Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-12 15:17:39

Niki : Nagyon ari vagy igaz én már láttam a görbédből ,hogy baba van és hogy hánytál irtad megis bizonyosodtam :D Kivánok neked és férjednek ,jó pihenést és nagyon vigyázz magadra !!!!:D
erikasz
2017-12-12 15:13:36

Nekem már ovum van ,nemtudtam ellene semmit tenni ! Egésznap jobboldalt szurkál a petefészkem ,ez borzalmas fájdalmas mintha tűket szurkálnának bele ,a lábambol az erő is kiment ilyet még nem éreztem vagyis ennyire ! Itt a görbém
Anitacool
2017-12-12 14:34:22

Gondolunk rád Hgabesz! Remélem minden rendben lesz!
Az inofolic lerövidítheti a ciklust? Ki kéne próbálnom :-D
Mennyit ittál belőle? Honnan tudod, hogy romlott tőle a peteérés minősége? Ez mit jelent? Köszi, ha válaszolsz!
Hgabesz
2017-12-12 13:27:27

Sziasztok Lanyok!

Nemsokara megyek az atjarhatosagira, tiszta ideg vagyok :) koszi hogy drukkoltok.

Nekem az inofolic rontott a peteeresemen es a ciklusomat is roviditette, tenyleg vegyes a hatasa.

Niki a multkori progeszteronom 40 lett, az orvosom nekem is azt mondta bem tul magas, de ez mar elegendo lehet twrhesseghez.
Remelem a closty nalunk is rasegit :)

Annyi hozzaszolas van, nem birom kovetni :)
fbara90
2017-12-12 11:52:34

Köszi Anitacool! Tavasszal indul az építkezés! :D Alig várom! :D Dunaszegre költözünk. :-) negyed óra Győrtől kocsival. Most még Győrben lakunk és itt is dolgozunk :-)
Anitacool
2017-12-12 11:45:32

Huuuu Barbi emlékszem még az érzésre, fantsztikus izgis időszak előtt álltok!
Meglásd jövőre ilyenkor már 3-an karácsonyoztok az új házikóban! Hol fogtok lakni?

Kira lehet, hogy ez a fog akadályozott eddig, drukkolok, hogy most már szabad utatok legyen! Túl régóta vártok!
fbara90
2017-12-12 11:38:22

Jahhhh és köszönöm szépen! :))))
Én is drukkolok Neked! :) Meg mindenkinek! Mind megérdemelnénk már, hogy összejöjjön a kis bogyó :)))
fbara90
2017-12-12 11:36:43

Anita34 a jótól már most messze van ez a görbe, de a befejezése még lehet happy end. :-) meglátjuk.. :-D
Anita34
2017-12-12 11:35:02

Sziasztok!

Kira, de jó, hogy túlestél rajta! Elhiszem, hogy fájt, de sokkal jobb lesz nélküle! Megy a drukk a ciklusodhoz!

Fbara, jó lesz az a görbe, neked is drukk! Gratulálok a házikótokhoz, bizony nagy lépés! És úgy legyen, jövőre már hármasban, vagy négyesben töltsétek ott az ünnepeket! :) Tesztelésre fel!
Anita34
2017-12-12 11:27:43

Anitacool, igen a legrégebbi motoros az Aniták közül! :)) Megbeszéltük Anita, nyitjuk a klubbot ha jönnek a babák! :D Igen, átérzem ezeket az érzéseket én is. Mi is szerettünk volna mindig is tesót, de én valahogy féltem attól, hogy mi lesz ha az egyik kicsi másik pici. Most meg már, attól félek, hogy kicsúszok az időből és sok lesz a korkülönbség. Mielőtt várandós lettem mindig azt mondtam férjemnek, hogy na majd ha elérem amit szeretnék a karrieremben akkor megyek babázni. Hát nem úgy lett, a Jó Isten közbeszólt. És milyen vicces, hogy pont akkor lettem babás amikor előléptettek. De egy cseppet sem bántam, hogy akkor jött, mert egy ajándék nekünk, felbecsülhetetlen kincs. Minden munkától többet ér, hogy van! És most sem aggódom, most Ő az első és a Kistesó, ha jönni szeretne, utána pedig belevetem magam a melóba. Mindennek megvan az ideje ezt hiszem.

Kisscsillagh, nem akarlak rábeszélni az Inofolicra, ne értsd félre. Én is olvastam vegyes véleményeket. Elkeseredésemben már majdnem mindent kipróbáltam anno amit ajánlottak, így jött ez is. Egy kapaszkodó volt a dolgok közül, amiben hinni akartam hogy használ. Mára vártam a csomagomat de még nem hozták. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!