Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
erikasz erre gondoltál? Ez volt a szeptemberi mikor a bal oldalon volt a tüszőm tudod az elzáródott petevezető
Kisscsillagh
2017-12-11 22:00:58
Amandeen,
köszönöm szépen a válaszod! Hálás vagyok minden szóért, amit leírtál. Nagyon jól esett olvasni. Nem is tudod mennyire. Aki nem jár ebben a cipőben, fel sem tudja fogni, mit érez egy meddő édesanya. Ellentmondásos ez, de hinni kell. Igazad van. Megpróbálom most az itteni görbét is. Hátha jön a gólya :)
Olvaslak Benneteket addig is, s tanulok tőletek.
Kívánom, hogy mielőbb boldogság költözzön a pocakunkba! :)
Kira84
2017-12-11 21:55:54
erikasz,Szia sajnos még mindig fáj,pedig már ki idegelte tet a doki bele gyógyszeres csíkot meg egy ideglenes tömést, mire hazaértem úgy fájt mint előtte vagy még jobban.Már a 3 dik algopirint vettem be hogy ne fájjon ,de nem akarok kisérletezni a doki azt mondta ha a kezelés ellenére is fáj akkor ki kell húzni a fogam, így reggel megint a Fogászaton kezdek,nem akarok gyulladást hogy utána meg azért ne tudjunk próbálkozni
erikasz
2017-12-11 21:44:35
Kira :Fáj még a fogad ?
Amandeen
2017-12-11 21:39:56
Anita34, üdv újra itt! :-)
Szerintem akkor most lesz ovud, lehet már holnap reggel, ha most lett pozitív az ovu teszt. Da az is lehet, hogy pont most van. Egybeeshet az lh csúcs az ovuval, attól függ mikor csíped el. Mindenesetre legyetek együtt ma is! :-) Apára fel!
Amandeen
2017-12-11 21:36:18
Zsaci, Kiscsillagh üdv közöttünk. Tudnotok kell, nem vagytok egyedül az érzéseitekkel, mi is itt mind hasonló cipőben járunk, hasonló dolgokat élünk meg. Hinnetek kell nektek is abban, hogy majd sikerül. Én is biztatom magam, az első babára várunk, de nem jön. Ha 2-3 hónapon belül nem jön össze (a doki nem is adott semmi esélyt, mivel rossz lett a spermavizsgálat eredménye, konkrétan OAT szindróma), amiben mi bizunk, hogy lesz valami, akkor inszemináció lesz, ha javul a spermakép. Ha nem lesz javulás, akkor lombik. Nem könnyű ezt megélni, nem könnyű elfogadni, hogy a természet nem ajándékoz meg ezzel a csodával. Sokszor elgondolkodom rajta, hogy vajon miért? Talán nem lennék jó anya? Nem lennénk jó szülők? Mi ezt miért nem érdemeljük meg? Rengeteg érzés, csalódottság, stb.. kavarog bennem.
Talán könnyebb lesz nektek is, ha itt megosztjátok velünk ezeket a dolgokat, talán kicsit könnyebb lesz. Mi itt igyekszünk biztatni egymást, tanácsot adni, tapasztalatot megosztani, és lelki támaszt nyújtunk, ha mást nem tudunk tenni.
erikasz
2017-12-11 21:35:54
Anita34 :Én az ovut ugy fogom vissza reggel lanyhosvizbe citromot csavarok és éhgyomorra megiszom ,de csak 3 napot tudom vissza tartani tovább nem ! Szerinted nekem van peteérésem mert én biztos vagyok benne ,de létezne minden ciklusban ? Én a 48 évet töltöttem ebböl következtess ! Én fogamzásgátlot életemben nem szedtem ,hurok volt fent ,10 éves koromtol menszeszelek .:)
erikasz
2017-12-11 21:26:42
Anita 34 : Abbol gondolom 3 nyugodt hő utánna zuhanás és megtörtént az ovud ! Nézd meg a Nikiét és abbol is következtettem és az én terhesgörbém is ilyen volt :D Hogy értem el hogy ilyen lett a ciklusom ?Ugy hogy fogytam ,rengeteg zölség semmi kenyér ,semmi tej és nemkihagyható a gyogyteák,és bicigli rengeteg mozgás ,és jogázom ! Először a boszy tea barátcserje egy ciklus alatt 6 alkalommal ittam .,utánna a málnalevél és a palástfű és a terhesvitamin A-Z MAMA .ennyi! Egyre rövidebb ciklusom lett mint régen .:D