Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nikii sokasodnak a terhes tüneteid! De jóóó! :-DD
Kira jobban vagy már? Fáj még a fogad helye? :(
fbara90
2017-12-12 21:17:03
Hgabesz mielőbbi gyógyulást! Látom írtad, hogy megfáztatok. Mi is csak most kavarodtunk ki belőle a párommal. A mai az első nap, hogy már jól vagyunk! :-)
fbara90
2017-12-12 21:11:27
A ciklus szerint a mai nap már a 14. dpo lenne, HA igaza LENNE.... A Naptáram nevű mobilos app meg rámszólt már, nem -e felejtettem el bejelölni a menstruációm.. hát kapja be :-D
fbara90
2017-12-12 21:08:50
nem tudok reggel LH tesztelni, mert nem ért ma ide a futár a teszetekkel, morgós is vagyok miatta :D
fbara90
2017-12-12 21:06:29
Hgabesz örülök a jó hírnek, ez szuper! :)))
Erikasz kivettem a 12.04-i 36,2-t, annélkül így néz ki a görbe :D
De az ovut így sem találja... :-D
Hát nemtom.. :D
de tényleg hasonlít a tiedhez :D
Amandeen
2017-12-12 20:42:01
Anita34, nahát akkor együtt ünnepeljük majd, hogy egy évvel idősebbek lettünk! :-) Remélem hamarosan a babásodásunkat is együtt ünnepelhetjük! :-)
Kisscsillagh
2017-12-12 20:38:46
Hgabesz - szuper. Minden pasi egy hős, aki együtt tesz a párjával a közös célért. Mert soxor lattam,hogy szemérmességből nem mennek el kivizsgaltatni magukat a teremtés koronái. Drukilok hogy rendben legyen minden. ;)
Hgabesz
2017-12-12 20:36:45
Koszi Anita34 neked is, meg mindenkinek. :)
Hgabesz
2017-12-12 20:34:50
Gyors regeneralodast Amandeen! Probald ugy felfogni, hogy a vitaminoknak hatoidot adtok a pici szunettel. Gyorsan letelik a honap es ujra nekivaghattok.
Jo is hogy leirtad a listat, szerintem en is szedetni fogom a fejemmel. O csutortokon megy vizsgalatra, bizom benne o is rendben lesz.
Amugy meg is faztunk. :(
Kisscsillagh
2017-12-12 20:33:08
Sziasztok!
Közben nekem kicsit összejött a meló bent és már nem tudtam csevegni veletek, de most utolértem magam...illetve Titeket.
Amandeen köszi a vitamin tippeket. Végig fogom rágni a témát. A Fertilt szerencsere be tudom itt szerezni, mert kint élek. A méhpempőt viszont ennek cserébe - és ebben rigolyás vagyok - otthonról. Mert hiszek a magyar mehecskékben. A német mézet hagyjuk...! Borzasztó! Szóval a pempőt anyukám egy méhésztől veszi, aki szombatonként a piacon árulja hűtőládából. Anyu is mesélte, hogy állítólag egyre többen hamisítják. Őrület. Mi amúgy Székesfehérváriak vagyunk, sajnos más lelőhelyet nem tudok ajánlani.
Anita34 minden véleménynek és tanácsnak örülök. Tudom, hogy jószándékkal irtad meg, hogy miket szedtél és én sem kritizálni akartalak. Kérlek ne hari, ha félreérthető volt amit írtam. :* Feljegyeztem, mint lehetséges csodaszer. Csak keves infót talaltam róla, emiatt nem tudott meggyőzni.
Nagyon hálás vagyok Nektek. Sokkal több infót tudtam itt meg eddig, mint a babás ismijeimtől. Pedig köztük is van olyan, aki evek óta próbálkozik. Csak talán nem mindenki nyílik meg.
Kira jobban vagy már? Fáj még a fogad helye? :(