Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
:D
Én egyelőre az LH rejtelmeibe sem avattam be igazán a páromat és a fórumról sem tud :)
De most olyan szarul érzem magam, olyan szomorú.
Ráadásul holnap lesz a nagymamám temetése. Talán könnyebb lett volna kicsit, ha babás lennék.
Dankol
2018-01-09 22:12:17
Sziasztok Lányok!
Nagyon hosszú volt a napom, és mostanra értem végig az olvasással...minden elismerésem a borzalmak átélőinek, nincsenek rá szavak. Bár én még nem voltam várandós egy percre sem, de azt hiszem amiket átéltetek és itt ezen a fórumon megosztotok velünk, csak hálásak lehetünk!
Gyémánt üdv itt, csak gyarapodni lehet a lányokkal, reméljük hamarosan minden téren! ;)
Erikasz hol vagy?minden rendben?
Én hazaérek és birtokba veszem a tabletet, hogy minél gyorsabban végigolvashassalak Titeket!:)Alig várom a napi tapasztalatokat!
Egy kis szösszenet tőlünk:
A férjemnek mesélek a tapasztalataitokról az LH tesztekkel kapcsolatban, erre Ő:Ha a lányoknak sem mutatott semmit,akkor dobjuk ki ezeket.Mennyi van még ebből?Mondom:Kettő. Erre: Akkor pisilj rá vagy én is rápisilek, h hamarabb elfogyjon. Aztán vegyél olyat,ami működik!LOL :D
Lion86
2018-01-09 21:38:48
Erikasz merre vaaaagy???
Remélem minden rendben.
Lion86
2018-01-09 21:37:44
Én is így vagyok vele, mindig izgatottan várom, hogy mikor ír már valaki, meg a reggeli görbéket... A mai nap mondjunk kicsit szomorú volt sok mindenkinek, de ahogy az életben minden rossz, ez is elmúlik és jön jobb, és jönnek a babák :)
Amandeen, Anitacool köszi a választ.
Kisscsillagh
2018-01-09 21:26:48
Ropogtatnom = Riportálnom ... Anita34 vírust kapott a telefonom. Önálló életre kelt és visszajavítja amit már megírtam. :/
Kisscsillagh
2018-01-09 21:18:09
Amandeen én dettó. Napközben dolgozom és idegesít ha jön egy csomó üzi nekem még mtg van vagy ki kell mennem partnerhez és lemaradok, de az meg szintén ha nem történik semmi XD Tipikus női hozzáállás. Tabletre itthon vetem én is rá magam. Bent a melóhelyen még csak telefon. Félek ha meglátják a monitorom vagy ha a cég nézi ki mit csinál munkaidőben. :D Időm 30% Babatervezés. Lássam ropogtatnom kellene. Vagy felvenni a céges célok közé is :))))
Amandeen
2018-01-09 21:06:37
Anitacool, Kisscsillagh, tetszik a 2018-as elmélet! Mind szép kerek, gömbölyded számokból áll! Szép évszám. :-)
Amandeen
2018-01-09 21:03:00
Kisscsillagh, az én férjemnek is feltűnt, hogy állandóan a tabletet bújom, asszem fórumfüggő lettem, főleg így szabadság ideje alatt! :-) amikor tehetem, ránézek a fórumra, írtatok-e, és mindig lelkesen olvasom az újabb hozzászólásokat, és szomorú vagyok, amikor órákig sehol egy komment! :-)
Kisscsillagh
2018-01-09 20:45:41
OFF: Tegnap azt mondta a férjem, hogy lassan Admin jogkört kapok a fórumon. Mondtam neki, hogy nálam vannak sokkal aktívabban fórumozók is. Alig akarta elhinni, hogy ennyire összetartó a csipetcsapat. :D Ha nem is írok, igyexem folyamatosan olvasni, nehogy lemaradjak. Tapatalkot használ vki ehhez a fórumhoz? Bocs hogy most offolok, de azon egyszerűbb lenne mint a telefonom kijelzőjén.
Margaréta88
2018-01-09 20:32:56
Gyemant: hidd el, itt a legjobb helyen vagy. :)
A lányok nekem is sok jo ötletet adtak, illetve mindig volt jo szavuk hozzám amikor elkeseredtem egy egy újabb sikertelen hónap után. :)
Én egyelőre az LH rejtelmeibe sem avattam be igazán a páromat és a fórumról sem tud :)
De most olyan szarul érzem magam, olyan szomorú.
Ráadásul holnap lesz a nagymamám temetése. Talán könnyebb lett volna kicsit, ha babás lennék.