Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-12-12 11:24:44

Ó Kira! Túl vagy rajta az a lényeg.. Nekem gyökérkezelést csináltak 2 éve úgy, hogy nem hatott az injekció.. ( azt a fogamat húzták most ki, mert letört :-D nem fog hiáányozni) Gondolhatod.. Azért Cataflamot csak annyit vegyél be amennyit muszáj, igaz azt írja, hogy az utolsó 3 hónapban igazán veszélyes a magzatra, de ki tudja,lehet már ott a baba a pocakodban! :-)
Kira84
2017-12-12 11:18:42

Sziasztok lányok. Nagyon aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám. Éjszaka megint nem tudtam pihenni sajnos,Reggel kihúzattam a fogam de nagyon fájt még az injekció mellett is éreztem mindent sajnos, belekönnyeztem mire kihúzták,Most Cataflánt irtak ki hogy ne fájjon, hát fáj remélem már estére jobb lesz vagy legalább elviselhetőbb . Reggel mértem de lehet nem volt értelme nem sokat aludtam sajnos.
fbara90
2017-12-12 11:17:04

Sziasztok Csajok! Jól megszaporodtunk, Üdvözlök minden új tagok, minden Anitát, és azokat is, akiket nem így hívnak-bár mi már kisebbségnek számítunk! :-D
Rengeteg az új infó, nem is tudok azt hiszem mindent lekövetni, de igyekszem.
Nem tudok mindenhez hozzászólni, mert a gyógyszeres dolgokig én még hála az égnek nem jutottam el, és nagyon remélem, hogy nem is lesz rá szükségem.
Képzeljétek végre egy magasabbat mértem megint, bár a bűvös 36,5-öt nem sikerült átlépnem továbbra sem... MA már jól vagyok. Úgy tűnik, valóban a betegeskedés tartotta vissza az ovut?! Ma jön meg az LH-teszt csomagom.. :D épp időben. :)
Nagy nap a mai, ma megyünk a párommal aláírni a kivitelezési-építési szerződést a leendő házikónkra, nagy az izgalom, kell a drukk! :-D Mozgalmas év lesz 2018! Következő karit már valószínüleg ott töltjük! (Remélem már hármasban!) :-D
Kira kb egy hónapja húzták ki az én fogam is, meg 1-2-t betömtek.. szabadulj meg tőle, én is azt mondom, bár mostanra lehet már túl is vagy rajta.. így már biztos nem fog gócos gondokat okozni a szervezetedben. Azóta pl nekem megállt a hajhullás. Lehet hogy a rossz fogaim is közrejátszhattak az eddigi sikertelenségünkben.... :-)
Anitacool
2017-12-12 11:08:53

Anita de cuki vagy, “1. számú” :-D Úgy is mondhatjuk, hogy a legrégebbi motoros az Aniták közül. Mi lenne ha egyszerre lebabáznánk? Nyithatnánk egy klubot XD Vicces tény, hogy fél év múlva 30 leszek, kettessével jövünk egymás után :-)
Azért szerettem volna kisebb korkülönbséggel testvért, mert a főiskolával meg egyetemmel elment egy csomó évem, utána ugyan dolgoztam nem keveset, nagy projekteken, büszke is vagyok rájuk, de még nem voltam a csúcson. Az nem lenne túl bíztató, hogy pont mire visszarázódok, megint kiesek. Imádok itthon lenni a gyerkőccel, ennél jobb állás és nagyobb áldás nincs a világon, de amellett, hogy anya vagyok, vágyom elismerésre és szakmai kihívásokra is. És hát évente jönnek ki az egyetemről a fiatalabbak... :-) Emiatt jó lett volna, ha nem húzódik el. Pláne, hogy eredetileg 3-at szerettünk volna.
De ember tervez... Ha 1 lesz, akkor is megvan mindenem ;-)
Kisscsillagh
2017-12-12 11:00:10

Egy honapja töltöttem a 33-at amugy :D De ez a 34.eletevem. Hol a jo fenebe lettem ennyi? 28-nak erzem magam. NAGYON MAX!
Inofolic....nem tudom. Nem gyözött meg igy elsö olvasasra. Ha Folsavat es Babavitamint szedek, meg melle pempöt, akkor ez nem nyujt annyival többet nem? Van aki isteniti, van aki szidja. Barcsak lenne egy tuti recept...
Anita34
2017-12-12 10:43:43

Kisscsillagh, ezen jót nevettem! :D :D :D
Nem amúgy nem azt jelöli, csak a kedvenc számom. :) 32 leszek hamarosan.
Kisscsillagh
2017-12-12 10:40:38

Anita34 - Ha a 34 a korodat jelöli, akkor ikrek is vagyunk :D
Anita34
2017-12-12 10:39:03

Akkor szia Kisscsillagh Anita! :) Majd belejössz itt szépen a görbézésbe. Igaz én 4 hónapja vezetem de még így is kezdőnek érzem magam sokszor benne. :D

Anitacool, nekem is 4. mérős ciklusom, 5. próbálkozós hónap.

Kisscsillagh
2017-12-12 10:35:25

Anitacool - Igen, en is Anita vagyok XD

Niki111 - meg ki kell müvelnem magam görbeolvasasbol :D de rajta leszek az eselyek növelesen.

Itt igazi Girl Power van. Teljesen feldobtatok a napom ;) :*
Anita34
2017-12-12 10:33:53

Anitacool, én is ezt pötyögtem, de te megelőztél. :D Nem semmi, hogy mi Aniták még egyre is gondolunk :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!