Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hgabesz, mesélj majd, hogy zajlott az átjárhatósági! Milyen volt, mit mondtak? Ha még ovu előtt csinálták a vizsgálatot, szerintem nem kell kihagyni a ciklust, 1-2 nap múlva már lehettek együtt, nem? Bár biztosan attól is függ, hogy milyen módszerrel vizsgáltak. Nekem most a termokoaguláció miatt marad ki a hónap, most sajnos nem szabad együtt lennünk mensziig. Még mindig olyan folyásom van,mintha bepisiltem volna, nem győzöm cserélgetni a betéteket. Remélem, hogy hamarosan elmúlik, holnap lesz 1 hete, hogy voltam a dokinál.
Hgabesz
2017-12-12 17:51:47
Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ram. :)
Tulvagyok rajta, egyaltalan nem fajt, atjarhato vagyok teljesen :)
Most faj picit a hasam es verzek is, de allitolag normalis.
Niki, a Madach11ben voltam Bpen. Nagyon izgultam, de nem kellett volna. Mas kerdes, hogy ereztem nincs ezzel gond, de ha kell hat kell. Nem mondtak, hogy nem szabad probalkozni ebben a honapban. Ugy tudom most ket napig nem lehet hancurozni. A ciklus 6.napjan vagyok, meg egy het van az ovuig. De azert rakerdezek.
Amandeen, nektekegyertelmuen nondtak, hogy a honapban nem lehet babaprojekt?
Anitacool, nekem a lutearist roviditette az inofolic, 27 napis ciklusom volt abban a 3 honapban mig szedtem. Amugy 29-30 napos altalaban. A progeszteront az endokrinologus kerte minden hoban nezetni, inofolic mellett is volt ovulaciom de nagyon rossz minosegben. Most mast szedek es vegre ertekelheto lett.
De sokaknak megis segit es szeretik elso korben ezt ajanlani.
Kira jobbulast a fogaddal!
Hajra lanyok!
Anitacool
2017-12-12 17:08:23
Igen emlékszem. Minél több adatot viszünk be, annál pontosabban tud kalkulálni a program. A ciklus.hu-t azért nem szerettem, mert az első lehetséges pontra behúzta és az onnan ki nem mozdult soha többet az ovu idejét.
Niki111
2017-12-12 16:38:06
Gabesz : szurkolok nagyon . Hol voltál atjarhatosagin ? Akkor most nektek is kimarad ez a ciklus , mint Amandeen -nak ? Kell regeneralodni ?
Anita34: sztem is hajrá még ma is ;) igaza van Anitacoolnak , a gép csak a megadott értékeket veszi figyelembe . Nézd meg mikorra adja a menzid , abból gond ki az átlagos lutealis hosszod és oda teszi a gép az ovut . Nekem is ezt csinálta . Anitacool-lal gondolkodtunk is rajta , h miért tette előrébb nekem egy nappal, emlékszel Anita ?
Én erre következtettem
Kira : jobb , h tul vagy rajta
Anita34
2017-12-12 16:28:25
Anitacool, nagyon köszönöm a segítséget! Úgy lesz! :)))
Anitacool
2017-12-12 16:24:22
Nekem mindig 2 napig leugrós pozitív az LH tesztem, és utána rögtön magasabb is a hőm. A gép meg ki tudja, hogyan van programozva, gobdolom a + ovuteszt miatt lecövekelt. Nekem erős a gyanúm, hogy ma van ovud, a hődet meglessük majd és kiderül. Minden esetre hajrá, ma még dolgozzatok rá ;-))) Nagyon drukkolok!
Anita34
2017-12-12 16:20:38
Anitacool, az nem lehet, hogy már esetleg volt ovum, mondjuk tegnap vagy ma? Tegnapelőtt volt nyák és LH csúcs, tegnap pedig ismét LH csúcs. Vagyis a teszten a T vonal sokkal sokkal erősebb volt, mint a C. Mai teszt csak egyforma pozi. A fertis oldal annak ellenére is 10-re teszi az ovut hogy már két napja 36.5 a hőm, vagyis az 1. pozi tesztes napra. Ha holnap magasabbat mérnék akkor is 10-re jelöli. Miért akkor???
Anitacool
2017-12-12 16:12:52
Anita34 köszi az Inofolicos tapasztalatot! Nekem normál esetben 33-35naposak voltak a ciklusaim. Én már annak is örülnék, ha azt visszakapnám :-) De jó esetben a 30-40. ciklusnap között ovulálok vélhetően. UH-on nem követtem még sosem, de a nyák, ovu fájdalom, LH teszt, hőugrás kombóból gondolom, hogy szokott lenni ovu.
Neked azért van még ma is lent a hőd, mert a napokban ovulálsz, de ha megtörténik, 1-3 napon belül fel fog szépen menni :-) Jó úton vagy ;-)
erikasz
2017-12-12 16:03:16
Fbara a 4 én a hőd nagyon leesett mért nem veszed ki ? És lehet a gép berakja az ovud itt is :D
erikasz
2017-12-12 15:59:06
Fbara te már a ciklus szerint a 13 DPO-n vagy ! Egy LH tesztet reggel nemakarsz csinálni ,kiváncsiságbol ?