Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Rosie ez jó hír. Biztos h ti is sikerrel fogtok járni.
Andi198729
2020-07-07 11:12:06
Szia Rosie, de kedden megyek 10 órára Tűű dokihoz. Te is kedden jössz az endocare-be, hány óra felé?
De ez jó hír Rosie, lassacskán minden helyre áll. :)
Most vagyok túl a cukorterheléses vizsgálaton, és viszek neki legújabb pajzsmirigy panelt, amiben nemcsak a tsh t3 t4 hanem az anti tpo-t is és a thyreoglobulin-t is nézetem, ezeket tartalmazta még a komplett pajzsmirigy panel. Szörnyű volt ez a vérvétel, 3 helyett 4 szúrás, mert az egyik szúrás helyén nem jött egy csepp vér sem, így újat szúrtak.Meg a glükóz elfogyasztása után picit émelyegtem. Még most is elkap a hányinger ha rá gondolok arra az émelyítő édes löttyre. Főleg hogy egyszerre kellett lehúznom, mert a vérvételes megvárta míg megiszom, és nem akartam húzni az idejét, hogy háromszorra elkortyolom.
rosie
2020-07-07 08:15:28
Santein mi újság?
Képzeljétek csökken a hcg a tegnapi labor alapján.
Kaptam egy hét szabadságot a doki bácsitól...kedden lesz uh újra..
A hőm is kezd normalizálódni és a vérzésem is múlik.
Tegnap beíratkoztam egy méhen kívülis csoportba amivel sikeresen halálra rémítettem magam de szerencsére eszembe jutnak a doki bácsi megnyugtató szavai amiket a telefonba mondott.
Most már a jövőre koncentrálok.
Andi! te melyik nap mész az endocare -be? nem 14. én?
Csilla910930
2020-07-03 21:10:55
A clearblue az elèg megbízható. Azzal nyugodtan csinálhatsz.
Santein
2020-07-03 21:06:36
Rosie köszönöm :-) ezt nem tudtam. Akkor megvárom a vasárnapot és ha úgy érzem csinálok. Viszont itt ilyen teszteket nem lehet kapni vagyis még nem láttam én Németországban vagyok. Itt Clear Blue teszt van.
Csilla910930
2020-07-03 21:05:23
Azt már nem tudom mert az az első próbálkozós hónapban volt ès utánna minden hónapban szörnyű pms tüneteim voltak ami szerencsère most nem jelentkezett már.
rosie
2020-07-03 21:02:56
Igen megvan a csalódás lehetősége ahogy Csilla is mondja de a úgy érzed hogy tesztelni kell akkor tesztelni kell :-)
A 10. dpo a peteérés utáni 10. nap
a 10 es teszt azt jelenti hogy már 10 egységnyi hcg-t kimutat a vizeletből....az átlag tesztek 25 öt képesek jelezni.
10 es teszt a Predictor, a facelle, azt hiszem az Amazon is.
Santein
2020-07-03 20:55:58
Csilla sajnálom! De ez hogy lehetséges hogy pozitív után negatív? Fura. És gondolom mekkora csalódås lehetett. Mennxi idő telt el a két teszt között?
Santein
2020-07-03 20:54:08
Mit jelent az a 10es dpo 10es Rosie? Bocsi de még eddig nem teszteltem egyszer sem amióta próbálkozunk. Sajnos nem jutottam el odáig sosem.megjött és eszembe se jutott előbb tesztelni megvártam megjön e.Most valamiért eszembe jutott hogy csinálok egyet holnap vagy vasárnap.
Csilla910930
2020-07-03 20:50:00
A tesztelèssel várj szerintem nehogy csalódj mert azborualmas. Nekem úgy volt csalódás hogy több pozitív teszt után volt negatív. Ezèrt nem jó ha korán tesztelsz de azèrt szurkolok.