Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34,Szia
Köszi aranyos vagy remélem már reggel megszabadulok a fájdalomtól.. :)
Kira84
2017-12-11 22:33:25
eriksz, hát nem tudom,majd elválik milyen lesz a holnapi hőm az talán többet mond majd,a 13 napon voltunk együtt, ha most lesz még csak ovum akkor legalább már vannak odabent várakozó katonák,,vagy lemaradok róla mert a párom éjszakás és így a mai este kimarad,mondjuk így hogy fáj a fogom nem volt kedvem hozzá.Még jó hogy a röngent nem engedtem ma a dokinak,mondtam neki baba projektben vagyok nem akarok kockáztatni..Ki is húzatom holnap a fogam nem akarom hogy bekavarjon..
Anita34
2017-12-11 22:29:19
Sziasztok!
Kira, jobbulást kívánok! Jobb is amúgy megszabadulni a fájó fogtól, inkább, minthogy később is kínozzon! Kitartást, biztos ügyes leszel reggel a fogorvosnál.
Erikasz, ez igen, irigylésre méltó a kitartásod és a hited! Nagyon ügyes vagy!!! Szívből kívánom, hogy mielőbb megérkezzen hozzátok is a várva várt Csoda! Köszi a tippet az ovura! :) Most amúgy ismét pozi lett az LH, szinte még mindig csúcsnak mondhatnám. Megtettünk mindent Apával, most már csak a Jó Istenen múlik. :)
Amandeen, köszi Neked is! Nem, nem is szabad ilyen butaságra gondolnod, hogy nem lennél jó anya, és hogy nem lennétek jó szülők. Elhiszem, hogy ilyen gondolatok kavarognak a fejedben, de hidd el nem ezek miatt nem jön a baba. Megvárat Titeket egy kicsit, de jönni fog, én hiszem! Van olyan ismerősöm akiknek inszemre kellett menniük, mert rossz volt a spermavizsgálat eredménye. Meg is történt a nő állapotos lett, de sajnos vetélés lett a vége a 9. hét körül. :( Aztán szünetet tartottak és majd csak később akarták ismét folytatni. A férj valami vitaminokat szedett, hogy javítsa a spermák eredményét és láss csodát a csaj spontán terhes lett. :D 4 évet vártak a babára és ma meg ott van velük az 1 éves kisfiúk! :) Nem szabad feladni!
Párod szed valami vitamint? Ha gondolod utánajárhatok, hogy ő mit szedett.
Kitartást, meglásd meglesz a gyümölcse!
Kisscsillagh, szia! Neked is ugyanezeket tudnám mondani, mint Amandeennek. A méhpempő az jó, nem árt ha eszed, rendbe teszi a hormonokat. Az Inofolicot is kipróbálhatod ha gondolod. Én mindkettőt használtam mielőtt állapotos lettem, és biztos vagyok benne, hogy segítettek. Mi 10 hónapot vártunk a Csodára, épp a dokim küldött volna átjárhatóságira ha nem sikerül.
Tudom, hogy közhely, de nem szabad rástresszelni a babatémára. Nekem mikor mondták jót nevettem, mondva magamban, hogy tudod is te akinek egyből elsőre összejött, hogy milyen az mikor már alig várod, hogy ismét elmúljon a menzi és jöjjön az ovuláció. Na meg amikor minden hónapban negatívat tesztelsz és ott sírsz felette, hogy most sem sikerült.............én is brutál voltam a témában az biztos. De abban a hónapban mikor sikerült a kislányunk nem görcsöltem rá, igaz csak azért mert előtte elmentem a dokihoz a szokásos monitorozásra és majdnem szó szerint azt mondta, hogy ez a hónap egy nagy nulla lesz. Azután pedig csak jól éreztük magunkat férjemmel és utána már nem jött meg. :D Nálunk sem volt semmi baj, igaz én clostit kaptam peteérés serkentésre, de a többi vizsgálat ok. volt.
Tudom, hogy sovány vigasz, de lehet, hogy nálatok is közrejátszik a vágy, a görcsös akarás. (ami szerintem ennyi idő után természetesen meg is érthető)
Kitartást kívánok, meglesz az eredménye meglásd!
erikasz
2017-12-11 22:25:29
Azért néztem mert a napokban lesz ovud :D
Amandeen
2017-12-11 22:23:49
Anitacool, a mellfájdalom nálam változó dolog. Van, hogy nem fáj, aztán van, hogy 2 héttel menzi előtt már fáj és végig kitart, múlt hónspban pl. 3 hétig fájt, szinte egész ciklus alatt és csak akkor múlt el, amikor megint megjött. Szóval fogalmam sincs, hogy ez nálam ovuhoz köthető-e. Ovukor, ovu előtt csak a hasam alját szoktam érezni napokig, de mellfájdalom nem is tudom... ritkán.
erikasz
2017-12-11 22:23:02
Vagyis 0,1 tizeddel kevesebb, mert akkor 36.4 volt most 36.3 .De ez a tized fok nem jelent semmit ,csak ugyan olyan még menszikor is a három stagnált .
erikasz
2017-12-11 22:18:55
Kira most a 12,13,14 napi stagnált és ugrott ! Multkor a 13,14,15 napi stagnált és jött az ovud és ugyan olyan hőd volt :)
Kira84
2017-12-11 22:18:07
erikasz,Hát van benne hasonlóság de akkor szépen felment a hőm,meg a tüszőrepedéskor voltak görcseim vizes folyás,de most nem volt,csak krémesebb nyákom volt a ciklus 6,7,8 napján..