Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
rosie
2020-07-01 10:40:25

Meli!
neked megvan a Szakács Dr.úr névjegykártyás telefonszáma? Basszus pénteken kell hívnom és nem találom a kártyáját :-( esetleg a facebookon privátban elkérhetném?

Andi...van nyomtatható endocare-es étkezési napló megtalálod a honlapon tök jó!

Hát nekem sajnos rossz híreim vannak....terhesség nincs viszont a sárgatest ciszta 21 mm-es ről két hét alatt óriásira nőtt 7 centisre :-( szerencsére a doki bácsi nem az a rögtön vágjuk fel fajta de ha nem kezd el csökkenni záros határidőn belül a hcg akkor sajnos műtétem lesz mert már rányomja a petefészket a méh oldalára....a nyh-m meg le szeretne válni de nem tud ...elkezdtem inni cickafark teát hátha segít rajtam...max 1-2 hétig várakozunk....nagyon nagyon nagyon nem szeretnék műtétet :-(
Meli19802
2020-07-01 10:38:37

Bius, én többnyire lipóti teljeskiőrlésű kenyeret eszem, ha itthon sütök arra figyelek, hogy 70% legyen teljeskiőrlésű a 30% sima liszt. Változó egy napi kajcsim és pl iszom tejet is hisz nem vagyok laktózérzékeny és a dietetikusom is mondta, hogy ihatok. 160g diétát kell tartanom. Ha fent vagy fb-n csatlakozz a lenti csoporthoz nagyon szuper ötletek vannak benne és sok segítség a diétánkhoz. Nem tudom, hogy te jártál-e már dietetikusnál, mert ők sokat tudnak segíteni és személyre szabni a diétát.

https://www.facebook.com/groups/kezdoiresek/
Bius27
2020-07-01 09:40:06

Ha van kedvetek nagyjából leirnatok mit szoktatok enni, ir, igt mellett? Én mióta tudom igt-m van nem eszek cukrot de szerintem ez kevés + a mozgás. Szénhidrát csökkentett kenyeret eszek, tojás, saláta, zöldségek, xsitkemell, hal. Ezekkel mennyire lehet karban tartani a dolgot? Inni tejet nem iszok azóta, mandula tejet vizet light üdítőket iszom.
Andi198729
2020-06-30 18:35:28

Rendben Meli.köszönöm hogy szóltál;) azt most is vezetnem kell mától az insumed terápia miatt. Úgyhogy lesz majd napló amit elviszek.jól érzem magam most az insumedtől.nem vagyok fáradt. Éhezni nem éhezek a gyomrom sem korog.
Meli19802
2020-06-30 13:00:52

Andi majd ha mész Fannyhoz vigyél étkezési naplót legalább 5 napról. Füzetben vezetve minden nap. Hánykor kelsz, mikor eszel (reggeli, tízórai, ebéd, uzsi), mit eszel mennyi folyadékot iszol. Ő is mér testösszetételt, nekem ezt a kontrollon csinálta. Tőlem is kérte első alkalommal, de nekem akkor még telón volt egy applikációban azt nem fogadta el. Most is vezetem, mert mindig kéri. :)
Andi198729
2020-06-30 12:34:35

Akkor most bizakodó vagyok, a problémáim most már kezelve lesznek megfelelő kezek által, és ha sort kerítünk a következő lombikra, akkor rásegít Krizsa a megtapadásra. Dr. Giller Myriam tegnap csinált egy teljes mérést, testzsír, testtömegindex, glikémiás index, és ezeket összevetve megállapította, hogy alultáplált vagyok. ez valahol éreztem. Mától kezdtem az insumed terápiát, ami abból áll, hogy reggelire iszom insumed port tejben feloldva 8 kor, aztán 12 kor ebéd, ami 40 g szénhidrátból, és 60 g fehérjéből kell álljon. Vacsorára szintén insumed por tejben feloldva. Azt hittem éhes leszek tőle, de nem, teljesen jól elvagyok ezzel délig, és még finom is. :) Már úgy voltam vele, hogy ezt is megpróbálom, veszítenivalóm nincs. Az akupunktúra is nagyon jó volt, ellazultam, a lelki dolgokat is helyre kell tenni, mert az sincs a helyén. Kérdeztem amúgy hogy az insumed terápia mellett lehet -e gyógyszert, azt mondta lehet, ez a terápia orvosilag alá van támasztva, mesélte, hogy az akupunktúra rásegít, hogy megfelelő számú és méretű tüszők legyenek a lombikhoz, volt egy páciense, aki 7. sikertelen lombik után ment el hozzá, és a 8-ból már egészséges kislánya született. :)
Végre azt érzem, hogy jó úton vagyok, és talán már nincs olyan messze a mi kis várva várt csodánk :)
Meli19802
2020-06-30 07:02:06

Andi mostmár jó kezekben vagy. :) Minden rendben lesz és jól fog alakulni. :) Méhkarcolást csináltak az egyik ismerősömnél is neki így sikerült most a baba, de mondjuk én ahhoz nem értek ezt mikor csinálják és ha beszélsz Tűű dokival és Szakács dokival ők majd biztosan elmondják. Nagyon jó fejek mindketten. :) És Fanny is, megköveteli amit mond és célirányos. Én személy szerint nagyon szeretem. :)
Andi198729
2020-06-29 19:23:31

Voltam közben ma Krizsánál.el kellett mennem ivf záró konzultációra. Megultrahangozott.minden rendben.a stimulació hatására megint több tüsző érett 1- 2 nap és repednek.szeptemberben ajánlja a következő lombikot.és most más kezelést javasolt duplikált stimulációt és augusztusban méhnyálkahártya karcolást akar végezni rajtam.mert az nagyban segíti a megtapadást.úgyhogy még jókor kerültem be Tűű dokihoz. Ha ő azt mondja várni kell legalább nem teszem ki magam ilyeneknek.persze Krizsa megint csak leintett az inzulint illetően.most kezdtem az akupunktúrát és az insumed kezelést dr.Giller Myriam-nál.ő is azt mondta h.Tűű dokinál jó kezekben leszek az inzulinom magas és ezt tényleg kezelni kell mert v.mi nincs rendben h.diétázom sportolok plusz gyógyszer és nem normalizálódott 2 év alatt.
Meli19802
2020-06-29 15:34:33

Szia csillag, inofolicot 2x1, 100ug szelén, 2x100mb Myoquinon (ez receptes Q10), 3mg melatonin, 400mg e-vitamin, 15mg cink, 3000NE D-vitamin, 100mg bio-króm dia, Mommivin 2 terhesvitamin(jódmentes). Szelén, Q10, melatonin, cink, króm Pharma-Nord. Ezeket szedem februártól akkor kaptam Tűű dokitól és még most is szedem. Majd 2 hét múlva kell vérvétel ha esetleg valamit el kell hagyni úgyis mondja.
csillag79
2020-06-29 15:09:50

Sziasztok!
Meli megkérdezhetem,hogy milyen vitaminokat kell szedned?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!