Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen: elképzellek, ahogy gyertya állásból nekünk pötyögsz :D
druukolok nektek nagyon!Mostmár csak jön az az ovu, a csudába hát. :)
Niki111
2018-01-09 11:34:41
Anita34: Szia! Örülök, h jobban vagy! És a hányást is :/ Én most nem panaszkodom :) Mostanság eltalálom az ízlésük :D Én a narancsért és a narancsléért vagyok totál oda, inkább a savanyú dolgok jönnek be. A savanyú uborka nekem is megy minden mellé :)
A fáradékonyság, álmosság van nekem is, extrém módon.
Te most hol tartasz? Nekem a a 7. hét 3.nap
Amandeen
2018-01-09 11:34:15
Margaréta, nagyon szépen felment a hőd! Ígéretes eddig a görbéd!!! Szurkolok! Gyanús vagy te nekem!!!! :-)
Sushi, nagyon sajnálom, hogy megjött! :( de tudod, soha nem szabad feladni!!! Eljön a te hónapod is!
Nálam, még mindig nem volt meg az ovu. Ma is 36,1-et mértem. Tegnap exti LH teszt mrgint kicsit erősebb csík, de negatív.
Fbara, sajnálom, hogy negatívat teszteltél, de így a legbiztosabb, legalább nem jár a fejedben állandóan a "mi van, ha". Ez a hónap már sikeres lesz, hinned kell benne!
Kisscsillagh, aranyos vagy, nem gyertyaállásból írogattam nektek tegnap, de utána éjfélkor összejött a dolog apával! :-)
Nagyon sajnálom, hogy neked is megjött, de ne csüggedj, sikerülni fog!
Lion, én is sajnálnám, ha megjönne, de amíg nem jön, ott az esély!!!!
Anita34
2018-01-09 11:25:49
Sziasztok!
Niki, hogy vagytok? Babócák hagynak eszegetni? Fáradtság megvan még? Én reggel savanyú ubit ettem és nem ízlett a Picurkánknak, mert visszaküldte. Egyfolytában fáradt, álmos vagyok.
Fbara, Kisscsillagh, Sushi, sajnálom, hogy megjött. :((( Új hónap, új esélyek! Jönni fog a baba hamarosan, meglátjátok!
Kira, hogy vagy?
Lion, nem is teszteltél akkor azóta?
Anitacool, szép a görbéd, drukkolok nagyon! Most már várakozás jön!
Margaréta, neked is nagyon szép a hőd, megy a drukk oda is!
Dankol, szorítok érted is! Megy az a hő visszafelé úgy látom. Csak így tovább! :)
Amandeen, hogy állsz, mi újság veled?
Erikasz, hogy vagy?
Jobban vagyunk hála Istennek, éjszakánként már megy az alvás is. Igaz most nem tudtam mérni mert kibuktam reggelre és később ébredtem.
Niki111
2018-01-09 10:58:28
Sziasztok!
Kiscsillag: sajnálom, h megjött. :(
Valamelyikőtök kérdezte a darabos vérzést. Esküszöm nem ugrik be, hogy ki :( bocsánat.
Szóval, nálam tavaly augusztusban volt egy halvány pozitív terhességi teszt a nem várt előtti napokban. Terhességi tüneteket produkáltam, megmertem volna esküdni rá, h terhes vagyok, pedig még nagyon korainak tűnt a tünetek mutatkozása. Aztán megjött. Akkor még nem volt annyira darabos, de nagyon-nagyon erős. Viszont mivel akkor még csak 1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, ezért annak tudtam be és, h biztosan álpozitív volt a teszt (ami elvileg nem létezik). Aztán szeptemberben volt az esküvőnk, nászút, nem is igen foglalkoztam a baba kérdéssel, mikor hazajöttünk a nászútról szeptember közepén, akkor kezdtem el rendesen mérni, azóta mindennap ugyanabban az időben kelek, ha esik, ha fúj :)
Októberben aztán megint az ovu után jelentkezett a mellnövekedés, mellbimbó bizsergés, hányás stb. Csináltam tesztet, akkor negatív lett. És meg is jött, de valami brutál módon. Nagy darabos , nagyon erős vérzés volt. Meg is ijedtünk Zsoltimmal. Ő meg főleg, mert régebben bűnügyi helyszínelőként dolgozott és mondta, h ilyen fokú vérzéstől simán 1 óra hossza alatt meg lehet halni. Na én is jól beparáztam, mondtam is ha másnapra is ilyen lesz, akkor lehet bemegyek a kórház ügyeletére.
