Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-09 17:12:28

Szerintetek amúgy mennyire általános, hogy aki babára vágyik nekiáll mindenfélét tesztelni, figyelni meg méricskélni? Előbb útóbb mindenki belecseppenik, akinek nem jön össze az "első hónapban" ? :) van az ismerősi körötökben ilyen? :D csak kíváncsi lennék rá :D
gyémánt7
2018-01-09 17:03:55

Nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsot! nem is számítottam hogy itt egy ennyire összetartó csapat van ! Örülök hogy becsöppentem ide , de sajnos még nem tudtam mindent visszaolvasni, és vannak homályosságok hogy melyik történet kihez tartozik
gyémánt7
2018-01-09 16:59:12

Anitacool nagyon sajnálom ami történt veletek
fbara90
2018-01-09 16:58:45

Erikasz merre vagy? :)

Sushi, Kisscsillagh nagyon- nagyon sajnálom, hogy megjött :( Lion remélem Te kitartasz! :D

Niki, Lion, Anitacool, Kisscsillagh mindig mély fájdalommal tölt el engem is ilyen súlyos veszteségről, és lelktetlen bánásmódról olvasni :( szégyen hogy ezek az "emberek" orvosnak hívják magukat!! Igazatok van, soha, senkinek nem szabadna elveszíteni a gyermekét. :( Mind nagyon erősek vagytok! Tisztellek Titeket! Anitacool amit neked kellett átélned.. nincsenek szavak.. megölelnélek szorosan ha itt lennél! Remélem az élet kárpótol Téged is, és mindannyiótokat ezért a sok fájdalomért! Mert ez nem igazságos! Kívánom, hogy ti is, és a meglévő+a leendő gyermekeitek is egészségesek legyenek mindig!
Niki én is mindig úgy érzem, hogy csalódást okozok. :(

Margaréta nagyon bíztatóan indul a luteálisod! :)

Anita34 örülök, hogy jobban érzed magad! :)

Amandeen most már csak nem húzza el sokáig az a kis petesejt a kiszabadulást! Drukkolok nagyon, hogy elkapjátok a grabancát! :)))

Niki, Lion, Anitacool és mindenki aki hasonlóan megküzdött a kapcsolatáért- a legfontosabb, hogy ti mindennél jobban szeretitek egymást a párjaitokkal és gyermekeitekkel! :) Semmi más nem számít! mondjon ki amit akar! A szeretet mindent legyőz! :)

Kisscsillagh a kettővel előző ciklusomban bejött a leszarom tabletta olyan szinten, hogy nagyon szép volt a görbém. most is bevettem :D kicsit nemtörődömre vettem a figurát, mert megelégeltem a helyzetet. Remélem lesz eredménye is, hogy kicsit máshová figyelek.

Gyémánt jó emberek közé kerültél! :) Mielőbbi babásodást kívánok Neked, hogy minél kevesebb görbét kelljen itt vezetned!!! :)

Köszönöm, hogy a támaszaim vagytok hónapról hónapra, sokat jelent ez nekem, szeretlek titeket! :-* Sokszor segít, hogy kibeszélhetem a búbánatom, és hogy annyi hasznos tanácsot adtok! Áldalak érte Titeket! :)
Anitacool
2018-01-09 16:53:25

Azt, hogy válogat a petesejt, én írtam, nem rég olvastam róla az előtt pár nappal :-)

Gyémánt, 14. naptól érdemes lenne LH tesztelned így elsőre. Aztán az első vezetett görbe után már jobban tudunk közelíteni, de ne kelljen többet vezetned :-) Az én kisfiam is 1,5 éves :-))) Sok sikert kívánok neked is a kislányhoz! :-)
Kisscsillagh
2018-01-09 16:31:16

Igen, valóban így van ezt a múltkor le is írtam, hogy szülész ismerősöm hogyan is vezette le. S erre valaki nagyon bölcsen leírta (bocs de ennyi infót nem tudok észben tartani), hogy a mi kis ügyes, okos petesejtünk bizony válogat. Hiába van ott lesben egy gömbölyded X kromoszómájú kis katona, ha a huncut kis petesejt egy délceg Y-ra vár. :D Vagy szerintetek megjátszható a ha nincs ló? Na az nagy matek lenne....
Anita34
2018-01-09 16:27:39

Vagy már ott is van......hoppáááááá! :)))
Anita34
2018-01-09 16:26:28

Lion, úgy lesz, meglásd! Hamarosan beköltözik hozzád a szépséges kislányotok! :)
Lion86
2018-01-09 16:21:49

Igen, errõl én is olvastam, csak nem jutott eszembe ez a szempont :)
Most én is inkább kislányt szeretnék.
Anita34
2018-01-09 16:18:53

Barátnőmék kisfia pont ovu napján fogant, nemsokára érkezik is. :) Náluk is bejött. Tesómék kisfia is ovu és ovu utáni együttlétből született.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!