Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kisscsillagh, igen én is Anita vagyok. :D De a te fedőnevedből nem derült ki a neved. Rajtam kívül Anitacool van még, de Ő az 1. Anita! :)
A helyedben a vigyorgós vállhúzogatós dokit hanyagolnám. :( Nem semmi, hogy így elintézett. Nálam nem zavarta össze a closti a ciklusom, igaz, mindig hosszú volt, 30-33 napig, mikor hogy. Nekem sem volt magától normális méretű tüszőm (a nyálkahártyám is elég vékony volt még mellé) és úgy voltam vele, hogy ha ez segít akkor miért ne, csak jöjjön a baba. Több cikluson keresztül szedtem és mégsem sikerült egyből csak a 10. hónapban. Ettem mellé méhpempőt, Inofolicot ittam és Femibiont, E-vitamint szedtem.
Kitartást, jönni fog a bébi!
Anitacool, dehogy lesz a Kisfiad egyke. Ne is gondolj ilyet. Ha elhagyja a cicit és beáll a ciklusod biztos, hogy sikerülni fog a kistesó!
Chill, szép a hőd, fent van, csak így tovább! Így már értem az ovut, csak nem tette be akkor azt az értéket.
Remélem lányok igazatok lesz és jönni fog az az ovu! Köszönöm a véleményeteket! Együtt voltunk 10-én és 11-én is, reméljük még a mai napba is belefér valami. :D :)))
Anitacool
2017-12-12 10:28:51
Kisscsillagh ezek szerint te is Anita vagy? Mert akkor tényleg jól összegyűltünk :-))) Ha a görbédet most kezded el vezetni, szerintem most drasztikusan megnőnek az esélyeitek! Megy a drukk ezerrel!
Chill, ha biztos vagy benne, akkor manipuláld picit a görbédet, vedd ki az ovu előtti magas értéket ;-)
Niki ez a 4. vezetett görbém lesz, 5. hónap. A vetélésem után a 11. hónapban, 6. vezetett ciklusban lettem a világ legboldogabbja. Ma már nincs miért búslakodnom, a gyermekem mindenért kárpótol. Ha ő lesz az egyetlen, az is rendben van, mert felér 100-zal, annyi kedvesség és szeretet van benne :-)
Niki111
2017-12-12 10:12:06
Kiscsillag : a hőből majd szépen látod az ovut , h várható -e a menzi is
Én pl a hőből a múlt ciklusombanmar a 10. Dpo-n tudtam , h kuka . Persze reménykedtem , de legbelül tudtam, h nullás
Én most a 3. adag mehpemponel járok , hiszem , h segített
Anitacool : ne baratkozz kérlek ilyen gondolatokkal . Mikor mutatod a vereredmenyt orvosnak ? Ösztrogén pótlás is létezik biztosan
Ez most a 11. hónapotok ? Írtad , h előzőleg az volt a szerencsét hozó :)
Kisscsillagh
2017-12-12 09:46:31
Chill - Ne is mondd. Tisztan emlexem, hogy mikor januarban az eves szabadsagtervüket raktuk össze, biztos voltam benne, hogy most karacsonykor mar itt lesz a Baba a pocakban. :(
Chill
2017-12-12 09:42:11
Anitacool :) mert sok Anitanak van már! (Üdv mindenkinek) szerintem meg egy hét minimum mert nem ott volt az ovum amikor behúzta, nagyon fura ez a gorbem, volt még egy holeesesem de azt a hőt nem teszi be valamiért.. szóval később volt 3 vagy 4 nappal.
Jövőre mi is elkezdjuk a kivizsgalasunkat :( azt hittem eddigre már babas leszek.
Kisscsillagh
2017-12-12 09:41:07
Anitacool - Elsö baba igen es kb 2 eve probalkozunk. Nehany honap kimaradt sajnos, mert a ferjem nagyon sokat volt uton. Most mar nyugisabb :) Vicces, hogy mennyi Anita van itt. Ez fedönev, vagy tenyleg mi Anitak vagyunk ennyire pechesek? :/
Niki111 - De jo!!! Gratulalok! :) Nekem a mehfalam rendben volt. 2,5 szedem a Femibiolt. Szep lett a böröm, a hajam, erös a körmöm, de Baba az nincs. 1 honapja mehpempözök, abbahagytam a Babavitamint - kicsit sztrajk jelleggel. Mar teljesen össze vagyok zavarodva. Szedtem Baratcserjet is, mikor arra gyanakodtam, hogy talan megtapadni nem tud, mert mikor kesett egy hetet, elegge erös verzessel görcsöltem. De semmi. Most bizom a görbeben es hogy töletek sokat megtudok. :)
Anitacool
2017-12-12 09:27:22
Sziasztok!
Üdv az újaknak! Drukkolok, hogy senkinek ne kelljen sok görbét vezetnie, hanem hamar legyen eredményes :-)
Én egy újabb maratoni ciklus küszöbén állok, mostanság semmi érdekes nem várható. Már túl vagyok a kezdeti sokkon, tegnap már az egykeség gondolatával is megbarátkoztam. :-)
Chiill úgy látom pár napon belül neked megy a legnagyobb drukk! :-)
Anita szerintem még alaphőn vagy, de küszöbön az ovu, úgyhogy mindent bele! :-)
Kisscsillagh mióta próbálkoztok? Elvesztem az infó tengerben :-) Első babára gyúrtok?