Miután elment, akkor mentem el az orvosomhoz, aki elmondta, hogy ez korai vetélés volt. Megtermékenyül a petesejt, de valami miatt nem tud megtapadni. Pl. mert túl vékony a nyálkahártya, esetemben ez volt. Ugye a fogamzásgátló hatása volt még. De lehet progeszteron szint hiány és még sok minden más. Én persze összetörtem, hogy akkor most sosem lehetek már terhes, vagy mi lesz. Nekem az volt a gond ezenfelül, h a menzi és az ovu között nagyon kevés idő telt el, 2-3-4 nap, így egyáltalán nem volt ideje a méh nyálkahártyának regenerálódni. Ezért kaptam a Clostilbegytet. aminek a következménye lett 2 szép érett petesejt, amik meg is termékenyültek. Dupla dinamit :D ahogy itt írtátok :)
Szóval, szerintem ha valaki ilyet tapasztal érdemes vizsgálatra menni. Hogy lássuk mi is folyik odabent. Tudom, h mondják, h 1 évig az semmi próbálkozás, de pl én egy év múlva sem biztos, h teherbe estem volna. Jobb tisztán látni én azt gondolom. Ha gond van, kezelni kell. Miket már annyiféle hatás ér, akár ételekből, a környezetünkből , ami régen azért nem volt.
Olvastam, h most pont többeteknek megjött. Sajnos, tudom én is milyen szar érzés, h az ember rágja magát, h biztos vele van a baj, h ha másnak sikerül, neki miért nem. Én úgy éreztem mindig, h csalódást okozok a páromnak (ráadásul nálunk anno elsőre lett a volt felesége terhes) szóval az is nagyon nyomasztott.
De az ember agya jól van összerakva. És aki azt mondja erre nem lehet rágörcsölni, az tuti nem igaz! Mindannyian tudjuk, h az agyunk folyamatosan ezen pörög, ha felkelünk mérni, ha nem. Így vagyunk összerakva. Igaz az a mondás, h egy nő mindent képes megtenni azért, h legyen gyereke és azért, h ne legyen.
Fel a fejjel lányok! Nagyon jó ez a csapat, én örömmel olvaslak titeket, kicsit én is belehalok, ha megjön valakinek, együttérzek. Jól esik, h érdeklődtök, h drukkoltok.
Úgyhogy hajrá, előbb-utóbb mindenkinek eljön az ideje :)
Én a vonalzóm megosztom veletek szívesen még mindig, elemezni tökéletes. Az biztos, h a terhesgörbém teljesen más lett, mint az előzőek. :)
Kisscsillagh
2018-01-09 10:25:08
Lion általában milyen hosszú a luteálisod?
Lion86
2018-01-09 10:18:15
Köszi Anitacool :) Ez már a 16.dpo, valaminek történnie kell, de nincs kedvem tesztelni se.
Kisscsillagh
2018-01-09 10:09:56
Anitacool azért mehet a drukk ugye? :D
Anitacool
2018-01-09 09:59:32
Margaréta az azóta felvitt adataid alapján nagyon úgy tűnik, hogy jó helyre húzhatta a rendszer az ovut, onnan van egyértelmű emelkedés. :-)
Nekem valószínűleg 18-án kopogtat be a Mikulás. Vagy nem :-)
Nálam semmi izgi nem történik, talán jövőhéten ilyenkor már érdekes lesz ránézni. :-)
Margaréta88
2018-01-09 09:23:51
Ja és ma van olyan melegem, már éppen kérdeztem a kolléganőimet, hogy meleg van itt benn vagy csak nekem. Szörnyű... :)
druukolok nektek nagyon!Mostmár csak jön az az ovu, a csudába hát. :)