Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2017-12-12 20:23:48

Sziasztok!

Amandeen, ismét egy közös dolog...én is 86-os vagyok és szintén Februárban leszek 32. :D :))) Nagyon ott vagyunk mi! :D Férjed tényleg nagyon ügyes, de a baba érdekében gondolom mindent bevállal Ő is. Jól teszi, meglesz az eredménye!

Hgabesz, javulást kívánok és hajrá utána! Megy a drukk!

Niki111
2017-12-12 19:54:13

Gabesz : örülök , h túl vagy rajta ! Akkor hajrá :)
Ha most nem lesz siker , akkor jön a closti ?

Kepzeljetek leszakad a derekam . És nem tudom felhúzni az egyenruha nadragon a czippzart . Meg van duzzadva a méhem , érzem is . Botival anno 6 hetesen mar alakult a hasam , gondolom meg van nyúlva .
Niki111
2017-12-12 19:51:10

Amandeen : én innen rendelem
https://www.mehpempobolt.hu/mehpempo-vasarlas/mehpempo
Az 50gr 5600, a 100 gr 9600 Ft
Mi most a nagyobbat vettuk
Amandeen
2017-12-12 19:11:29

Kira, jobbulást! Remélem hamar elmúlik a fájdalom!
Amandeen
2017-12-12 19:06:23

Anitacool, egyszer már írtad, honnan a méhpempő, de most nem találom azt az oldalt, szerintem nem mentettem el. A kapszulák most fogytak el, most kéne rendelni valahonnan valódi méhpempőt.
Amandeen
2017-12-12 18:33:36

Hgabesz, ha még 1 hét van ovuig, akkor minden oké, mehet a babaprojekt, csak most még sérült a nyálkahártya, 2 napig ne legyetek együtt, utána lehet.
Amikor nekem volt átjárhatóságim, pont közvetlenül ovu előtt voltam, ezért pont lecsúsztunk. Tehát nekem ezért volt kuka az előző hónap, a mostani meg a méhszájsebecske beforrasztása miatt mehet a kukába. :(
Amandeen
2017-12-12 18:26:59

Hgabesz, szinte egyszerre írtunk! :-)
Örülök, hogy túlvagy rajta és minden rendben! Igen, a fájdalom és a vérzés ezzel jár. Én is véreztem, de 1 nap alatt elmúlt. Ez attól van, hogy megsérült a nyálkahártya, nem kell aggódni.
Amandeen
2017-12-12 18:22:16

Kisscsillagh, ami a vitaminokat illeti, jó sok mindent tömök szegény férjecskémbe, de tűri és szorgalmasan szedi. Tegnap rendeltem neki még 2 új dolgot a neten, azt hittem ma hozzák, de semmi. Remélem holnap-holnapután megérkezik.
Először is egy német Fertil Plus nevű készítményt szed, ebben több vitamin és aminosav van, ami elvileg segíti a spermaképződést, növeli a spermaszámot, a minőséget és a mozgékonyságot. Van benne: D, E, C, B6, B12 vitamin, folsav, cink, szelén, réz, L-karnitin, N-acetilcistein, koenzim Q10, beta karoten, likopen, lutein és omega3. Emellett szed még L- arginine-t, ami szintén fontos aminosav. Vettem neki Maca kapszulákat is. Szedett 100mg-os méhpempő kapszulát is 3x naponta, az most fogyott el. Valószínű most majd veszünk igazi méhpempőt is. Apropó, ti hol szerzitek be? Hol lehet minőségi, valódi méhpempőt venni? Ugye sok az átverés, mrg a hamisítás, félek, nehogy rosszat vegyünk, hanem tényleg olyat, ami segít.
Nemrég olvastam a Myo inozitol jótékony hatásairól is, azt rendeltem meg tegnap a neten. Asszem por formájában van. Ha minden igaz valami ilyen Inositol-féleség az egyik összetevője az Inofolic-nak is.
Ezen kívül rendeltem még szegényemnek valami növényi kivonatokból álló tablettát is, lehet, hogy azt is kipróbáljuk, Himalaya Speman a neve.
Amandeen
2017-12-12 17:56:43

Anita34, te is 86-os vagy?
Amandeen
2017-12-12 17:55:54

Kisscsillagh Anita, tényleg összejöttek itt az Aniták, nyithatjátok a klubot! :-) Bár én nem Anita vagyok, de korban ott vagyunk, én februárban leszek 32. Azt hiszem jó évjáratok vagyunk, csak még a babóca hiányzik :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!