Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen :D :)), mintha én írtam volna. :D Ugyanezeket éltem át én is. Mindenhonnan áradt felőlem a pocakos infó, fotó. Mindenki az volt körülöttem, csak épp én nem. Átérzem abszolút. Ezért lenne jó neked is kicsit elvonatkoztatni, de könnyű ezt mondani. Na majd ha eltelik a 3 hónap akkor ugyanis már a Férjed spermaképe is jó lesz, na akkor elvonatkoztathatsz. Akkor szigorúan be kell ám neked is tartani.
Amandeen
2017-12-11 23:26:26
Anita34, dettó! :-) dilisek vagyunk mi nők, hiába! A férfiak egyszerűbben működnek. Férjem is mindig mondogatja, hogy túlkomplikálom a dolgokat. :-) hát ilyen vagyok. Amikor a gyermek utáni vágy beköltözik egy nő szívébe, akkor nincs visszaút! És milyen érdekes, hogy hirtelen mindenki babás lesz körülöttem, még az is, aki nem is akar, és mindehonnan babás dolgok jönnek velem szemben... hogy is feledkezhetnék meg a témáról!? Bekapcsolom a tévét, babás reklámok, babás filmek, bekapcsolom a facebookot, ismerősök pocakos képei, babás képek, ki mikorra várja a babát.... kolléganők szülnek, sógornőm bejelenti, hogy terhes.... folytassam? Ez kész őrület!
Anita34
2017-12-11 23:14:28
Amandeen, az jó, ha már párod szedi a vitaminokat. Ügyesen csinálja, biztos meglesz az eredménye! Igen, úgy emlékszem, hogy az ismerősömnek is kellett néhány hónap, hogy hasson, aztán ismét elmentek vizsgálatra és ott már minden olyan volt, mint a normál átlagnál. Rendben, természetesen megkérdezem neked, hogy miket szedett - én már nem emlékszem pontosan. Neki használt, úgyhogy szerintem semmi sincs veszve! Azt mondták mikor látták az eredményét, hogy csak lombikkal lehet baba és dehogy igaz!
Jaj, de ismerős ez az érzés........már a babás, terhesvitaminos reklámoktól is sírtam otthon. Ha nem lennék élő példa nem mondanám a rágörcsölést. Sosem hittem benne mikor mesélték a pozitív példákat. Tudom, hogy nekünk csak 10 hónap várakozás volt, de több évnek tűnt azt biztos. Nekem akkor azt tanácsolták, hogy csináljak olyan dolgokat amiket szeretek, pl. valami hobbi dolgot, vagy mozi a párommal, bármi ami leköti a figyelmemet (egy kis időre). Utána úgyis ott forog az ember agya, mint nekem most. Már figyelem én is magam amint elmúlik az ovu és beszélem be azokat a tüneteket amik véletlenül sincsenek. De annyira be tudom beszélni, hogy a végén még érzem is........Fuuúúúú, brutális.
Anita34
2017-12-11 23:03:45
Erikasz, tudnál esetleg valamit ajánlani progeszteron pótlásra? Amit lehet majd alkalmazni ha már babás az ember lánya és nem gyógyszer. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok Utrogestant írt fel a doki, amit szednem kellett egy ideig. Csak emiatt kérdezem. Jól előre mentem ugye és még sehol senki. Bár lenne, szaladnék az orvoshoz egyből. :D
Köszönöm a segítséget!
Amandeen
2017-12-11 23:03:09
Anita34, tökéletesen igazad van, köszi a biztatást. Csak hát nagyon nehéz nem rágörcsölni a dologra, főként, hogy állandóan figyelgetem magam, így nehéz elvonatkoztatni. Pedig nem egy esetről hallottam, hogy pont akkor jött össze, amikor nem gondoltak rá, amikor már elengedték a dolgot, amikor lemondtak róla. Na, ez az, amit én nem tudok megcsinálni, tudatalatt is csak ott van a gondolat, és nem hagy nyugodni.
Igen, szed a férjem vitaminokat meg aminosavakat, meg elhagyott bizonyos ételeket, italokat, reméljük lesz eredménye. De olyan hosszú a várakozás... 3 hónap, mire hatása lesz, mi meg most tartunk csak 20 napnál,még 1 hónapja sincs, hogy szedi! Huuúú, de nehéz kivárni. Egyébként megírhatod, pontosan miket szedett az ismerősöd, hátha van valami, amit még beiktathatunk.:-)
Anita34
2017-12-11 22:54:57
Zsaci, kitartást Nektek is! Én is átéltem ezt az érzést amikor körülöttem már mindenki babás lett még az is akire csak ránéztek. Anno munkahelyemen terhes lett egy 21 éves lány, úgy hogy nem is tervezték. Aztán egy kolléganőm, aki ott járkált minden nap nagy pocival előttem. Aztán a legjobb barátnőm ecsetelte, hogy esküvő utáni hónapban össze is hozták a bébit. Nagyon örültem az örömüknek de bennem is ott volt, hogy nekünk miért nem?
Méhpempőt és Inofolicot ajánlom neked is, egy próbát megér. Meg mellé a terhesvitamint. Gondolom már annyi mindent kipróbáltatok ti is.
Most mikor voltam monitorozáson a doki clostit írt ugye, meg az Inofolicot ajánlotta. Mondtam is, hogy régen is ittam. :)
Azért ajánlgatom itt ezeket, mert nekem segítettek és hátha másnak is beválik. Úgy lettem babás, hogy clostit szedtem, mert kicsik voltak a tüszőim és volt, hogy a menzim is kimaradt. Szóval helyre álltak a dolgok és sikerült. Akkor te és Kisscsillagh, akiknek tényleg rendben van minden miért ne használhatna? Csak ebből indulok ki.
Amandeen
2017-12-11 22:51:17
Kira, jobbulást, igen jobb kihúzatni, mint hogy szenvedj, ha nem lehet rajta segíteni. Kitartás!
erikasz
2017-12-11 22:39:27
Kira : Huzasd is ki neszenvedj ! De nagyon sajnálak :(