Niki111
2017-12-12 09:26:36
Kiscsillag : én is digitálissal mérek , nekem bevált . 5 percig nyelv alatt , csipogas után is.
Ez a hónap nekem is clostis volt. 2 nagy pete érett , és úgy tűnik az egyik sikerult (vagy mindketto , majd kiderül :) )
Nekem el volt vekonyodva a méh nyalkahartya , 2 nagyon korai vetélés volt , ami csak a menzibol derült ki, mert erős , nagy darabos volt . Neked nem volt még ilyen ? Anitacool javasolta az E-vitamin szedését , azt szedtem , 2 mehpempo (reggel -este 1 adagolo kanál ) 1000 mg C vitamin , D vitamin
A hőd sok mindent elárul !
Neked jó a Pajzsmirigyed ?
Chill
2017-12-12 09:23:49
Pfuu :/ igen bocsánat :D :D
Kisscsillagh
2017-12-12 09:10:20
(meg jo, hogy kikopiztam a szöveget, nem irta be...)
Kira - 3 hete huztak ki az utolso bölcsessegfogam. Drukkolok!!!
Niki111 - Köszi a biztatast. Komolyan kezdtem begolyozni es befordulni a problemammal, mert senki nem tud erröl beszelni velem a környezetemben es mar dilisnek ereztem magam. Tenyleg jonak tünik ez a tarsasag ;)
Anita34 - Clostit kaptam en is mindharom monitorozas alkalmaval. Minden alkalommal volt szep peteeresem, hormonok rendben. Volt, hogy ket pete is megerett es mar jatszadoztunk is a gondolattal. Aztan kettöböl semmi. A Closti szedese utan nekem mindig összezavarodott a ciklusom. De a doki allitja, hogy nem attol volt. Nekem orat lehet allitani a ciklusomhoz, de ha nem az okozta, hogy 30-33 napra jött meg a 27 helyett akkor mi? Kerdeztem a dokit, hogy akkor volt valami, csak nem maradt meg? Erre kinos vigyor es vallhuzas. Akkor mondta, hogy menjek atjarhatosagira. Inofolico-nak utanaolvasok. Most az a terv, hogy a Ferjem is elkezdi a mehpempöt, bar neki is jok az eredmenyei.
Amadeen - mintha helyettem irnal. Ugyanazt erzem. Tele vagyok ketelyekkel, de mitöl lennenk rossz szülök, komoyan? Egy ennyire vagyott Babocat nalunk jobban senki nem fog tudni megbecsülni es ertekelni. Hany tenyleg rossz szülö van, ahova csak ugy jött a golya??? Miota probalkozunk, annyi (köszönöm, de felesleges "jo") tanacsot kaptam, hogy Dunat lehetne rekeszteni velük. S mellette vannak sajat ketsegeim is. Most olvasom Ördög Nora Pozitivjat es rengeteg olyan felelmemet fogalmazza meg, amik engem is marcangolnak. De ahogy olvasom, oldodik a feszültseg es megnyugtatnak a sorai. Viszont egy dologban nem tudok fejlödni, elörelepni. Hogy ne görcsöljek ra. Azt hiszem, hogy ehhez meg nem csalodtam eleget. Hiszen mikor engedsz el valamit? Amikor mar lemondasz rola. Na erre en meg nem allok keszen.
Milyen vitaminokat szed a parod? Szivesen "adnek Apanak" is feladatot. :)
Hajnal 4 ota eberen forgolodtam, mert ma kezdtem a hömerest. Mi ez ha nem stressz? :D Digitalis hömeröm van, nyelv alatt merek. Van ennel tutibb tippetek? Köszönöm elöre is.
Annyira cukik vagytok, ahogy osztjatok es kommentelitek a görbeket.
Kisscsillagh, igen én is Anita vagyok. :D De a te fedőnevedből nem derült ki a neved. Rajtam kívül Anitacool van még, de Ő az 1. Anita! :)
A helyedben a vigyorgós vállhúzogatós dokit hanyagolnám. :( Nem semmi, hogy így elintézett. Nálam nem zavarta össze a closti a ciklusom, igaz, mindig hosszú volt, 30-33 napig, mikor hogy. Nekem sem volt magától normális méretű tüszőm (a nyálkahártyám is elég vékony volt még mellé) és úgy voltam vele, hogy ha ez segít akkor miért ne, csak jöjjön a baba. Több cikluson keresztül szedtem és mégsem sikerült egyből csak a 10. hónapban. Ettem mellé méhpempőt, Inofolicot ittam és Femibiont, E-vitamint szedtem.
Kitartást, jönni fog a bébi!
Anitacool, dehogy lesz a Kisfiad egyke. Ne is gondolj ilyet. Ha elhagyja a cicit és beáll a ciklusod biztos, hogy sikerülni fog a kistesó!
Chill, szép a hőd, fent van, csak így tovább! Így már értem az ovut, csak nem tette be akkor azt az értéket.
Remélem lányok igazatok lesz és jönni fog az az ovu! Köszönöm a véleményeteket! Együtt voltunk 10-én és 11-én is, reméljük még a mai napba is belefér valami. :D :)))