Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kisscsillagh
2017-12-12 09:08:59

Sziasztok!
Mind nagyon aranyosak vagytok.
Niki111
2017-12-12 09:00:46

Chill: azt hiszem nekem akartál gratulálni :)
Alakul a görbéd , jól látom ?
Anita34: meg lesz az az ovu biztosan akkor :) legyetek együtt , az a tuti ;)
Nekem 28, 29- én volt 2 napig pozitív az ovu teszt és együtt voltunk 27,28,29,dec 1.
Én 4 ciklust hőmérőztem most , de mindig vmi olyan jelentkezett , ami addig nem volt :)
Anita34
2017-12-12 08:46:16

Sziasztok!

Niki, csodaszép görbe! :) Biztos a teszted is napról napra erősebb! Mindenkinek ilyet kívánok! :)
Igen, 10-én volt tojcsis nyák és LH csúcs. 11-én is ugyanolyan erős LH teszt, mint előtte nap. Ma is megnézem, kíváncsi vagyok milyen lesz. A fertis oldal ha holnap magasabb hőt mérnék az ovut 10-re teszi. Jelenleg még egyik oldalnál sem volt ovu. Ezért mondom, hogy mikor már kezdenék ráérezni a hőmérőzésre, LH tesztelésre, mindig bejön egy új dolog ami fejtörést okoz. :D

Amandeen, jó munkát! Örülök, hogy sikerült befejezni a papírmunkát! A görbéd olyan, mintha már lett volna ovud. Megy fel a hőd. Nekem nem bír felmenni már.
Chill
2017-12-12 08:40:34

Sziasztok :)
Gratulálok Barbi szuper hir!! Nagyon örülök nektek!!
Amandeen
2017-12-12 07:38:54

Anita34, Niki, hát van egy kis év végi hajtás, de kibirom. Nemrég keltem, most készülődöm és megyek dolgozni. De azért csak felnézek előtte ide is!
Anita34, ne aggódj, jönni fog az ovu!

Én ezt mértem ma.
Niki111
2017-12-12 07:35:39

Anita 34: sztem mostanság van az ovud . Vannak jelei ? Ovu fájdalom , nyák ?
Niki111
2017-12-12 07:34:01

Sziasztok lányok !
Kiscsillag: sajnálom , h megint nem sikerult a hónap . Nagyon rossz lehet várakozni ilyen sok időt . Itt jó kis társaság van, sok info , ötlet cserél gazdát .
Igyekszünk egymást segíteni . Drukkolok , h mihamarabb összejöjjön .
Erika : te mar az ovu után megmondtad , h ez a görbe most más , dehát te vagy a legjobb boszi , akit ismerek ;) :)
Azt mondta a dokim a progi szintemre , h nem a csúcs, de nagyon jó :)
Köszönöm az ötleteket , szerencsére zuhany párti vagyok. Igaz jövő heten megyünk 3 napra wellnesezni Zsoltimmal , de a meleg fürdőt szerintem én kihagyom . Marad a pihenés , olvasás , séta . A Mátrába megyünk . Nagyon vártuk mar , kb 2 hónapja foglaltuk le .
Kira : ez a fogfajas nagyon kellemetlen . Lehet , h tényleg jobb a húzás .
Régóta rossz ez a fogad ? Vagy hirtelen kezdett fájni ? Állítólag egy fog gyulladas v bármilyen gyulladas is okozhat teherbeesesi gondokat
Amandeen : nagyon drukkolok :) ne dolgozz sokat ;)
Anita 34: ismerős érzés , h alig várja az ember a reggelt , h mennyi lesz a hő :) én ma is ugyanolyan izgalommal mértem , mint eddig .
Holnap lesz a nemvart napja , holnap tesztelek újra egyet , a hőm fent maradt 36,8
Dóri : te mértél ma reggel ?
Anita34
2017-12-12 07:17:16

A felé szöveget meg le hagyta... ááá

Kira, tudtál este pihenni? Gondolok rád!

Amandeen, sikerült befejezni a munkádat? Aludtál is egy kicsit?

Ennek a hónapnak is lőttek szerintem. Nem tudom hol az az ovu???
Anita34
2017-12-12 07:14:17

Sziasztok! Itt a görbém
Amandeen
2017-12-12 00:03:27

Anita34, hát kb. én is így. :-) fent vagyok még, mert van még papírmunkám holnapra, de közben csak felnézek ide is, és ezen jár az agyam munka helyett! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!