Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Ma, egy újabb ciklus kezdetén, egy újabb megélt csalódás után, mikor a termeszet kegyetlenül a képembe vágta a megsemmisítő tényt, hogy ebben a hónapban SEM, így 2 év hiábavaló próbálkozás után úgy érzem, mivel körülöttem már az is terhes aki nem is akart babát, szükségem van egy közösségre, ahova tartoztatok. Egyszerűen muszáj voltam keresni egy csopit, különben úgy érzem, megőrülök.
Jártam dokinál, volt 3 monitorozásom, vervetelem, hormonvizsgalatom, petevezetekatjarhatosagim, spermatogramunk...egeszsegesek vagyunk mint a makk. Dokim kérte, hogy adjunk még 3 hónapot magunknak a természetes úton való megtermékenyüléshez, aztán mehet a meddőségi centrum.
Most szedek méhpempőt, az artani nem fog.
Mibe lehet ilyenkor kapaszkodni csajok? :(
Anita34
2017-12-11 18:24:03
Sziasztok!
Erikasz, miből gondolod, hogy 8-án volt ovum? A hőm akkor ott 3 napig állandó pedig. Azért gondoltam, hogy mostanában lehet, mert tegnap és ma pozi az LH tesztem, de full pozi. Nagyon szép lett a ciklusod. Mi tette így rendbe? Ha jól emlékszem neked egészen hosszúak voltak. Ilyen hamar van mindig ovud menzi után?
Niki, igen azt tudom, hogy LH csúcs után 12-36 órával van ovu, de a hőm most olyan keveset emelkedett, hogy nem is tudom. Eddig mindig sokkal egyértelműbb volt. Mikor már úgy gondolom, hogy kezdek rájönni a hőmérőzésre, mindig kiderül, hogy van még mit tanulni.
erikasz
2017-12-11 15:53:17
Anita 34 :Üdvözölek köztünk !:D Én az ovud 8 . ára tenném ,de ez az én elképzelésem :D
erikasz
2017-12-11 15:47:26
Üdvozolek kösztünk Zsaci .Eljön majd az az idő hogy te is ++++++ vat fogsz tesztelni nemsokára ,csak kitartás,türelem ....!.:) Remélem nemsokáig leszel köztünk ,mert hamarosan babás leszel :D
erikasz
2017-12-11 15:40:23
Kira : Amikor olyan szép volt a görbéd ,feltennéd nekem megszeretném nézni !
erikasz
2017-12-11 15:22:41
Kira : Nagyon sajnálom ,hogy fáj a fogad :(
erikasz
2017-12-11 15:20:41
Kira : Nagyon szép a görbéd és boldog vagyok hogy megindult felfelé :D:) Azt én látom hogy a hőd nemesett vissza ,szerintem volt ovu, attol hogy alacsony a hőd ! Most fog beindulni a progi termelődés !
erikasz
2017-12-11 15:11:37
Nekem szerintem ovum lesz megint, tojcsi folyás mellfájdalom és derék ,szédülés ,hasifájdalom szurkálás vizesedés ! A hőm változatlan 36.2 vonalzot nyeltem biztos !
erikasz
2017-12-11 15:07:52
Niki :Néztem a tesztet gratulálok !!!! :D A jó Isten vigyázzon rád és gyermekedre ! :) Vigyázz magatokra nagyon ,ne idegeskedj mert tudod árt a babának ! Ne fürödj melegvizbe inkább zuhanyozz !! Nagyon boldog vagyok ,alig vártad babás legyél imátkoztam érted ! :D És kivánok mérhetetlen boldogságot neked és a férjednek ehez a gyermekhez !!!! :D
Niki111
2017-12-11 15:06:38
Anita34: a pozitív ovu teszt után 12-36 órán belül van az ovu
3 magasabb mért érték után fogja betenni az ovut
Ma, egy újabb ciklus kezdetén, egy újabb megélt csalódás után, mikor a termeszet kegyetlenül a képembe vágta a megsemmisítő tényt, hogy ebben a hónapban SEM, így 2 év hiábavaló próbálkozás után úgy érzem, mivel körülöttem már az is terhes aki nem is akart babát, szükségem van egy közösségre, ahova tartoztatok. Egyszerűen muszáj voltam keresni egy csopit, különben úgy érzem, megőrülök.
Jártam dokinál, volt 3 monitorozásom, vervetelem, hormonvizsgalatom, petevezetekatjarhatosagim, spermatogramunk...egeszsegesek vagyunk mint a makk. Dokim kérte, hogy adjunk még 3 hónapot magunknak a természetes úton való megtermékenyüléshez, aztán mehet a meddőségi centrum.
Most szedek méhpempőt, az artani nem fog.
Mibe lehet ilyenkor kapaszkodni csajok? :(