Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-12 15:46:51

Anita34 : Nekem is a betéten tegnap rozsaszin folyás ,most halvány barna és böséges nyullos folyás .Köszi az infot :D Már megijedtem kicsit még ennyire fájni sohasem fájt ,lehet ez az én honapom lesz adná a magasságos :D:)
erikasz
2017-12-12 15:41:03

Fbara : Emlékszel erre a görbémre ? Terhességi teszt + lett ! Olyan fura volt én sem hittem, és alacsony volt a hőm !
Anita34
2017-12-12 15:38:33

Erikasz, nemsokára 32 leszek. Igen, volt már nekem is erős szurkálás ovukor, olyan, hogy alig bírtam feküdni úgy fájt. Felhúzott lábakkal tudtam csak aludni az oldalamon, annyira durva volt. Émelygés is szokott lenni, hányinger is volt egyszer ha jól rémlik. Mostanában pedig világosbarnás nyákom is de csak kifejezetten ovukor. Dokinak mondtam azt mondta az ovu okozza. Mióta szültem azóta érzem csak ezeket, előtte azt sem tudtam mikor van így ovu.
erikasz
2017-12-12 15:27:19

Anita 34 :Te hány éves vagy ?
erikasz
2017-12-12 15:25:40

Köszönöm Anita 34 ,még mindig szurkál eröteljesen ,még hányingerem is lett ! Nektek volt már igy ovukor ? Mintha irta volna valaki !
Anita34
2017-12-12 15:25:09

Anitacool, tudom, hogy nem tőlem kérdezted az Inofolic tapasztalatokat, csak gondoltam leírom az én esetemet.
erikasz
2017-12-12 15:22:58

Kira :Nagyon sajnállak ,de már tul vagy rajta az a lényeg ! A hőd szerintem azért lett alacsony mert nemaludtál eleget ,ha holnap fejjebb megy ezt az értéket vedd ki jó !:)
Anita34
2017-12-12 15:22:39

Erikasz, jobban vagy? Jól felment a hőd, tényleg itt az ovu.
Anita34
2017-12-12 15:21:09

Sziasztok

Hgabesz, már lehet túl is estél az átjárhatóságin. Mikor kapsz clostit? Sajnálom a rossz tapasztalatokat az Inofoliccal.

Anitacool, amint írtam nekem 30-33 napos ciklusaim voltak, először napi 1-et majd ha jól emlékszem napi 2-t is ittam. Folyamatosan követtek UH-on is a closti miatt és nem volt rosszabb a helyzet, mint amilyen előtte volt. De ahány ember annyi féle tapasztalat úgy látom.

Lányok, délben csináltam egy LH-t és még egyforma erősségű a 2 vonal rajta. Már nem erősebb a T vonal mint a C. Akkor ez már negatívnak mondható?
Tudom, hogy ha úgy vesszük még pozi de az előző 2 napihoz képest halványabb a Teszt vonal. Akkor most mi a helyzet az ovuval? Teszek görbét is, hogy jobban ki tudjátok elemezni. A hőm még mindig a béka s..e alatt.

erikasz
2017-12-12 15:19:06

Hgabesz : Gondolok rád ,irj hahazamentél röktön !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!