Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-01-09 16:17:42

Lion, olvasgattam is erről onnan tudom, hogy lehet egy kicsit "eltolni az arányokat", de persze ez sem 100%, mint semmi. Anno a lányunk ovu előtt 3-4 nappal fogant. És őt veszem példának, hogy nálunk bejött.
Lion86
2018-01-09 16:10:07

Anita34, még jó hogy ennyien vagyunk itt, én erre nem is gondoltam (mármint, ha kislányt szeretne valaki, akkor érdemes már ovu előtt 2-3 nappal lesben állni) :)
Anitacool, sajnos sok mindenkinek van ilyen szomorú története, az biztos.
Én másodszorra több évet vártam a babával, hogy biztosra menjek az apukával, de sajnos nem jött be.
Anitacool
2018-01-09 16:00:26

Köszönöm az együttérző szavakat! Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyien megtapasztaltuk ezt az érzést. Soha senkinek nem lenne szabad! :-((

Niki abban nagyon hasonlítunk, hogy tűzön-vizen átment a kapcsolatunk, és erős, mint a gyémánt! Előtte 8éves kapcsolatba nem vállaltam babát, utólag már áldom magam érte. Szerencsés vagyok nagyon :-)
Anita34
2018-01-09 15:53:16

Sziasztok!

Gyémánt, a legjobb helyen jársz! Üdv. itt! Attól függ a tesztelés kezdése, hogy hány napos a ciklusod. Nekem ált.30 naposak szoktak lenni de legutóbb pl. a 21. cn.-on volt ovu. Ha van teszted bőven nem árt azért ezt kitapasztalni. Ha még hófehér rajta minden akkor megpróbálhatod 2 nap múlva is akár. Ha pedig a hődet is méred akkor az még nagyobb segítség az ovuteszt mellett.
35-38 napos ciklusnál ráérsz a 15. cn.-on tesztelni. És mivel azt írtad, hogy kislányt szeretnétek akkor meg nálatok az ovu előtti napok a lényegesebbek, tehát akkor kellene együtt lennetek amikor még nem egyforma erős a 2 vonal, hanem még halványabb jóval.
Ha valóban fontos nektek ennyire a kiscsajszi akkor szerintem csinálj egy próba hónapot, hogy lásd napról napra hogyan erősödik a teszted.

Lányok, nagyon szomorú, hogy ilyet lehet hallani. Olvasni is rossz, nemhogy átélni. :((( Tényleg néha úgy tesznek az orvosok, mintha nem is egy emberéletről lenne szó. Barátnőm is mesélte, mikor elvesztette az 1. picijét.....a doki lekezelően beszélt vele, és hogy lesz majd másik mit sír itt. Menjen haza végeztek. :(((

gyémánt7
2018-01-09 15:44:56

Niki11 valamiért az űzi másikfelét nem továbbította! Megfogadom a tanácsod és teszteltek míg nem lesz eredmény! ☺️ A ciklusa un hosszúak 35-38 naposak!
gyémánt7
2018-01-09 15:41:57

Niki111 sajnos nem szoktam érezni az ovumat
Niki111
2018-01-09 15:27:43

Szia Gyémánt!
Üdv itt nálunk:)
Hát ez változó, mert nekem pl már a ciklus 8.9. napján volt ovum. Lehet, h az első hónapban érdemes már a 10. nap környékén kezdened. Milyen hosszúak a ciklusaid? Mert a középidőben ovu az nagyon ritka, hiába az a tankönyv szerinti. Szoktad érezni a peteérést?

Lion: sztem ez nem szégyen. Én tavaly elváltam, és esküvőm is volt, sőt terhes lettem az új páromtól. Szóval polgárpukkasztó vagyok, de lesz@rom ;)
Én a volt férjemnek semmiért nem szültem volna már soha gyereket, ezt meg is mondtam neki. Csodálkozott is, mikor megtudta, h terhes vagyok. (nem tőlem)
Lion86
2018-01-09 14:52:28

Gyémánt, szerintem a 16-17.nap környékén már érdemes elkezdeni.
Lion86
2018-01-09 14:50:00

A családi háttér nálam is bonyolult. Nem annyira dicsekszem ezzel, de a mostani párom már a harmadik apuka lesz. Nem volt eddig szerencsém és nem akartam már több gyereket a válás miatt, de a jelenlegi páromban annyira megbízom, hogy vele bevállalom, főleg, mert szeretne vér szerinti gyermeket is.
Lion86
2018-01-09 14:45:59

Szia Gyémánt, kívánom, hogy ne sokáig kelljen görbézned! :)
Kisscsillagh, én is a darabos vérzés (és 10 nap késés) miatt döntöttem úgy, hogy ezután mérem a hőmet és LH tesztelek.
Sajnos vetéléssel kapcsolatban nekem is volt rossz tapasztalatom az orvos részéről. Úgy bántak velem mint a kutyával, mondták, hogy bent már nincs semmi, menjek haza p...ba kb. Szerencsére ez a doki már a városból is elment, nemcsak a kórházból.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!