Meg ne kérdezzétek , h miért írtam Csutit.... ja mert a fejemben van, h minden rendben van-e

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!