Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
rosie
2020-07-03 20:48:24

Santein....szerintem 10. dpon-10 essel tesztelhetsz ...Csilla ohh a csudába tényleg nagyot zuhant
Santein
2020-07-03 20:46:12

Csilla sajnálom! Múlt hónapban ugyanígy voltam másnap meg is jött :(
Csilla910930
2020-07-03 20:44:34

Szia Santein! Nem hiszem h jól állok mert mára lezuhant a hőm úgyhogy biztos hogy holnap már meg fog jönni sajnos.
A te görbèd mèg bíztató de az enyèm nem annyira.
Rosie kitartást neked.
Santein
2020-07-03 20:39:28

Sziasztok!
Csilla hogy állsz? Csatolom a görbém ugye ez a 6.hónap hogy próbálkozunk.Szerintetek hétvégén korai a tesztelés?jövőhét péntekre mutatja a mesim,de ovutól számìtva holnap van 9.nap.
Rosie sajnálom,olvasom a történeted,nem is tudhstom min mész keresztül,de drukkolok nagyon Neked!
Továbbra is kitartás csajok!
rosie
2020-07-03 20:23:36

hát 48,5 lett :-( :-( :-( az eddigi legmagasabb, de azt mondja a doki bácsi hogy elindult a menses várjuk ki a végét...mindegy hogy 36 (hétfő) vagy 46...ma reggel a hőm tovább esett....ma estére viszont meg lecsökkent a vérzés....szerintem én megbolondulok lassan.....:-(
Andi198729
2020-07-02 22:09:49

Rosie igen, megyek hozzá kíváncsi vagyok a véleményére meg hogy ő mit mond az ir-re, és az immunológia miatt is. Ő azt meg is tudja majd csinálni a vérvételt hozzá. Jövő héten kedden mentem volna viszont felhivtak időpontmódosítás miatt mert akkor dolga van nem tud 4-ig maradni én meg akkorra voltam beírva. Így majd kérek új időpontot csak még nem tudom mikor, leszek majd szabin is. Rosie hálistennek hogy elindult a menzesz.jó lesz az most már, ezek mind pozitív jelek hőleesés menzesz, halvány teszt.lehet a cickafark is segített mert az ösztrogént tartalmaz.
rosie
2020-07-02 16:44:44

Andi...Szakács dokihoz is mész ugye?
Lányok ne akarom elkiabálni de úgy tűnik menstruálok és a tesztem is halványabb mint tegnap :-) a mellem se feszül és a reggeli hőm is kevesebb volt 3 tizeddel....már nem vezetem grafikonba hogy ne zavarja össze a további számításokat de azért mérem szorgosan...de jó lenne ha lezuhannának a hormonok most. Reggel megyek hcg-re drukkoljatok!
Andi198729
2020-07-01 12:17:57

Köszönöm Rosie, akkor kinyomtatom az oldalról.A mostani tegnaptól megkezdett insumedes diétát fogom vezetni.
Rosie nagyon sajnálom :( ez nem jó hír, viszont hátha nem kerül sor a műtétre, még jó hogy olyan a doki hogy nem áll neki műteni rögtön, hanem csak akkor ha végképp elkerülhetetlen. Én is bizonytalan vagyok, jól döntöttem-e 3 éve, mikor leszedettem laparoszkóppal a terhesség alatt kialakult miómát. Krizsa nem örül neki, hogy már volt műtétem, lehet ez is nehezíti a megtapadást.Na de az se lett volna jó ha ottmarad, előbb utóbb problémát okozott volna, 4 cm-es volt azzal se tudtam volna teherbeesni, mert torzította a méhet. a műtét után állt vissza a normális formába.Azért volt elengedhetetlen, hogy babát tervezek, nem tapadt volna meg ha az ott van, és hát elhalt így vérmérgezést okozott volna. Úgyh. meg voltam lőve mi a helyes döntés.na de ez is olyan, hogy nem én vagyok az egyedüli akinek már volt műtétje. Sokkal durvább műtétek is vannak, és mégis sikerül. Pl, endometriózis, az a legdurvább, és valakinek sikerül a műtét után.
Szerintem inkább az ir-t kell helyretenni, ez okoz sztem fennakadást. Csak javulgat nagyon lassan, közben meg alultáplált vagyok :( És ez nagyon nem kedvező a teherbeeséshez. De most megnyugodtam, hogy legalább jó kezekben vagyok. Most jó úton járok.
rosie
2020-07-01 11:02:57

Írtam :-)
Meli19802
2020-07-01 10:57:28

Rosie,persze elküldöm. írj rám.

https://www.facebook.com/kovacs.melinda19802

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!