Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok !
Anita 34 : üdv nálunk :) drukkolunk !
Zsaci : Pajzsmirigyed minden rendben ? Átjárható vagy , párod is rendben ?
Vezeted a hődet ?
Anitacool : ugye nem sertettelek meg ? Mert nem volt célom :)
43,63 a progeszteron szintem , felhívtam a dokim , kedden megyek jövő heten 14 órára . Nagyon orult . Kérdezte honnan gondoltam , h tesztelni kellene , mondtam , h felment a hőm . Azt mondja maga nagyon ügyes :)
Zsaci
2017-12-11 14:10:26
Sziasztok. Csatlakoznék hozzátok, még új vagyok. :)
Nekünk 4éve nem sikerül a baba :( voltam orvosnál azt mondta nem lát bajt, hogy ne sikerüljön.. nem értem akkor miért nem?! Szedtem már terhesség elősegítő vitamint is, Trimesztert és semmi. Most hogy késett 5napot, már azt hittem, de a 6.napon persze meg jött.. :( Tiszta lelki beteg vagyok, hogy a családba már mindenkinek van, meg semmi baj nem volt ők el tervezték jött is. Csak nekem nem akar.
Anita34
2017-12-11 13:07:55
Sziasztok!
Niki111 és Dóri, szívből gratulálok Nektek! Boldog babavárást kívánok Mindkettőtöknek! :)) Olyan jó volt olvasni benneteket, erőt adtatok! Rég nem jelentkeztem, és ami igaz, hogy eléggé megviselt a múlthavi sikertelen hónapunk. Lh teszt pozi volt, hő is felment, együtt is voltunk és semmi. Voltam azóta orvosnál ciklusmonitorozáson ott is klappolt minden. Legutóbb 6-án voltam nála és letörtem, mint a bili füle, mert csak egy 10 mm-es tüszőt és 7mm-es nykh-t látott. Temettem is a hónapot és az évet, nem is teszteltem tovább. Majd megjelent tegnap a tojásfehérje nyák és kíváncsiságból ellőttem egy LH tesztet. Hát meglepődtem, mert majd le ugrott róla a csík annyira erős volt. Ez volt tegnap és a mai tesztem is ugyanilyen erős. Teszt vonal sokkal sokkal erősebb, mint a Control vonal. Ilyenkor akkor mikor van az ovuláció? Régebben sosem volt 2 napig pozi tesztem és ez megzavar. A fertis oldal tegnapra teszi az ovut, elvileg. Ez még sehová. Szerintetek? Esélyesek lehetünk?
Ha most mégsem jön össze akkor következő ciklusban clostyt kell szedjek és úgy UH. Már rendeltem méhpempőt és Inofolicot. Előző terhességemnél is használtam ezeket és hiszem, hogy szerepük volt a terhesség létrejöttében.
Igyekszem visszaolvasni és képbe kerülni. Addig is drukkolok mindenkinek, mielőbbi babásodást!
Köszönöm ha segítettek.
Anitacool
2017-12-11 12:55:19
Kira remélem megúszod a húzást :-(
Niki111
2017-12-11 12:45:28
Anita : tudom , h nem rossz indulátbol írtad . Sajnos anyai ágon örököltem , sem anyunak , sem a mamamnak és a dedmamanak sem termelodott csak minimális . Bálintnak nem volt szopasi reflexe , fejtem állandóan , de hiába . Boti szívta volna , de nagyon kevéske volt benne , pedig mindig raktam cicire , amikor csak jelezte
Kira : Uh nem irigyellek :( a fogfajas nagyon rossz
Kira84
2017-12-11 12:33:20
Anitacool
Szia,hát egyenlőre csak ki idegelte a fogamat,de sajnos még mindig fáj,ahogy múlik a zsibbasztó megint érzem,a doki szerint ha nem múlik a fájdalom akkor húzás lesz a vége...
Anitacool
2017-12-11 12:29:13
Niki nem tudom mi mindennel próbálkoztál, de azt tudni kell, hogy nagyon kevés nőnek nincs teje, a többségnek csak nem segítenek érdemben. Csak jót akartam, de nyilván semmi közöm hozzá.
Niki111
2017-12-11 12:26:49
Anita : próbálkoztam mindennel , de nem volt tejem . Úgy sajnos nehéz .
Dóri : akkor neked is táppénz lesz gondolom
pdori92
2017-12-11 12:22:46
Igen, eü-s vagyok.
Anitacool
2017-12-11 12:17:56
Niki ez ma már egy elavult nézetnek számít, nincs összefüggés a szoptatás és a vetélés között, valószínűleg ott más lehetett a probléma. Sőt, tandem szoptatást is sokan csinálnak :-)
Nem tervezem leválasztani, majd leválasztja magát, ha megérett rá. Ő iszsz baba, nem korlátozom ebben :-) Sajnálom, hogy kevés ideig sikerült szoptatnod. Ezúttal próbáld meg majd te is iszisz (igény szerinti szoptatást).
Anita 34 : üdv nálunk :) drukkolunk !
Zsaci : Pajzsmirigyed minden rendben ? Átjárható vagy , párod is rendben ?
Vezeted a hődet ?
Anitacool : ugye nem sertettelek meg ? Mert nem volt célom :)
43,63 a progeszteron szintem , felhívtam a dokim , kedden megyek jövő heten 14 órára . Nagyon orult . Kérdezte honnan gondoltam , h tesztelni kellene , mondtam , h felment a hőm . Azt mondja maga nagyon ügyes :)